![]() |
چرت & پرت های خنده دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: چرت & پرت های خنده دار (/showthread.php?tid=77517) |
چرت & پرت های خنده دار - *onlygirl* - 30-12-2013 اولیارو نمیخونی حتما اخراشو بخون خوبه....... تا حالا دقت کردین لذتی که در یاد دادن
فحش به بچه های کوچیک هست در آموزش کامپیوتر و زبان و مسائل
تاریخی نیست ![]() اعضای بدن یک اصفهانی عبارتند از...:
سرا کله * چشا چاره * دکا پوز * لبا لوچه * گلا گردن * سکا سینه * پکا پلو * دلا روده * لنگا پاچه *** یه چنتایی دیگم بود اما روم نمیشه بذارمشون (لدفا به لهجه فصیح و شیرین اصفهونی بخونینش) ![]() ![]() ![]() ![]()
پسره تو پروفایلش نوشته :
اسکل پرنده نیست اسکل دوس دختره منه که ۴ صبح زنگ میزنه میگه بستنی میخوام...! گوش...
تو بیمارستان نشسته بودم یه بچه اومد گفت شما میدونید گوش رو چجوری شست و شو میدن ؟ گفتم کاری نداره که ، گوش رو میبُرن یه نیم ساعت میذارنش تو وایتکس تمیز میشه ! دیدم رنگش عوض شد ، اشک تو چشاش حلقه زد ؛ میخواست گریه کنه ، ترسیدم باباش بیاد فوری از اونجا دور شدم … . . . البته نه اینکه فک کنید من روانیَما ! نـــه ، من فقط مریضم … واسه همین رفته بودم بیمارستان !!! البته در مورد این بگم: تا فردا حتما شعرش رو خودم درست میزارم و یکی از شاعران کوچه بازاری هم سروده: اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم یه من کشک و دو من قارا البته کلش رو یادم نیست!!!ولی پیدا میکنم میزارم ![]() ﯾﻪ ﭘﺴﺮﻩ نوشته ﺑﻮﺩ: ﺩﻧﯿﺎ ﺍﮔﻪ ﻣﺮﺩ ﺑﻮﺩ ﺍﺳﻢ ﺩﺧﺘﺮﻭﻧﻪ ﺭﻭﺵ ﻧﺒﻮﺩ! ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﺷﻤﺎ ﺻﺪﺍﺵ ﺑﺰﻥ”ﺟﻬﺎﻥ”ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻓﺮﻗﯽ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺘﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ !؟ ![]() مکالمات خیام با دوس دخترش....!
کجایی عجیجم ؟ ماییم و می و مطرب و این کنج خراب/جان و دل و جام و جامه در رهن
شراب - مشروب !؟؟ مگه تو نگفتی من
نماز میخونم ؟؟؟ :| می خوردن و شاد بودن آیین من است/فارغ بودن ز کفر و دین، دین من
است با کیا هستی حالا ؟؟؟
:/ فصل گل و طرف جویبار و لب کشت/با یک دو سه دلبری حوری
سرشت -:||| آدرس بده ببینم !!!
بیام بزنم دهنشونو صاف کنم !!! راه پنهانی میخانه نداند همه کس/جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای
دگر - انقد مشروب بخور با دوستات
تا بمیری !!! :/ گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان
را - برووووووووو
بمیرررررررررررر چون مُرده شوم خاک مرا گم سازید/احوال مرا عبرت مردم سازید."
/* ![]() ![]() ![]() ![]() یه ضرب المثل چینی هست که هنوز اصلش نیومده هر
[/font]وقت اومد بهت میگم ! .
.
.
توجه کردین هر وقت همه خوابند و میخواید
کاری رو بی سر و صدا انجام بدهید حتی ماهی توی آکواریوم هم مثل فیل نعره می
کشه؟ .
.
.
از دید دخترا : شوهر چیز مزخرفی است مگر
آنکه پیدا شود ! .
.
.
ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺩﻡ ﺑﺨﺖ ﺑﻪ ﺩﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﺗﻘﺴﻴﻢ ﻣﻴﺸﻦ
: ﮔﺮﻭﻩ ﺍﻭﻝ
ﮔﺮﻭﻩ ﺩﻭﻡ
ﺍﻳﻦ ﺩﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﻫﻴﭻ ﻓﺮﻗﻲ ﺑﺎ ﻫﻢ
ﻧﺪﺍﺭﻥ ﭼﻮﻥ ﺗﻌﺪﺍﺩﺷﻮﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﻳﺎﺩ ﺑﻮﺩ
ﺗﻮ ﻳﻪ ﮔﺮﻭﻩ ﺟﺎ ﻧﻤﻴﺸﺪﻥ
ﺑﻪ ﺩﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﺗﻘﺴﯿﻤﺸﻮﻥ ﮐﺮﺩﯾﻢ
! .
.
.
میدونی بزرگ شدن یعنی چی ؟
یعنی سوژت واسه خنده کم میشه !
.
.
.
لامصـــب بعضیا ﺑﺎ ﻋﯿﻨﮏ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﻋﯿﻨﻪ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ
ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﻥ ﻋﯿﻨﮑﻮ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭن ﺍﺻﻦ ﺗﺼﻮﺭﺍﺗﻪ ﺁﺩﻡ ﻟﻪ ﻣﯿﺸﻪ
:| .
.
.
کودک درونم تا آخر تیرماه بهم مهلت داده
خواسته هاش رو بر آورده کنم وگرنه منو میزاره خونه سالمندان
! .
.
.
زنگ زدم مدرسان شریف!!
گفت : بله ، بفرمایید
گفتم : مدرسان شریف :|
گفت : بله ، درسته امرتونو
بگید گفتم : مدرسان شریف :|
گفت : مسخره کردین؟:/
گفتم : مدرسان شریف.
گفت دیگه مزاحم نشید :|
گفتم : مدرسان شریف
حقشونه کصااافطاااایکم بفهمن ما چی میکشیم
:| .
.
.
به مجرد خونه اجاره نمیدن
به مجرد مسکن مهر نمیفروشن
به مجرد وام ازدواج نمیدن
یه دفه به مجرد زن هم ندید هم خیال خودتونو
راحت کنید هم خیال ما ! .
.
.
هر وقت یکی یه جوک خیلی بیمزه براتون تعریف
کرد الکی بلند بلند بخندین وگرنه فکر میکنه متوجه نشدین جوکشو تکرار
میکنه و بیشتر حالتونو بهم میزنه ! .
.
.
تا حالا دقت کردین
که همیشه سلیقه اون کسی که کنترل تلویزیون
دستشه با تو ۱۸۰ درجه فرق داره ؟ .
.
.
انسان کلاً موجودیه که وقتی خرش از پل بگذره
همه چی یادش میره اونی هم که اینو قبول نداره خرش هنوز روی
پله ! .
.
.
ﻣﺎ ﺩﻣﺎﻍ ﻓﺎﺑﺮﯾﮑﯿﺎ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻪ ﺟﺎﻫﺎﯾﯽ
ﺍزﺩﻣﺎﻏﻤﻮﻥ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﻣﺎﻍ ﻋﻤﻠﯽﻫﺎ ﺑﺎ ﮔﻮﺵ ﭘﺎﮎ ﮐﻦ ﻫﻢ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ
ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ )) .
.
.
پسره ۱۱ سالشه استاتوس گذاشته اگه بابام
برام آیفون نخره شب خونه نمیرم ! من تو اون سن یه عینک شنا
داشتم وقتی میرفتم حموم تشتو آب میکردم با کله
میرفتم توش و ساعت ها به شادی میزیستم .
.
.
یکی از پیچیده ترین آدرس دادنا
دادن آدرس به کسیه که داره پشتتو میخارونه
هست :| ![]() دختر 12 ساله اومده پست گذاشته "از درد تنهایی بمیر اما زاپاس عشق کسی نشو..." . خب سوالی که پیش میاد اینه که:عروسک این بچه رو کی ورداشته؟؟؟ ![]() ░░░░░░░░███████████████░░░░░░░░ ░░░░░█████████████████████░░░░░ ░░░░████████████████████████░░░ ░░░██████████████████████████░░ ░░█████████████████████████████ ░░███████████▀░░░░░░░░░████████ ░░███████████░░░░░░░░░░░░░░░███ ░████████████░░░░░░░░░░░░░░░░██ ░█░░███████░░░░░░░░░░░▄▄░░░░░██ █░░░░█████░░░░░░▄███████░░██░░█ █░░█░░░███░░░░░██▀▀░░░░░░░░██░█ █░░░█░░░░░░░░░░░░▄██▄░░░░░░░███ █░░▄█░░░░░░░░░░░░░░░░░░█▀▀█▄░██ █░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░░░██░ ░███░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░░░█░░ ░░█░█░░░░░░░█░░░░░██▀▄░▄██░░░█░ ░░█░█░░░░░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░█░ ░░░██░░░░░░█░░░░▄▄▄▄▄▄░░░░░░█░░ ░░░██░░░░░░░█░░█▄▄▄▄░▀▀██░░█░░░ ░░░██░░░░░░░█░░▀████████░░█░░░░ ░░█░░█░░░░░░░█░░▀▄▄▄▄██░░█░░░░░ ░░█░░░█░░░░░░░█░░░░░░░░░█░░░░░░ ░█░░░░░█░░░░░░░░░░░░░░░░█░░░░░░ ░░░░░░░░█░░░░░░█░░░░░░░░█░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░████████░░░░░░░ ![]() ![]() من چار سالم بود از جلو دبیرستان دختروونه رد میشدم برام غش میکردن . . . .. . . . الانم غش میکننا البته از خنده! چو هرگز نیابی نشانی ز شوی ز گهواره تا گور دانش بجوی ![]() ![]() حقیقت محض: اونایی که میگن شنا لاغر میکنه! نظرتون رو به هیکل نهنگ جلب میکنم در همین رابطه میتونم به گیاه خواری و گاو اشاره کنم..... ![]() اگه میخواین بگین: خوب بود-ممنون-عالی بود-مرسی-مر30-زحمت کشیدی-اوقاتمان را شاد کردی و... دکمه ی سپاس را بفشارید درغیر این صورت نطر بدید. [/font] RE: چرت & پرت های خنده دار - امیر_یاس - 30-12-2013 ![]() بیشترشون تکراری بود مرسی RE: چرت & پرت های خنده دار - پسرک تنها - 30-12-2013 دمت گرم ![]() RE: چرت & پرت های خنده دار - *onlygirl* - 30-12-2013 خواهشششششش RE: چرت & پرت های خنده دار - ♥♥خشگل خانوم♥♥ - 30-12-2013 باحال بود ولی بعضیاشم تکراری بود. RE: چرت & پرت های خنده دار - @پوریا@ - 30-12-2013 بعضیاش تکراری ولی بازم ممنون RE: چرت & پرت های خنده دار - *onlygirl* - 31-12-2013 چی کار کنم کم بگین تکراری بوووود RE: چرت & پرت های خنده دار - دانیال 77 - 31-12-2013 دمت گرم ![]() |