*$N!CE$* - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: *$N!CE$* (/showthread.php?tid=73338) |
*$N!CE$* - Mᴏsᴇs - 11-12-2013 به بعضیا باید گفت دم از مردونگى نزن . . .
سنگینه ، سُرفت مى گیره ! . . همه چیز عوض شده جز تو جانم ، تو از اول هم عوضی بودی . . . . . تقصیر از ما نیست . . . بعضیا خودشون دلشون میخواد “ یادگاری ” باشن پشت در مستراح عمومی ! . . بعضیا باید انقدر بمونن تو ” کَفِت ” که خوب تمیز شن . . . . . محبت هایت را شمردم ! درست بود اما این عشقت را پس بگیر ، گوشه ندارد . . . . . اینقدرکه براى” خر ” کردن من سعى کردى ، براى خودت وقت میگذاشتى حتما ” آدم ” میشدى ! . . علاقتو جایی باس خرج کنی که یه شعوری پشتش باشه ! . . بعضیا علاوه بر اینکه آدم نیستن ، آدم بشو هم نیستن . . . :| . . به بعضیا باس گفت عزیزم زندگی ما بازار نیست که بری یه دور بزنی و اگه از کسی خوشت نیومد برگردی ، اگه رفتی دیگه برو تا یه لگد نخوابوندم زیر گوشِت . . . . . آدمایی که رفتن ، یه روزی برمیگردن ولی درست وقتی که دیگه منتظرشون نیستی ! . . آن روزها گنجشک را رنگ می کردند و جای قناری می فروختند ، این روزها هوس را رنگ می کنند و جای عشق می فروشند . . . آن روزها مال باخته می شدی و این روز ها دلباخته ! . . به هر آدمی پیله نکنین ، توهم پروانه شدن می گیرتشون ! . . باید به بعضیا گفت عزیزم تو روی پاهات نمی تونی وایسی ؛ چه برسه به حرفات . . . . . مهم این نیست که رفتی ، مهم اینه که دیگه برنگردی . . . . . بعضیا رو انگار تو بچگی ، ۳ بار انداختن بالا ، ۲ بار گرفتن ! :| . . عزیزم ، وقتی یکی رو “ تیک ” می زنی ، رو بقیه “ ضربدر ” بزن لطفا ! . . بعضی آدم ها رو باید درک کرد ! بعضی ها رو به درک . . . . . اشتباه من املایی بود ، من فقط او را همدرد نوشتم ، گویا او هم ، درد بود . . . . . وقتی به عقب بر میگردی متوجه میشی که جای بعضیا الان که تو زندگیت خالی نیست هیچ ، اون موقعشم زیادی بوده !! . . من تصوراتم از تو با ” کاش” گره خورده . . . تو توقعاتت از من با “باید ” ! . . بعضیا هم مثه این دیوارای تازه رنگ شده میمونن ؛ فقط هستن ولی نمیشه بهشون تکیه کرد ، اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو کثیف کردی . . . . . عزیزکم حالا که داری میروی تا روزهایت را بدون من سر کنی ؛ بر سر دو راهی که رسیدی بپیچ به چپ ، به جهنم ختم میشود ! . . کسی رو که دوست داری این قدر نبر بالا که دست خودتم دیگه بهش نرسه . . . . . باید به بعضی ها گفت : ظرفیت پشت تکمیل است لطفا از جلو خنجر بزن . . . . . کاش بعضی ها بدونن “ مخاطب خاص ” شدنشون نتیجه احساسات “ خاص” طرف مقابلشونه نه ویژگی های فردیشون ! . . خیانت تلخ ترین قسمت یک زندگی عاشقانه است ، جایی که با قلبی شکسته و وحشتناکترین دردها متوجه میشی با تمام وجودت زیباترین داشته ات “عشق” رو به بی لیاقت ترین شخص دادی ! . . زندگی به من آموخت ؛ بعضی ها رو باید قد لیاقتشون تحویل گرفت ؛ نه بیشتر و نه کمتر . . . . . بعضی وقتا مشکل از خود ماست ! واسه کسی که یه قدم واسمون برمیداره ، دو کیلومتر پیاده میریم . . . به بعضیا باید گفت نسبت به سنت خوب گه میخوری!!
*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* به بعضیام باید با متانت خاصی گفت:لطفا یه دهن برامون خفه شو!! *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* به بعضیا باید گفت:اینقد واسه ما قیافه نگیر،ما به اون آدامسه ۵۰تومانی هم میگیم شیک!! *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* به بعضیا باید گفت:دم از مردونگی نزن....سنگینه سرفه ات میگیره!! *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* به بعضیا باید گفت:تو سیرابی گاوم نیستی چه برسه به جیگر ما!! *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* به بعضیام باید گفت شما از عقل فقط دندونشو داری...!! *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* به بعضیا باید گفت:تو مثل دسته صندلی سینما میمونی،معلوم نیس ماله منی یا ماله بقلی!! *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* به بعضیام باید گفت:کم پیدایی الحمدالله....!! *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* به بعضیا باید گفت:اونی تو بهش میگی داف.....رفیق تنهایی همس زیره لحاف!! *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* به بعضیا باید گفت:کاش شعورتم مثل لیست فرندات هرروز بهش اضافه میشد!! RE: *$N!CE$* - maryamam - 22-12-2013 بابادمت گرم خیلی باحالن ایولا RE: *$N!CE$* - گل رز آبی...!!! - 22-12-2013 ایوللللللللللللللللل |