الفباِ رپی! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: الفباِ رپی! (/showthread.php?tid=73921) صفحهها:
1
2
|
الفباِ رپی! - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 13-12-2013 خانم معلم : ایـن لـبـاس هـا چـیـه پـوشـیـدی؟چـرا انـقـدر گـشـادن؟ دانش آموز : اسمشون بگه به خودمم گشاده به تو چه ربطی داره ؟؟ خانم معلم : من حروف الفبا میگم تو بگو مثه چی ؟؟ الـف مـثل ؟؟ دانش آموز : آزادی معلم: آفریم مثه میدون آزادی دانش آموز : تو فکر کن منظورم همونه، ولی من شعر بیباک رو گفتم خانم معلم : ب مثله ؟؟ دانش آموز :24 ساعت بهرام خانم معلم : پ مثل ؟؟ دانش آموز: پیشرو خانم معلم : آفرین حالا پیشرو یعنی چی ؟؟ دانش آموز : یعنی رهبر رپ فارس! خانم معلم : ت مثله ؟؟ دانش آموز تیک تاک خانم معلم : چرا تیک تاک ؟؟ دانش آموز خوب حالا توپاک، بعدیو بپرس خانم معلم : ج مثله ؟؟ دانش آموز: جنگل آسفالت خانم معلم : جنگل مگه آسفالت میشه ؟؟ دانش آموز: خبر نداری سروش آسفالتش کرده خانم معلم : چ مثله ؟؟ دانش آموز: چاقال نامه خانم معلم : نه پسرم اون شاهنامه فردوسیه دانش آموز: نه خانم این به زاخار نامه ربط داره خانم معلم : چی ؟؟ دانش آموز: هیچی بعدی خانم معلم : ح مثله ؟؟ دانش آموز: حصین خانم معلم : آفرین امام حسین دانش آموز: آره فقط با ص بنویس درست شه خانم معلم : خوبه گفتی ص مثله چی ؟؟ دانش آموز: صادق یعنی امام صادق! خانم معلم : خ مثله چی ؟؟ دانش آموز: خلوت خانم معلم: د مثله ؟؟؟ دانش آموز: دوران طلایی خانم معلم : دیگه چی ؟؟ دانش آموز: دلخوشی خانم معلم: ر مثله ؟؟ دانش آموز: رپ خانم معلم: رپ افتضاحه یه چی دیگه بگو دانش آموز: رپ خانم معلم: عجب :| یـه چـی دیـگـه بـگـو ایـن هـمـه چـی! دانش آموز: آخـه مـا هـمـه چـیـمـون رپـه خـانـم خانم معلم: خوب ز مثله چی ؟؟ دانش آموز: زدبازی خانم معلم: ژ مثله چی ؟؟ دانش آموز: ژاپن خانم معلم: چرا ژاپن ؟؟ دانش آموز: چون دست خالی بیای طرف ما پیرهنه سفیدت میشه پرچم ژاپن خانم معلم: این که گفتی یعنی چی ؟؟ دانش آموز: هیچی بعدی زود خانم معلم : س مثله ؟؟ دانش آموز: سـیـگـار ، سـربـاز صـفـر ، سـنـت شـکـن خانم معلم: ایـن چـرت و پـرت هـا چـیـه تـحـویـل مـن مـیـدی؟ دانش آموز: چـرت و پـرت نـیـسـتـن ایـنـا زنـدگـیـن! خانم معلم: ش مثله ؟؟ دانش آموز: مثل شاهین خانم معلم : دیگه چی ؟؟ دانش آموز: شاهین نجفی خانم معلم: ص مثله چیه ؟؟ دانش آموز: صامت خانم معلم: ض مثله ؟؟ دانش آموز: ضبط ماشین بهرام که توش هایده میخونه خانم معلم: ط مثله ؟؟ دانش آموز: طهران خانم معلم: تهران با ت مینویسن که دانش آموز: قاف با ی مینویسه مشکلی داری برو مخروبه فاز 2 به خودش بگو خانم معلم: ع مثله ؟؟ دانش آموز: عقرب خانم معلم: آفرین اگه گفتی با کجاش نیش میزنه ؟؟ دانش آموز: با زبونش خانم خانم معلم: نه عزیزم با دمش دانش آموز: خانم من یکیو میشناسم که یه عقرب داره که اسمش زبونه با اون نیش میزنه خانم معلم: کی ؟؟ دانش آموز: بهرام خانم معلم: برو بابا خدا شفات بده دانش آموز: من بابات نیسم خانم شفا هم نمیخام من یه روانیم که میتونم با رپ خوب بشم خانم معلم: قاف، خوب حالا بگو ببینم قاف مثله چیه ؟؟ دانش آموز: قاف خانم معلم: ک مثله ؟؟ دانش آموز: کوکولی کو خانم معلم: گ مثله چیه اونوقت ؟؟ دانش آموز: گرافیتای توی مدرس خانم معلم: ل مثله چی میشه حالا؟ دانش آموز: لزجا و جوبیا خانم معلم: ه مثله ؟؟ دانش آموز: هیپ هاپ خانم معلم: ی مثله چی ؟؟ دانش آموز: یه روز خوب میاد خانم معلم: بچه تو دیوونه ای فردا به پدرت بگو بیاد مدرسه دانش آموز:من تنهام خداست پشتم. RE: الفباِ رپی! - First Star - 28-02-2014 دانش آموز: آخـه مـا هـمـه چـیـمـون رپـه خـانـم رپ زندگی ماس(: خیلی موضوعت رو دوس داشتم تموم زندگی ما عاشقای رپ رو نشون داد RE: الفباِ رپی! - ''HeisEnbErg'' - 28-02-2014 ایول ایول RE: الفباِ رپی! - saeedrajabzade - 02-03-2014 خعلی حال کردم! دمت تنور نونوایی نقل قول: من یکیو میشناسم که یه عقرب داره که اسمش زبونه با اون نیش میزنه بهراااااااااااام :ggr::ggr::ggr::ggr: نقل قول: خانم معلم: بچه تو دیوونه ای فردا به پدرت بگو بیاد مدرسهواسه من هرگز اینا باطل نمیشن این یه دیوونگیه؟؟؟ خب منم عاقل نمیشم! RE: الفباِ رپی! - ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ - 18-03-2014 خانم معلم: خوب ز مثله چی ؟؟ دانش آموز: زدبازی ز مثه زاخار RE: الفباِ رپی! - الکوم عمو تتل - 18-03-2014 ت مثله تتلو ممنون حال کردم RE: الفباِ رپی! - Mr.Ehsan - 19-03-2014 جالب بود... RE: الفباِ رپی! - toolbar - 23-07-2014 ایول ت توپاک کثه تریکی مثه تی پین مثه تک ناین RE: الفباِ رپی! - amiiiiir - 23-07-2014 شاااااااااهین نجفی... RE: الفباِ رپی! - _ƬӇЄ Ɗ▲ƦƘ_ - 23-07-2014 این صنعت رپ ایرانه.بیگ لایک |