![]() |
پ نه پ جدید و خنده دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: پ نه پ جدید و خنده دار (/showthread.php?tid=74698) |
پ نه پ جدید و خنده دار - پژژمان - 18-12-2013 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [/rtl] هفته پیش مریض شدم، رفتم آمپول بزنم
[rtl][size][font]آمپولا رو دادم به پرستاره میگه آمپول بزنم؟ پَ نه پَ توش آب پر کن تفنگ بازی کنیم! [/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] ====== ====== ======
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] عکس نیمه ی راست صورتم رو گذاشتم پروفایلم
[rtl][size][font]اومده میگه : عکس نصفه گذاشتی رو پروفایلت ؟ میگم : پ نه پ توی حراج بودم ۵۰ در ۱۰۰ تخفیف بهم خورده این شکلی شدم [/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] ====== ====== ======
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] واسه ثبت نام 1 ساعت وایسادم
[rtl][size][font]یارو اومده میگه میخوای ثبت نام کنی؟ پ ن پ اومدم حالتو احوالتو سفید رویتو سیه مویتو ببینم بروم [/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] ====== ====== ======
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] به یارو میگم حاجی بزن تو دنده من هول میدم روشن شه
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] میگه بزنم ۲ ؟
[rtl][size][font]پ ن پ بزن ۳ فوتبال داره [/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] ====== ====== ======
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] به دوستم می گم گرفتنم بردن پاسگاه
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] می گه بازداشتگاه؟
[rtl][size][font]پ نه پ اونجا نشسته بودیم با رئیس پاسگاه از خاطراتمون صحبت می کردیم [/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] ====== ====== ======
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] تو خیابون از یه دختره خوشم اومد
[rtl][size][font]بعد از کلی دردسر تونستم راضیش کنم آدرس خونشون رو برای امر خیر بده بهم گفت حالا واقعا از من خوشت اومده ؟ پ نه پ شما در مقابل دوربین مخفی قرار دارید [/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] ====== ====== ======
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] رفتم تو کوچه دارم ماشین می شورم
[rtl][size][font]همسایه مون اومده میگه ماشین می شوری پ نه پ حوصله ام سر رفته دارم با ماشینم آب بازی می کنم [/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] ====== ====== ======
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] رفتم مرکز اهدای خون دختره بهم میگه اومدین خون بدین؟
[rtl][size][font]گفتم پ نه پ خوناشامم اومدم یه ۴لیتری خون بگیرم شب دور هم با بچه ها شب نشینی داریم [/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] ====== ====== ======
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] سیگارو میبینه تو دستما…!
[rtl][size][font]بازم سوال میکنه سیگار میکشی؟ پ نــه پ میخوام با دودش مثل سرخپوستا باهات رمزی حرف بزنم ببینم به چند زبان غیر زنده تسلط داری … [/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] ====== ====== ======
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] بابام داره با شیر و دوش حموم ور میره
[rtl][size][font]سه ساعت دم در حموم یه لنگه پا وایسادم بر می گرده می گه : اِ اِ اِ …! می خوای بری حموم؟ پ نه پ اومدم مسابقات پرورش اندام ، منتظرم برگردی برات فیگور بگیرم [/font][/size][/rtl] [/font][/size][/rtl] ====== ====== ======
[rtl][size][font][/font][/size][/rtl] RE: پ نه پ جدید و خنده دار - دختر شاعر - 18-12-2013 باحال بودننننننن ممنون ![]() ![]() RE: پ نه پ جدید و خنده دار - ッツ محمـב هـاבے ツッ - 18-12-2013 عالی بود واقعا جدید بود ![]() |