انجمن های تخصصی  فلش خور
شیرینی گرانول - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: شیرینی گرانول (/showthread.php?tid=69077)



شیرینی گرانول - زهرا80 - 13-11-2013

شیرینی گرانول
 
کره یا مارگارین 115گرم یا یک دوم پیمانه
کره بادم زمینی45 گرم یا یک سوم پیمانه
تخم مرغ 1عدد
آرد ساده50گرم یا یک دوم پیمانه
بکینگ پودر2/5میلی گرم یا یک دوم سوپخوری
پودر دارچین2/5میلی گرم یایک دوم قاشق سوپ خوری
نمک کمی
کشمش50گرم یایک سوم پیمانه
گردوی خرد شده50گرم یایک دوم پیمانه
غلات مخصوص صبحانه225گرم یا 2پیمانه
شکر قهوه ای2/5گرم
طرزتهیه
فر را از قبل با دمای180 درجه گرم کنیدکف یک سینی فر را چرب کنید کره یا مارگارین درون کاسه ای بریزید
کره را به همرا شکر با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و کمی پف کند سپس کره ی بادام زمینی و تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید
آرد و بکینگ پودر دارچین و نمک رابه مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود غلات مخصوص صبحانه کشمش و گردوی خورد شده را هم اضا فه کنید
به اندازه یک قاشق سوپخوری پر از خمیر آماده شده روی سینی فر از قبل چرب کرده با فاصله ی2/5سانتی متراز هم قرار دهید و با پشت قاشق روی آن فشار دهیدتا به شکل دایره پهن شود
سینی را به مدت 15 دقیقه در فر بگزارید تا کمی رنگ روی شیرینی ها عوض شود سپس با کفگیر فلزی از سینی جدایشان کنیدو روی پایه یه فلزی قرار دهید تاخنک شود
نظر یادتون نره مرسی که از این موضوع دیدن کردید