![]() |
سری 4 اس ام اس های تنهایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: سری 4 اس ام اس های تنهایی (/showthread.php?tid=80683) |
سری 4 اس ام اس های تنهایی - ~Mahnaz~ - 12-01-2014 تنهایی یعنی وقتی پرستار گفت : همراه بیمار … ولی کسی نبود جواب بده ! آهسته گفتم : ببخشید کسی همراه من نیست … من تنهـــــــــــام … . . تــــنـــهـــا بودم که یکی تنهاترم گذاشت و رفت ! . . تنهایی یعنی … من برای من کمم … برای ما زیاد … . . چرا میگویند “ها” علامت جمع است درحالی که وقتی آنرا با “تن” جمع میکنی … ؟ً!؟!؟!؟! . . تنهایی ، شاخه ی درختی ست پشت پنجره ام … گاهی لباسِ برگ میپوشد ، گاهی لباسِ برف … اما همیشه هست ! . . تنهایی یعنی سیر ترشی ات را بخور … بوسه ای در کار نیست ! . . فاصله یا تو چه فرقی می کند ؟ هر دو مرا یاد یک چیز می اندازد … تنهایی … . . نبودنت را پا برهنه قدم میزنم ، با زمین هم کنار نمی آید تاول این انگشت ها … از اول هم می دانستم کفش تو تنگ است برای تنهایی بزرگ پاهایم ! . . نه از تنهایی می ترسم و نه از تنها ماندن … تمام ترسم از تنها بودن در کنار دیگری است ! . . تنهایی قشنگترین حس دنیاست چون برای داشتنش نیاز به “هیـــــچکـــــس” نداری ! . . کجایی ؟؟؟ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﭘﺲ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﺍﻭﻣﺪ ! . . روی پیشانی من چیزی نیست ، غیر یک قصه پر از بی کسی و تنهایی … . . تنهایی یعنی : نه خودش هست که از تنهایی درت بیاره نه فکرش اجازه میده تنهاییت رو با کسی دیگه پر کنی … . . تنهایی نامِ دیگر پاییز است … هرچه عمیق تر ، برگ ریزان خاطره هایت بیشتر … . . دانشمندان ثابت کردند : انسان تنها بماند سنگین تر است … . . بی تو بودن هایم را دوست دارم ؛ بوی ناب تنهایی میدهند … . . تنهایی یعنی وقتی تو دلت احساس عجیبی داری همون موقعست که دنبال کسی میگردی تا سفره دلتو پیشش باز کنی اما هیچکس نیست !!! . . شب خوابیدی توی تختت و هی قل میخوری … بعد گوشیتو برمیداری و مینویسی “خوابم نمیبره” سرد میشی ، بغض میشی ، خرد میشی وقتی که میبینی هیچکسو نداری که اینو واسش بفرستی … . . من تو را “نگاه میکنم” تو مرا “می بینی” تنهایی یعنی همین … . . تنهایی همین است ، تکرار نامنظم من بی تو بی آنکه بدانی برای تو نفس میکشم … . . تنهایم اما دلتنگ آغوشی نیستم … خسته ام ولی به تکیه گاه نمی اندیشم … چشم هایم تر هستند و قرمز ولی رازی ندارم … چون مدتهاست دیگر کسی را “خــیـــلــی” دوست ندارم … . . آرشیو اس ام اس تنهایی یک پیاده رو تقریبا خلوت : یک مرد ، یک زن ، یک زوج ؛ خوشبختیشان پای خودشان ! یک مرد ، یک مرد ، یک شراکت ؛ سود و ضرررش پای خودشان ! یک زن ، یک زن ، یک رفاقت ؛ معرفت و اعتمادشان پای خودشان ! و انتهای پیاده رو … یک من ، یک تنهایی ، یک رنج ؛ آخر و عاقبتش پای تو ! . . من که همه دار و ندارم تویی اونی که میخوام تنها نزارم تویی تویی که نداشتی و نداری منو تنها گذاشتی و بازم تنها میذاری منو . . به خودت می آیی ، یادت می آید دیگر نه کسی است که از پشت بغلت کند ، نه دستی که شانه هایت را بگیرد ، نه صدایی که قشنگ تر از باد باشد … تنهایی یعنی همین … . . ﺑﺎﻳﺪ ﺧﻴﺎﻧﺖ ﻛﻨﻲ ﺗﺎ ﺩﻳﻮﻭﻧﻪ ﺍﺕ ﺑﺎﺷﻦ ؛ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﮕﻲ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺗﻮ ﻓﻜﺮﺕ ﺑﺎﺷﻦ ؛ ﺑﺎﻳﺪ ﻫﻲ ﺭﻧﮓ ﻋﻮﺽ ﻛﻨﻲ ﺗﺎ دوسِت ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ ؛ ﺍﮔﻪ ﺳﺎﺩﻩ ﺍﻱ ، ﺍﮔﻪ ﺑﺎﻭﻓﺎﻳﻲ ، ﺍﮔﻪ یک ﺭﻧﮕﻲ ؛ بدون که ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ … . . گاهی تنهایی آنقدر قیمت دارد که درب را باز نمی کنم حتی برای “تو” که سالها منتظر در زدنت بودم … . . تنهایی یعنی اینکه روزی ۱۰۰بار عصبانی میشی سیمکارتتو در میاری ولی باز میگی نکنه الان زنگ بزنه و باز روشن میکنی … . . تنهایی را دوست دارم … بی دعوت می آید ، بی منت می ماند ، بی خبر نمیرود … . . خداحافظی ات عجب خرابه ای به بار آورده ! نگاه کن … مدت هاست در تلاشند تا مرا از زیر آوار تنهایی هایم بیرون بکشند … . . تنهایی یعنی گوشیت نقش MP3 Player رو داشته باشه … RE: سری 4 اس ام اس های تنهایی - !~IмДи~! - 19-01-2014 خوب خوب خوب ســپـآآس |