![]() |
جوک (قسمت 3) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جوک (قسمت 3) (/showthread.php?tid=69769) |
جوک (قسمت 3) - k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e - 18-11-2013 سلام دوستان.امیدوارم خوب باشید!!! مثل همیشه بخونیدو بنظرید!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() و بوانت شاخ به شاخ رفته بود زیر کامیون ! میگفتن رانندش مُرده … تنها چیزی که میشد از لاشه ی ماشین تشخیص داد نوشته پشتش بود : “دوستم بدار ! شاید فردایی نباشد …” . . پیرمرد همسایه آلزایمر دارد ! امروز صبح بیخودی شلوغش کرده بودند ! او فقط یادش رفته از خواب بیدار شود … . . مادرا به گردن خدا حق دارن … . . هوای هم را نداشته باشیم خفه خواهیم شد … . . بعضی از آدمها مثل قوطی کنسرو میمونن … وقتی میبینین باد کردن یعنی خراب شدن و باید بندازینشون دور ! . . مرا تا بزن ، به قرینه هم تا بزن ! میخواهم تنها درگیر نیمه خودم باشم … . . کاش یاد بگیریم اگه به یکی دست دادیم … به بقیه پا ندیم … . . وقتی اولین احساس مادرم به من “تهوع” بود از دیگران توقعی ندارم ! . . صفحه ی آخر شناسنامه زیاد مهم نیست … گاهی باید تو آیینه خوب نگاه کنی ببینی هنوز زنده ای یا نه !؟!؟! . . کاش خدا روی بعضی از آدمها با ماژیک قرمز علامت میگذاشت تا ما بدونیم باید بیشتر مطالعه شون کنیم … . . حوا بودن تاوان سنگینی دارد … وقتی آدم ها برای هر دم و بازدم به هوا نیاز دارند !!! . . کسی که تو حرفاش زیاد میگه “بیخیال” بیشتر از همه فکر و خیال داره فقط دیگه حال و حوصله بحث و صحبت نداره ! . . چرا همیشه زندگی از دیدن خنده من لجش می گیرد ؟ . . زندگی به من آموخت که همیشه آماده دفاع از حمله احتمالیِ کسی باشم که به او محبت فراوان کردم ! . . گفتم : چند سالته پسر ؟ به زور سطل آشغال رو میداد پایین ، بهش میخورد ده ساله باشه … آشغالها رو تو پشت موتورش گذاشت و گفت : شونزده ! گفتم : این آشغالها رو کجا میبری ؟ گفت :میبرم این پایین میدم بازیافت کنن … گفتم : چقدر درمیاری ؟ گفت : هرچی بشه خدا رو شکر ! گفتم : با این سنت بهت گیر نمیدن گواهی نامه نداری پشت موتوری ؟ گفت : تا حالا نشده ، موتورش رو روشن کرد و رفت و من هنوز تو کف این دنیام !!! . . فکر کنم تو زندگیم یه جایی پیچ پیچیده ولی من نپیچیدم !!! . . مردها بغض میکنند بعد لبخند تقلبی میزنند و در جیبهایشان به دنبال فندک میگردند … . . بن بست زندگی جاییست که نه حق خواستن دارین نه حق انتخاب ! . . پایانی برای قصه نیست چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر … . . سخت ترین کار دنیا ترمیم اعتمادیه که از دست رفته … . . نه انگیزه ای برای خواب ، نه انگیزه ای برای بیدار شدن … . . اون چیزی که شما باهاش مُردی ما یه عمره داریم باهاش زندگی میکنیم … . . کبوترها که جز پرواز آزادی نمی خواهند نباید در حصار میله ها با دانه ای گندم به او تعلیم ماندن داد ! . . شاید کم رنگ باشم اما هرگز دو رنگ نیستم … . . حرفی برای گفتن اگر بود ، دیوارها سکوت نمی کردند ! . . گفت : با مادر یه جمله بساز … گفتم : من با مادر جمله نمیسازم ، دنیامو می سازم … . . سکوت متن ساده ای است که اشتباه خوانده می شود ! سپاسید!!! RE: جوک (قسمت 3) - YAS007 - 27-11-2013 ممنون ![]() RE: جوک (قسمت 3) - k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e - 27-11-2013 (27-11-2013، 13:31)ehsan bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهش RE: جوک (قسمت 3) - ( lιεβ ) - 28-11-2013 ممنون |