جک جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جک جدید (/showthread.php?tid=75948) |
جک جدید - ...seleana gomz - 23-12-2013 از فانتزیای اصلیم اینه که واسه یه سرماخوردگی ساده برم دکتر یهو بگن بیماری لاعلاج داری و فقط ۱ سال زنده میمونی ! منم ۱۱ماه با این راز تو سینم زندگی کنم تا اینکه یه روز که خیلی اطرافیان یا همکلاسیام اذیتم کردن این راز رو فاش کنم و همه تو بهت و حیرت به هم نگاه کنن و زبونشون بند بیاد … منم در همین حین صحنه رو به سمت نور افق ترک کنم و در نور محو بشم و هرچی صدام کنن و دنبالم بیان بهم نرسن و بقیه ی عمرشونو تو حسرت و غم و احساس عذاب زندگی کنن کصـافـطــا !!! اخیرا هم به این شکل کاملش کردم : بعد که ۱سال تموم شد به نحو عجیبی زنده بمونم و قیافه و هویتمو عوض کنم برم تو کلاس به عنوان یه شاگرد جدید بشینم که از خارج اومده ؛ بعد عذاب وجدانشونو ببینم حال کنم ! تخیل در حد جنگ ستارگان هندی ! . . باران باشد تو باشی یک خیابان بی انتها من میرم خونه چون مریض میشم … اصن من از آمپول میترسم ! . . ینی من تو کار خدا موندم که چرا وسط سخت ترین سوال امتحان مسخره ترین آهنگ ممکن تو ذهنت پلی میشه ! دلکم دلبرکم ، خوشگل بانمکم … . . زیر بارون تند یا باید چاقو خورد یا باید بالا سر کسى که چاقو خورده بشینى و بگى خداااااااااااا وگرنه همینجورى اصلا فایده نداره … . . یکی از فواید شارژر لپتاپ تو فصل سرما اینه که میتونی برای گرم کردن کف پا ازش استفاده کنی ! تست کردم که میگما ! . . مردها کلا به دو گروه اصلی تقسیم میشن : گروه اول گروه دوم تنها تفاوتشونم هم در اینه که همشون تو یه گروه جا نمیشدن ! . . آی بدم میاد دارم با کسی تلفنی حرف می زنم گوشی رو میده به یه بچه یه ساله ! میگه بیا با خاله/عمو حرف بزن ! آخه من دقیقا چه صحبتی باید بکنم با اون بچه ؟ . . . پسره ۸ سالشه از باباش تبلت میخواد ، ما ۸ سالمون بود دستمونو گاز میگرفتیم جاش بمونه شبیه ساعت مچی بشه ! . . میگم وقتی به زوج های عاشق میگن مرغ عشق ، لابد به زوج های مشکل دار هم میگن انگری بردز ؟ . . امید به زندگى در بین افرادى که تو یخچالشون الویه دارن دو برابر افراد عادیه ، اونایى که نوشابه هم داشته باشن که اصلا میل به جاودانگى پیدا میکنن … . . ﻣﻦ ﻣﻄﻤﺌﻨﻢ ﺳﻠﻮﻻﯼ ﻣﻐﺰﻡ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺧﺎﮐﺴﺘﺮﯼ ، ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯾﻪ ! ﺍﯾﻨﻮ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﺗﺼﻤﯿﻤﺎﻱ ﻣﻬﻢ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﻴﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪ ! . . روشهای تفکیک دکتر از مهندس : تو خیابون بلند صدا بزن مهندس ؛ اونایی که برگشتن نگات کردن مهندس و بقیه بدون شک دکتر میباشند ! . . قایقی خواهم ساخت ، خواهم انداخت به آب و تو رو هم سوار نخواهم کرد ! . . من حتی رفتم اساسنامه اتحادیه صنف آرایشگر و سلمانی رو خوندم ولی توش به اینکه سلمونیا باید توی شیشه الکل یه مار گزاشته باشن اشاره ای نشده بود ! . . اینایی که میگن حاضریم تمام زندگیمونو بدیم برگردیم به دوران درس و مدرسه … اینا همونایی هستن که خودشونو میزدن به مریضی که نرن مدرسه … . . . لعنت ﺑﺮ ﻫﺮ چی ﻓﺎﺻﻠﻪ اس ﺗﻮ ﺩﻧﻴﺎ … . . .
[font]. . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . ﭼﺮﺍ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﻦ ﺑﺎﺱ ﺍﺯ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺍﻳﻨﻘﺪ ﺩﻭﺭ ﺑﺎﺷﻪ ﺁﺧﻪ ؟ چیه فک کردی پست شکست عشقیه؟! نه عزیزم ، اینجا از این قرتی بازیا نداریم!!!! [/font] اوضاع آمار خیلی بده بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد :|
[font][/font] RE: جک جدید - ...seleana gomz - 23-12-2013 موضوعو بردارم؟ RE: جک جدید - ஐற£ℒἶ†дஐ - 23-12-2013 نه برندار |