متن آهنگGet Started از Pitbull Ft. Shakira - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن آهنگGet Started از Pitbull Ft. Shakira (/showthread.php?tid=73015) |
متن آهنگGet Started از Pitbull Ft. Shakira - ρѕуcнσραтн - 10-12-2013 To all these rappers I apologize از همه ی رپرا عذر میخوام I know it ain’t fair میدونم عادلانه نیست the only ball I drop تنها توپی که میندازم New Years, Times Square ماله سال نو تو میدون تامیزه The world is mine دنیا مال منه sixth sense I see seven signs now baby, let’s get started for life حس ششم و میبینم نشانه هفتم رو و حالا عشقم بیا زندگی رو شروع کنیم. Everytime I look into your eyes هر وقت به چشات نگاه میکنم I feel like I could stare in them for a lifetime احساس میکنم یه عمر میتونم بهشون نگاه کنم we can get started for life tonight ما میتونیم زندگی رو از امشب شروع کنیم for life (tonight) for life(tonight)x2 برای زندگی(امشب)برای زندگی(امشب) we can get started for life tonight ما میتونیم زندگی رو از امشب شروع کنیم for life (tonight) for life(tonight)x2 برای زندگی(امشب)برای زندگی(امشب) we can get started ما میتونیم شروع کنیم You know it feels right تو میدونی درست به نظر میاد Big news, Pitbull, Tom Cruise, Mumbai خبر بزرگ پیتبال تام کروز بمبئی A lit up their December night like the fourth of july, vanilla sky همه جا مثه شبای دسامبر و چهارم جولای روشنه Thriller in Manila, knocking them out like Pacquiao مانیلا هیجانیه.میزنیمشون مثه پیکایدو No Ali, no Frasier نه علی نه فریشر(منظورش چیه؟) , but for now it’s off to Malaysia فعلا ولش.بریم سراغ مالزی Two passports, three cities, two countries, one day 2 پاسپورت.3 شهر.2 کشور.1 روز Now that’s worldwide, if you think it’s a game, let’s play, dale حالا تمام جهان هستن اگه فکر میکنی بازیه.بیا بازی Everytime I look into your eyes هر وقت به چشات نگاه میکنم I feel like I could stare in them for a lifetime احساس میکنم یه عمر میتونم بهشون نگاه کنم we can get started for life tonight ما میتونیم زندگی رو از امشب شروع کنیم for life (tonight) for life(tonight)x2 برای زندگی(امشب)برای زندگی(امشب) we can get started for life tonight ما میتونیم زندگی رو از امشب شروع کنیم for life (tonight) for life(tonight)x2 برای زندگی(امشب)برای زندگی(امشب) we can get started ما میتونیم شروع کنیم You know it feels right تو میدونی درست به نظر میاد I am what they thought I’d never become الان چیزیم که فکر نمیکردم بشم I believed and became it باورش کردم و شدم Now I’m here to claim it حالا اینجا هستم که بخوام I hustle anything, you name it, name it من همه چیز میتونم داشته باشم یه اسم بده I went from eviction to food stamps من بیکاری کشیدم تا کوپن های غذا to back in work what dawn صبح که شد برمیگردم سر کار to a passport, flooded with stamps تو پاسپورت ها و کوپن ها غرق شدم Now slowly everywhere I land الآن دیگه من همه جا آروم فرود میام Two passports, three cities, two countries, one day 2 پاسپورت.3 شهر.2 کشور.1 روز Now that’s worldwide, if you think it’s a game, let’s play, dale حالا تمام جهان هستن اگه فکر میکنی بازیه.بیا بازی Cause if it feels right چون اگه حس کنم درسته We shouldn’t waste anymore time ما بیشتر از این نباید وقت تلف کنیم let’s get it started, don’t think about it بیا شروع کنیم.بهش فکر نکن Let’s get it started بیا شروع کنیم Don’t think about it (let’s get it started) دربارش فکر نکن بیا (شروع کنیم) You know I’m gonna make it alright, alright (let’s go) من میدونم که من ردیفش کردم (بزن بریم) Cause if it feels right چون اگه حس کنم درسته You know I made up my mind تو میدونی که من تصمیممو گرفتم Don’t think about it (let’s get it started) دربارش فکر نکن بیا (شروع کنیم) I know that we can make it alright, alright من میدونم که مآ میتونیم ردیفش کنیم Everytime I look into your eyes هر وقت به چشات نگاه میکنم I feel like I could stare in them for a lifetime احساس میکنم یه عمر میتونم بهشون نگاه کنم we can get started for life tonight ما میتونیم زندگی رو از امشب شروع کنیم for life (tonight) for life(tonight)x2 برای زندگی(امشب)برای زندگی(امشب) we can get started for life tonight ما میتونیم زندگی رو از امشب شروع کنیم for life (tonight) for life(tonight)x2 برای زندگی(امشب)برای زندگی(امشب) we can get started ما میتونیم شروع کنیم Don’t start what you can’t finish وقتی نمتونی تمومش کنی شروع نکن you know it feels right تو میدونی درست به نظر میاد let’s go! بریم You know it feels right تو میدونی درست به نظر میاد RE: متن آهنگGet Started از Pitbull Ft. Shakira - ஐற£ℒἶ†дஐ - 15-01-2014 نه علی نه فریشر(منظورش چیه؟) فهمیدی به منم بگو من می ترسم اخطار بگیرم اگرنه نظر زیاد می تونم بدم RE: متن آهنگGet Started از Pitbull Ft. Shakira - кσѕαя - 08-12-2014 شکیرا رو که عشق است (: ولی پیتبول :/ ازش خوشم نمیاد -_- |