شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است (/showthread.php?tid=7685) صفحهها:
1
2
|
شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - ps3000 - 22-05-2012 جام نیوز: وب سایت «خودنویس» (khodnevis) پنجشنبه 28اردیبهشت (17 May) از شرایط بد "شاهین نجفی" خواننده هتاک به ساحت قدسی حضرت امام هادی (علیه السلام) خبر داد و نوشت: «شاهین نجفی در گفتگو با روزنامه ی آلمانی «تاتس»، با بیان اینکه تهدید به مرگ را بسیار جدی گرفته، گفته است که وضعیتش با نویسنده کتاب آیات شیطانی متفاوت است.» بر این اساس، روزنامه آلمانی در گفتگوی کوتاهی با شاهین نجفی از وضعیت و شرایط به وجود آمده برای این خواننده پرسیده است. «تاتس» از آقای نجفی در خصوص فتوای مرگ پرسیده و شاهین نجفی با بیان اینکه این فتوا علیه وی کارگردانی شده، گفته است که اما آن را جدی می گیرد. نجفی همچنین به خبرنگار تاتس گفته است که دولت آلمان از او خواسته تا کشور آلمان را ترک کند. این سایت در ادامه نوشت: «از شاهین نجفی در خصوص تشابه وضعیتش با سلمان رشدی پرسیده شده و وی در پاسخ گفته است که بین موقعیت او و سلمان رشدی تشابه کمی وجود دارد چراکه سلمان رشدی می تواند در زندگی مخفی خود کتاب بنویسد اما وی باید روی صحنه باشد و اکنون این موقعیت از وی سلب شده است.» روزنامه بیلد آلمان نیز در این باره نوشت: «شاهین نجفی از خانهٔ خود در کلن فرار کرده و ۴ روز است که پنهان شده است. او همسرش را به خانهٔ پدرش فرستاده و تور اروپای خود را کنسل کرده است.» به نوشته بیلد، شاهین نجفی تصریح کرده است: «من باید هر ثانیه منتظر مرگ باشم.» RE: شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - mohsenniceboy - 22-05-2012 حقشه . برای اینجور آدما ترس مرگ خیلی کشنده تر از مرگه . RE: شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - pouya12 - 22-05-2012 شما خوب شاهین بد باشه اصلا تا حالا به اهنگش گوش دادی که این حرفا رو می زنی دردم یک ساله مثل درد حافظ شما خوب شاهین بد باشه اصلا تا حالا به اهنگش گوش دادی که این حرفا رو می زنی دردم یک ساله مثل درد حافظ RE: شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - bahare_021 - 22-05-2012 من کاری با صداشو آهنگای قبلش ندارم هم صداشو خیلی دوست دارم هم آهنگاشو, عاشقشم ولی این آهنگی که خونده واقعا خیلی بد بود , با محسنم موافقم ترس مرگ خیلی کشنده تر از مرگه براش من کاری با صداشو آهنگای قبلش ندارم هم صداشو خیلی دوست دارم هم آهنگاشو, عاشقشم ولی این آهنگی که خونده واقعا خیلی بد بود , با محسنم موافقم ترس مرگ خیلی کشنده تر از مرگه براش RE: شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - bahare_021 - 22-05-2012 آهنگشو گوش دادی اصلا شما؟ اینی که گفتی بد نیست به شزطی که هتاکی نباشه من اون آهنگی رو که برای امام زمان خونده خیلی دوست دارم چون واقعا این دردایی که میگی رو گفته ولی تو این یکی میگم بی احترامی کرده به امام نقی آهنگشو گوش دادی اصلا شما؟ اینی که گفتی بد نیست به شزطی که هتاکی نباشه من اون آهنگی رو که برای امام زمان خونده خیلی دوست دارم چون واقعا این دردایی که میگی رو گفته ولی تو این یکی میگم بی احترامی کرده به امام نقی RE: شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - mohsenniceboy - 22-05-2012 نه تا حالا آهنگاشو گوش دادم نه میخام گوش بدم . به اماممون توهین کرده اونوقت شما ازش طرفداری میکنی ؟ واقعا که ! RE: شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - Hamidreza jefri HHH - 22-05-2012 اه اه اه خیلی زشته این اهنگش من خیلی دوس داشتمس ولی حالا حالم ازش بهم میخوره RE: شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - pouya12 - 22-05-2012 دلم از همتون پره همین باشه تسلیم اصلا اون بد شما ها خوبید که هر کاری دوست دارید می کنید بعد به اسم اسلام به مردم فحش می دهید دلم از همتون پره همین باشه تسلیم اصلا اون بد شما ها خوبید که هر کاری دوست دارید می کنید بعد به اسم اسلام به مردم فحش می دهید RE: شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - رها نیکو - 23-05-2012 بالاخره یه جایی رو پیدا کردم که از شاهین حمایت کنه پویا جان با تو موافقم نگفتمت نرو نگفتمت که این جماعت .........خط و رد وحشی نگاهت غریبه اند البته تو این آهنگ آخری حمایتش نمی کنم RE: شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است - ps3000 - 31-05-2012 (31-05-2012، 8:44)sedaye pa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. براي كسي كه تو چرت و پرت هاش به مقدسات توهين ميكنه نبايد احترام قائل شد! امضات رو هم عوض كن بجاي crazy بنويس s2pid ! |