شیرینی گرانول - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: شیرینی گرانول (/showthread.php?tid=69077) |
شیرینی گرانول - زهرا80 - 13-11-2013 شیرینی گرانول کره یا مارگارین 115گرم یا یک دوم پیمانه کره بادم زمینی45 گرم یا یک سوم پیمانه تخم مرغ 1عدد آرد ساده50گرم یا یک دوم پیمانه بکینگ پودر2/5میلی گرم یا یک دوم سوپخوری پودر دارچین2/5میلی گرم یایک دوم قاشق سوپ خوری نمک کمی کشمش50گرم یایک سوم پیمانه گردوی خرد شده50گرم یایک دوم پیمانه غلات مخصوص صبحانه225گرم یا 2پیمانه شکر قهوه ای2/5گرم طرزتهیه
فر را از قبل با دمای180 درجه گرم کنیدکف یک سینی فر را چرب کنید کره یا مارگارین درون کاسه ای بریزیدکره را به همرا شکر با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و کمی پف کند سپس کره ی بادام زمینی و تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید آرد و بکینگ پودر دارچین و نمک رابه مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود غلات مخصوص صبحانه کشمش و گردوی خورد شده را هم اضا فه کنید به اندازه یک قاشق سوپخوری پر از خمیر آماده شده روی سینی فر از قبل چرب کرده با فاصله ی2/5سانتی متراز هم قرار دهید و با پشت قاشق روی آن فشار دهیدتا به شکل دایره پهن شود سینی را به مدت 15 دقیقه در فر بگزارید تا کمی رنگ روی شیرینی ها عوض شود سپس با کفگیر فلزی از سینی جدایشان کنیدو روی پایه یه فلزی قرار دهید تاخنک شود نظر یادتون نره مرسی که از این موضوع دیدن کردید |