![]() |
جملات خیلی جدید و طنز( 2) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جملات خیلی جدید و طنز( 2) (/showthread.php?tid=70360) |
جملات خیلی جدید و طنز( 2) - ~~sweet love~~ - 21-11-2013 نقشه هایی که من تو دبیرستان در فرار کردن ازمدرسه داشتم مایکل اسکوفیلد توی فرار از زندان نداشت من حیف شدم! ********** *********** نمی دونم چه حکمتیه اینا که میرن بدنسازی اصرار دارن که اصلا سردشون نمی شه! ********************* ملت چه بیکارن ! یکی مزاحم میشد هی اس هی زنگ…جواب نمیدادم که بیخیال شه… دیگه تماس نگرفت بعد چند روز اس داده : ببخشید من چند روز مزاحمتون نشدم کار داشتم دستم بند بود ، شرمنده،چه خبر؟ ********************* تا خودکار رو دستت میگیری میخوای درس بخونی میبینی استعدادت کمتر از پیکاسو و ﺍﺳﺘﺎﺩ فرشچیان نیست! ********************* هیچ کس ادامس شیک رُ واسۀ وجودش نمی خواد … سرنوشت آدامس شیک ؛ بقیه پول بودنِ ! ******************* همی / یارصفر مهربان آید همی ما ز تعلیم و تعلم خسته ایم / دل به امید تقلب بسته ایم مابرای کسب مدرک آمدیم / نی برای درک مطلب آمدیم (ایام جانسوز امتحانات برشما دانشجویان و دانش آموزان کوشا تسلیت!) ********************* رفیق داداشم رفته بود مصاحبه برای استخدام: + امسال سال چیه؟ - نهنگ + پاشو برو به بعدی بگو بیاد تو ********************* خدا کنه تا بیشتر از ۹ ساله دیگه زنده بمونیم و بریم تو سال ۱۴۰۰ بعد هی بگیم : شماها یادتون نمیاد ما صده سیصدیا … خیلی فاز میده ؛ حس آثار باستانی بودن به آدم دست میده … ********************* به کافه چی گفتم همان همیشگی . . . نگاه سنگینش را به چشمانم انداخت و گفت : خفه بابا ، مثه آدم بگو چی می خوری ؟! ********************* از تفریحات من تو دوران بچگی این بود که اب بریزم رو بخاری صدای ” تـسس ” بده خرکیف بشم اون موقه آیپد نبود که بازی کنیم ، با این چیزا سرگرم میشدیم ! ******************** بچه های دانشگا رو از روی محل نشستن سر کلاس طبقه بندی میکنم. ردیف اول :حال به هم زن وسطی ها :یه سلام علیکی داریم ته کلاس :دمشون گرم. اونایی که اصن کلاس نمیان: اینا رفیقمن ********************* در خونه رو میزدن! دخدر داییم ۵ سالشه! جواب داد : کیه!؟ زن همسایه مون پشت در به شوخی گفت: منم منم مادرتون! من رفتم در رو باز کردم, بنده خدا میخواس سکته کنه! گفت : ببخشید مادرتون هستن؟ گفتم : نع ، فقط من و حبه انگور هستیم ********************* خیلی بده یه آهنگ عشقولانه یاده ۵ ۶ نفر بندازتت تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی ! ********************* کار از فرهنگ سازی گذشته باس منقرض شیم یه گونه جدید بیاد ! ********************* شمام وقتی یه ادکلن گرون قیمت میخرین ، هربار که استفاده میکنین یه نگا بهش میندازین که یه وقت تموم نشه؟! یا من فقط اینجوریم!؟ ********************* یکی نیست به بعضیا بگه انقدر به اون تیپ و قیافت نناز ما به اون آدامس ۵۰ تومنیا هم میگیم شیـــــــــک ! ********************* رفتم کتاب فروشی میگم بوف کور دارین؟ میگه کتابشو؟ گفتم : پ ن پ خودشو ، یه فرد خیر پیدا شده که حاضر تمامِ هزینه های درمانشو متقبل شه…..! ********************* بعضی دخترا اصلا” گریه نمیکنن حتی اگه شکست عشقی بخورن نه اینکه سنگ باشن نه ریمل گروونه ! RE: جملات خیلی جدید و طنز( 2) - 00afsaneh00 - 21-11-2013 جالب بود!!! ![]() ![]() ![]() ![]() RE: جملات خیلی جدید و طنز( 2) - ساسان 9999 - 21-11-2013 عالي بود RE: جملات خیلی جدید و طنز( 2) - i m a n - 02-12-2013 الان عزیزم نویسنده این موضوع شما الان فازت چیه؟مثبتی؟منفی؟فاز1؟فاز2؟فاز............... کدومشی؟ ![]() RE: جملات خیلی جدید و طنز( 2) - ~~sweet love~~ - 04-12-2013 من فازم همون جمله ی اولی که نوشتمه...! |