بیا تو.بخون!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: بیا تو.بخون!!!! (/showthread.php?tid=76627) |
بیا تو.بخون!!!! - k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e - 26-12-2013 تا حالا دقت کردین وقتی خودکارت قطع میشه یه جا دیگه تستش میکنی مینویسه ، ولی دوباره جای قبلیش میخوای بنویسی نمینویسه !!! . . شیطونه میگه برم ایدز بگیرم دهن این پشه ها رو سرویس کنم !!! . . چرا اگه به کسی بگن جوجوی من ... پیشی من ... و موشی و ازین کلمه ها طرف خوشش میاد ... اما اگه بگن حیووون عصبی میشه ... ؟ مگه جفتشون یکی نیستن ؟؟؟ . . از یارو پرسیدم شماره فلانی رو داری ؟ گفت : آره ، پنجاه و ... اوممم پنجاه و یه چیزی ... آخرش هم یه چیزی و پنج ... نمیدونم ، خلاصه اول و آخرش پنجه ! من الان دقیقا با این دو تا پنج چیکار کنم ؟ . . از غضنفری سوال شد : جذر عدد 7 به توان سوم همان عدد تقسیم بر مکعب عدد 9 چند میشه ؟ غضنفر اندکی تامل نموده و جان به جان آفرین تسلیم کرد !!! . جدیدترین اسمس های جکی 1391 . من با کوله باری از غم دارم میرم ... رفتم ... دارم میرم ... رفتما ... توجه کن ... ! . . آخر سر نفهمیدیم ، متضاد کلمه ی "راست" ، 'خوابیده' است یا 'دروغ' یا 'چپ' یا 'کج' ؟ . . کچل که باشی بری بالای شهر میگن مد روزه بری مرکز شهر میگن سربازی بری پایین شهر میگن زندان بودی این همه تفاوت در شعاع 20 کیلومتر !!! . . هیچی بدتر از این نیست که خسته بخوابی جلو تلوزیون ، ببینی کنترل گم شده و بخوای بلند بشی دنبالش بگردی ... . . بیا بنویسیم روی خاک ، رو درخت ، رو پر پرنده ها ، رو ابرا کلا بیا منابع طبیعی رو از بین ببریم ! . منبع جوکهای تاپ . خدا این استقامتی که به ریشهی موهای زائد داده اگه در ریشهی موهای غیر زائد قرار میداد اصلا معضلی به اسم کچلی وجود نداشت ! . . عوارض جانبی بعد از یک شکست عشقی چیه ؟ در آوردن گوشی از حالت سایلنت ! نبردن گوشی به دستشویی و حمام ! از رمز درآوردن اینباکس گوشی ! پاک کردن آثار جرم ! خواب راحت ... زندگی راحت ... آرامش همراه با گریه ! تموم نشدن شارژ ایرانسل بعد 6 ساعت ! . . یادش بخیر ... تو مدرسه هر بلایی دلمون می خواست سر نیمکتا و دیوارا می آوردیم بعد می انداختیم گردن اون شیفتی ها... ! . . غضنفر حیف نون رو تو خیابون میبینه که یه کیسه رو دوشش میبره ، میپرسه : چی تو کیست داری ؟ حیف نون : مرغه ، میبرم خونه ! اگه بگم چند تا مرغ تو کیسه داری یکیشونو بهم میدی ؟ حیف نون : تو بگو ، اصلا جفتشونو میدم بهت ! خوب اممممممممم ، پنج تا ؟ . . پلوپز خریدم ، ساخت ایران (نمیگم کدوم شهر تا توهین حساب نشه !) روش نوشته «اتوماتیک» ولی توی دفترچه نوشته : اگه تهدیگ قهوهای کمرنگ دوست دارین نیم ساعت ، قهوهای پررنگ 45 دقیقه و قهوهای تیره یک ساعت صبر کنین و بعد پلوپز رو خاموش کنین ! . طنز های کوتاه ناب و تاپ خرداد 91 . هیچگاه برای شخصی که از دور برایت دست تکون میده دست تکون نده … چون در اکثر مواقع با تو نیست با پشت سریته ! لذا ضایع میشی ... تو روحیه ات تاثیر میذاره ! حالا درستش کن !!! . . میگن : تنبلی مادر همه عادت های بد ماست ! ولی خب به هرحال مادره و احترامش واجبه ! . . اگه کسی بهت گفت دوستت دارم ؛ آروم بغلش کن ، نازش کن ، سرشو بذار روی شونت و یواش در گوشش بگو : خوب بسه دیگه پاشو خیلی خندیدیم ! اونجایی که تو درس میخوندی ما مدیر مدرسه بودیم ! . . در عجبم از نخود و لوبیا با این جثه ی ریز ، که چه بادهای عظیمی در خود نهفته دارند !!! . . توی زندگی زخم هایی هست که ، فقط یه نفر خاص باید "بوسش" کنه تا خووووووب بشه !!! . جک کرکره خنده خرداد 91 . انگار 90% از خستگی آدم تو جورابشه !!! این جورابو که در میاری راحت میشی ... اصن یه حس خوبی بت دس میده ! . . موقع خواب : بابام : گوشیارو کجا گذاشتی ؟ مامانم : بالا سرت ! بابام : چرا بالا سر خودت نذاشتی ؟ مامانم : چونکه سرطانزاست ! یعنی عشق میچکه !!! . . موقعی که می خواستمت می ترسیدم نگات کنم ، حالا که نگات می کنم ، دلم میخواد فرار کنم ! . . ارسطو را گفتند : "ادب از که آموختی ؟" ارسطو قدری نگریست و گفت : نه ! وجدانا کجای قیافه ی من به لقمان میخوره ؟ . . بهترین لحظه ، لحظه ایست که فکر کنی فراموشت کردم ، آخ اگه بدونی چه حالی میده ! . پیامک و مسیج خنده دار مودبانه باحال . کاش کسی تو دلم پا نمیزاشت ، دیگه دارم خفه میشم از بوی جورابش ! . . انسانها سه دسته اند : دسته ی اول ، دسته ی دوم و از همه مهمتر دسته سوم !!! . . به یارو میگن جوونیات ورزش میکردی ؟ میگه آره هالتر میزدم ... میگن الان چی ؟ میگه الان حال ندارم ، فقط تر میزنم !!! . . خدایا به من قدرتی عطا فرما که بتوانم کامپیوتر را Shut down کرده و بخوابم !!! (دعای آخر شب) . . ای خدا . . . واسه همه سوژه های خوشتیپ و خوشگل می فرستی ایمانشونو امتحان کنی ، واسه من پشه می فرستی اعصابمو تست کنی ؟ . باحالترین نوشته های آخرت خنده . یکی از بزرگترین چالش های زندگیم سالم بیرون آوردن اولین برگ دستمال کاغذی از جعبشه ! . . میگن ماهی قرمز گناه داره تو تنگ نندازین ... فقط ماهی قرمز آدمه ؟ ماهی سفید کنار سبزی پلو سگه ؟؟؟ . . اگه کسی بهتون گفت که فقط پیاز اشک آدم رو درمیاره ، با نارگیل بزنین تو سرش تا به اشتباه خودش پی ببره ! . . داداشم زندگیشو داده یه آیپد خریده اونوقت بابام به آیپدش میگه : پاره آجر ! . . تلویزیون داره یه برنامه درباره علایم اعتیاد نشون میده ، هر علامتی که میگه مامانم زیر چشمی با شک منو نگا میکنه !!! . جک تر و تازه 91 . سر کلاس تنظیم خانواده استاد گفت کسی اینجا متاهله ؟ یکی گفت من ؛ همه جوری برگشتن نگاش کردن در این حد که طرف گفت خب باشه طلاقش میدم ! . . دقت کردید هر وقت تو زندگیتون یه روزنه امید پیدا میشه ، سریع یه پتروس فداکار پیدا میشه انگشتش رو میکنه توش !!! . . تا حالا دقت کردین اگه بخوای 10 تومن از عابر بانک بگیری ، 60 نفر تو صف با حقارت نگات میکنن !!! حالا روزی که 200 تومن میگیری ، تا نیم مایلی مورچه هم پر نمیزنه ! . . تا حالا دقت کردین تو کل کل های ایرانی ها ، همیشه همه برای خودشون متاسفند ؟ . . امروز ، مهمترین تکیهگاه زندگیام را از دست دادم ؛ پشتی صندلی کامپیوتر شکست !!! . خنده بازار جدید و فوق العاده . یه بابایه میره پیش دکتر میگه یه کتاب نوشتم به نام (صدای پای اسب) ؛ دکتر میخونه میبینه 500 صفحه نوشته پیتیکو… پیتیکو… پیتیکو… ! . . هفته پیش یک اس ام اس اومد واسم با این مضمون : با سلام شما در یک مغازه قصابی دیده شده اید که بیانگر تمکن مالی است ، لذا فورا به سایت رفاهی مراجعه و از دریافت یارانه انصراف دهید ! . . به خواهرم میگم دعا کن برام ، دعای بچه ها زود اجابت میشه ... میگه :دِ نَه دِ اگه دعای بچه ها اثر داشت ، وقتی که من شیش سالم بود و تو اون عروسکمو شیکوندی ، باید میمردی ! کجا میری؟؟؟ هر جا میخوای برو ولی سپاس بده! اهان .داش یادم میرفتا!!!!نظرم بده بعد برو! سپاس RE: بیا تو.بخون!!!! - هلنا جون - 27-12-2013 خیلی بامزه بود عزیزم مخصوصا اولیه . RE: بیا تو.بخون!!!! - آسمان سیاه... - 27-12-2013 زحمت کشیدی گلم RE: بیا تو.بخون!!!! - SabaSadra - 27-12-2013 ممنون بامزه بود RE: بیا تو.بخون!!!! - پسرک تنها - 27-12-2013 دستت درد نکنه خوب بود RE: بیا تو.بخون!!!! - along boy - 27-12-2013 (26-12-2013، 8:28)k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مر30 |