![]() |
خبری مهم برای هری پاتر دوستان اپدیت شد کتاب نوشته شد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: خبری مهم برای هری پاتر دوستان اپدیت شد کتاب نوشته شد (/showthread.php?tid=76606) |
خبری مهم برای هری پاتر دوستان اپدیت شد کتاب نوشته شد - یاسی@_@ - 25-12-2013 با سلام این خبری که می خوام بهتون اعلام کنم بهانه ای برای خوندن دوباره ی هری پاتر و دوباره دیدن فیلم های هری پاتره از پدرم شنیدم که جی.کی.رولینگ داره یک قسمت یا نمی دونم چند قسمت قبل از هری پاتر و سنگ جادو یعنی هری پاتر یک رو می نویسه که من احتمال می دم درباره ی لی لی و جیمز یعنی پدر و مادر هری و سورس اسنیپ باشه . پس باید منتظر باشیم که ترجمه ی این کتاب بیاد و قبل از اون منتظر باشیم که جی.کی.رولینگ کتاب رو بنویسه و فکر کنم که فیلم این کتاب تا چند سال دیگه ساخته بشه راستی به نظر شما اسم این کتاب چی می تونه باشه اگه خبر تازه ای بود سپاس نظر هم فراموش نشه کتا ام در باره ی گذشته نبود در باره ی ازدواجش بود سایت دمتور به عنوان هیه ین کتاب ور برامون ترجمه کرده فقط لذت ببرید باورم نمی شه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() هدیه دمنتور: متن کامل فارسی کتاب داستان کوتاه جدید هری پاتردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ۸ درخبرهای قبلی در مورد داستان کوتاه جدید هری پاتر که طی روزهای گذشته توسط جی.کی.رولینگ منتشر شده است، اطلاع پیدا کردهاید. این داستان با قلم ریتا اسکیتر نوشته شده و به بزرگسالی هری پاتر و دوستانش میپردازد. اگر میخواهید بدانید هری پاتر در ۳۴ سالگی چه وضعی پیدا کرده، از بچههایش، هرماینی، رون، لونا و… باخبر شوید، خواندن این داستان جذاب را از دست ندهید. این داستان کوتاه دو روز گذشته در پاترمور توسط رولینگ منتشر شده بود. حالا میتوانید این کتاب را بهصورت کامل به فارسی از دمنتور دریافت و مطالعه کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دانلود کتاب جدید هری پاتر (۱.۵ مگ) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بازتاب از سایت وای باز دوباره هری پاتر به رویا هام برگشت RE: خبری مهم برای هری پاتر دوستان - A R M A N - 26-12-2013 فک کردم هری وان دایرکشن ولی از هری پاترم خوشم میاد RE: خبری مهم برای هری پاتر دوستان - هری جیمز پاتر - 26-12-2013 اسمشو می گذاره لیلی و جیمز پاتر RE: خبری مهم برای هری پاتر دوستان - یاسی@_@ - 26-12-2013 (26-12-2013، 17:01)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: خبری مهم برای هری پاتر دوستان - Mr.Robot - 26-12-2013 اسپم (ها) پاک شدند خبر جالبی بود ممنون RE: خبری مهم برای هری پاتر دوستان - یاسی@_@ - 27-12-2013 (26-12-2013، 17:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه سوال دارم منظور از جمله ی اسپم ها پاک شدن چیه شایدم درباره ی خانواده ی دامبلدور باشه RE: خبری مهم برای هری پاتر دوستان - Mr.Robot - 27-12-2013 (27-12-2013، 17:26)jasamin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه منظورم ارسال بیهودست چه قدر هری پاتر دوست داری!!!!!!!!!!! RE: خبری مهم برای هری پاتر دوستان - یاسی@_@ - 27-12-2013 (27-12-2013، 20:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. معلومه اگه پروفایلمو مشاهده کنید به این موضوع پی می برین RE: خبری مهم برای هری پاتر دوستان - Mσηѕтєя Gιяℓ - 28-12-2013 وووووووووووواااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی هووووووووووووورررررررررررااااااااااااااا ^_________________^ من عاشق هری پاترم!! خعلی مشتاقمــــــــــــــــــــ ممنونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ RE: خبری مهم برای هری پاتر دوستان - یاسی@_@ - 24-09-2014 (27-12-2013، 20:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم از خانواده ی دامبلدور اینکه توی پستم نوشته بودم که کتابش درباره ی چی می تونه باشه |