& اس ام اس عاشقانه و خنده دار & - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: & اس ام اس عاشقانه و خنده دار & (/showthread.php?tid=68973) |
& اس ام اس عاشقانه و خنده دار & - گل رز * - 12-11-2013 _ _____________:9lp:____________
مترسک گفت :
ای گندم تو گواه باش مرا برای ترساندن آفریدند اما من عاشق پرنده ای بودم که از گرسنگی مرد!!! ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ ای کاش قانون همه ی دوستی ها این بود :
جاتو هیچ کس نمی گیره توی این قلب حقیرمیا رفاقت تعطیل یا جدایی هرگز.... ! ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ چشم ها را شستم جور دیگر دیدم باز هم سود نداشت.... تو همان بودی که باید دوستت داشت!!! ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ پاییز یا زمستان چه تفاوتی دارد ؟ حضورت ، صدایت ، نفس هایت.... و گرمی دستانت بهاری می کند سرزمین مرا ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ یک فرصت به من بده که غلط ببوسمت و تمام طول سال را جریمه ام کن که از روی آن هزار بار تمرین کنم ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ در میان گل ها عطر یادت را می بویم.... آسمانی تر از آنی که به نوشتن درآیی ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ هیس ﺑﯿﻦ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ من ﻫﻨﻮﺯ ﺗﻮ ﺭﺍ ﯾﻮﺍﺷﮑﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭ!!! ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ تکلیفم روشن شد شیرینم دیگر خاموش می شوم.... فرهاد وار این بارباید به جای کوه دل بکنم ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ ومرگ مردن نیست ومرگ تنها نفس نکشیدن نیست من مردگان بی شماری را دیده ام که !!!راه می رفتند ، حرف می زدند و سیگارمی کشیدن ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ باختی درکارنیست.... ما برای دوستان واقعی جانمان را ریسک می کنیم خیالی نیست یا می بریم یا می میریم ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ شکارچیم اما گنجشک شکار نمی کنم.... شکارچی واقعی آن است که تک پر شکارکند نه گنجشک ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ دیگر از مترسک هم کارى ساخته نیست کلاغ ها بر شانه دهقان نشسته اند.... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ تو ... نه ببخشید شما خب من نه ببخشید منی درکار نیست حداقل دستت را تکان بده نه دستت در دست دیګریست.... مشغول باش خدانګهدارت نه او نګهدارت ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ بعضیا شدیداًبه عینک نیاز دارن.... واسه اینکه گوشامونو خیلی دراز میبینن ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ دیگرعاشقانه نمی نویسم اگرنوشتم مخاطب خاص ندارد چون کسی ارزش خاص بودن راندارد ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ بیشتراز آنچه سزاوارش باشم بهم صدمه زدی.... فقط به این خاطر که بیشترازآنچه سزاوارش باشی عاشقت بودم ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ بعضی از اشیا حس دارند گریه می کنند مثل بالش من هرشب غرق اشک است ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ این روزها هم می گذرند.... اما من ازاین روزها نمی گذرم ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ سربه بیابان می گذارم چاره چیست؟.... وقتی تونیستی وشانه ات نیست ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ چه رسم تلخیست تو بی خبر از من وتمام من درگیرتو ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ سوختنم را دیدی وخندیدی خنده ات را دیدم وسوختم.... خنده هایم راخواهی دید دیدار ما به وقت سوختنت ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ استاد بهم گفت چرا نیومدی سرکلاس؟.... گفتم استاد کلاستون با خوابم تداخل داشت نتونستم بیام ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ یکی بود هیچکس نبود گفته بودم که قصه ی من شنیدن ندارد ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ آنقدر که بودن تو را می خواهم بودن خود را نمی خواهم.... چقدر زیباست این عشق محو تو شدن را دوست دارم ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ می خواهمت و این شاید ابتدای خودخواهیم باشد ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ جهان که فاصله ای نیست.... تا ماه پیاده می روم اگر آنجا خانه ات باشد ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ بین این همه ضمیر فقط یک تـــــــــو کافیست!!! ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ مرا جای خودم بگذار خودت را جای گهواره و آغوشی تسلی بخش کنارم باش همواره!!! ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ جان رفته ولی زخم جفایت نرود تاثیر دو چشم بی وفایت نرود فرشی ز دل شکسته انداخته ام آهسته بیا شیشه به پایت نرود.... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ تو آدم و من حوا سیبی در کار باشد یا نه.... در آغوش تو بهشت جاریست ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ واسه کسی کلاس بذار که هم کلاسش باشی.... نه واسه کسی که حتی تو کلاسشم رات نده ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ دلبندم.... من دلم فقط روی دل تو بند می شود!!! ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ تـــــــــــو.... تنها یکیست آن هم تویی من دیگران را شما خطاب می کنم ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ دوستت دارم.... و پنهان کردن آسمان پشت میله های قفس آسان نیست ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ لبخند که میزنی کمترین اتفاقی که می افتد اختلال در تشخیص ماه های قمریست ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ تمام حرف مجنون یک کلام است نفس بی یاد لیلایم حرام است ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ عشق یعنی طوری نگاهت می کنم که انگار تنها آدم دنیا هستی ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ دوست داشتنت بزرگترین نعمت دنیاست مرا شاد می کند و لبخند را به دنیایم هدیه می کند حتی این روزها گاهی پرواز می کنم من این دوست داشتن را بیشتر از هر چیز در این دنیا دوست دارم ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ یاد تو پرچم صلحیست میان شورش این همه فکر ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ به دلم نشستی ولی دو زانو معذب نباش ، برو عقب قشنگ تکیه بده پاهاتم دراز کن ، این دل فقط جای توئه نگران نبودنت نباش نفرینت نمی کنم.... همین که دیگرجایت دردعاهایم خالیست برایت کافیست ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ آرامش من این روزها مدیون همین انتظاری است که از کسی ندارم.... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ امشب ز غمت میان خون خواهم خفت وز بستر عافیت برون خواهم خفت باور نکنی خیال خودت رابفرست تا در نگرد که بی تو چون خواهم خفت ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ هرروز برایت رویایى باشد در دست نه دوردست عشقى باشد براى زندگى نه روزمرگى در دل نه در سر و دلیلى باشد ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ لبخند زدن خیلی راحت تره تا بخوای به همه توضیح بدی چرا حالت خوب نیست از درون حالم خراب خرابه.... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ من از چشمان تو چیزى نمی خواهم جز گاهى نگاهى ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ اى کاغذ سپید که همه ى دردهاى مرا به دوش می کشى یکبار دیگر رویت مینویسم دوستش دارم به عشقم اى کاش می دونست چه حالى دارم.... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ عزیزترین آدم ها مثل قطعه هاى پازل هستند اگر نباشند چیزى نمى تواند جایشان را بگیرد ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ طنین نبض بارانى بلوغ چشمه سارانى تو را من دوست می دارم و میدانم که میدانى ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ نمیدانم کدام کشیدن سخت تره رنج نفس یا انتظار من قصه تو را تا ابد اینگونه آغاز می کنم : یکی بود هنوزم هست خدایا همیشه باشد باران بهانه ی آسمان است وقتی دلش برای تو تنگ می شود.... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ و مهربانیت از دور چه عجیب نزدیک است حس می کنم جغرافیا ، دروغ تاریخ است!!! ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ به عشقت تا ته دنیا ، به جنگ هر کسی میرم چه تقدیری از این بهتر ، که از عشق تو میمیرم ؟!!! ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ هیچ جزر و مدی نمی تواند آشفته ام کند وقتی سرم روی سینه تو بالا و پایین می رود.... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ بگذارید انشا بنویسم موضوع : علم بهتر است یا ثروت ؟ به نام خدا هیچکدام ، فقط و فقط خود تو .... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ کل دنیا هم بگویند دوستم دارند فایده ندارد اما دوستت دارم های تـــــــــــــو چه غوغایی می کند!!! ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ بیا با هم رفت و آمد نکنیم مثلا وقتی می آیی نرو.... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ زندگی یعنی همین که تو باشی و من دیوانه وار دوستت بدارم.... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ صندلیت را کنار صندلیم بگذار همنشینی با تو یعنی تعطیلی رسمی تمام دردها.... ______________ اس ام اس عاشقانه ___________________________ اگه باشم توی قلبت ، بدون از خوشی می میرم!!!!
________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
هر شب برو کنار پنجره تا ستاره ها ببیننت
و حسودیشون بشه که ماهشون مال من.... ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
هر شعر گریز از یک گناه بود
هر فریاد گریز از یک درد و هر عشق گریز از یک تنهایی عمیق افسوس که تو هیچ گریزگاهی نداشتی!!!! ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
من مثل بادکنکی به دست کودکی هرجا می روی با یک نخ به تو وصلم نخ را قطع کنی ، می روم پیش خد.... ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
روزگاریست که پیمان بسته با جان منی
خانه ات آباد باد ای غم که مهمان منی!!!! ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
گاهی از غم می شود ویران دلم
کاشکی دل ها همه مردانه قسمت می شدند.... ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
اگه می گفتی می خوامت دلم دیگه غصه نداشت
شبا چشام خوابش می برد نیازی به قصه نداشت اگه می گفتی می خوامت تو دنیا چیزی کم نبود!!!! رو خاطرات خوبمون هاشور زرد غم نبود.... ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
.
دوستت دارم بیشتر از دیروز و کمتر از فردا ای مایه اصل شادمانی غم تو خوش تر ز حیات جاودانی غم تو از حسن تو راز ها به گوش دل من گوید به زبان بی زبانی غم تو!!!! ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
ماهیان روی خاک ماهیان روی آب
وقت مردن ساحل و دریا چه فرقی میکند؟ یاد شیرین تو بر من زندگی را تلخ کرد تلخ و شیرین جهان اما چه فرقی می کند؟!!!! ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________ عاشق خسته ام از عشق جدایم نکنید
جز همان عاشق دل خسته صدایم نکنید!!!!
بگذارید بمیرم ز پشیمانی خویش باز همسفر خاطره هایم نکنید.... ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
کاش می شد عشق را آغاز کرد
با هزاران گل یاس آن را ناز کرد کاش می شد شیشه غم را شکست!!!! دل به دست آورد نه اینکه دل شکست ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
دلم شکسته تر از شیشه های شهر شماست
شکسته باد آنکه دلش این چنین می خواست!!!! ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
در این حریم شبانه ستم گرفته
در این شب خوف و خاکستر که غم گرفته رفیق فروزان روشن رهایی من ستارهها را صدا بزن که دلم گرفته.... ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
شعاع درد مرا ضرب در هزار کنید مگر مساحت رنج مرا حساب کنید!!!! ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
بر سنگ مزارم بنویس زیر این سنگ جوانی خفته است
با هزاران ای کاش و دو چندان افسوس که به هر لحظه عمرش گفته است!!!! ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد
خشت خشت و آجر آجر پیکرم را باد برد من بلوطی پیر بودم پای یک کوه بلند!!!! نیمم آتش سوخت نیم دیگرم را باد برد ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم
به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم!!!! ________________ اس ام اس احساسی عاشقانه _____________________
همه جا سرد و سیاه رو لبام ناله و آه
سر من بی سایبون نگهم مونده به راه موندم غمگین و سرد و تو دلم یه گوله درد نه بهاری نه گلی پاییزِم پاییزِ زرد.... :Laie_23: دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی ان که باشد حر لحظه زندگی اش کردم
__________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
ببخش اگر شعرهایم هیچ آهنگــــی ندارد
آخر تویــی را در خود جای داده که به هــزار قافیه و ردیـف و آهنگ می ارزد __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
دمش گرم ، باران را میگویم ، به شانه ام زد و گفت :
خسته شدی ، امروز تو استراحت کن ، من به جایت می بارم __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
لطفا اینقدر شعرهایم را نتکان
می ترسم یک روز رسوایی اش دامنم را بگیرد چرا که خط به خطشان فریاد بلند نبودن توست __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
دلم بچگی میخواهد...
جلوی کدام مغازه پای بکوبم تا برایم ارامش بخرند؟ __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
گرمترین بوسه ها را نصیب کسی کن که
در سرد ترین لحظه ها به یاد توست __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
گناهی که پشیمانی بیاورد
بهتر تز عبادتی است که غرور بیاورد __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
دلتنگی یعنی ......خلوت تنهایی ات از اسمان پاییزی ابری تر باشد
__________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
خدایا کمکم کن
که هرچه می شکنم دل نباشد __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
خداوندا به من زیستنی عطا کن
تا در لحظه مرگ بر بیهودگی لحظه ای که گذشت سوگوار نباشم __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
فرقي نميكند حكم چه باشد رفيق...شما هميشه لازمي
براي رفع كتي دلت كافيست __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
عمر اگر خوش گذرد زندگی نوح کم است
ور به سختی گذرد ثانیه هم بسیار است __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
آنچه می خواهیم نیستیم و آنچه هستیم نمی خواهیم
آنچه دوست داریم نداریم و آنچه داریم دوست نداریم و عجیب است هنوز امیدوار به فردائی روشن هستیم __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
بهترین روزهایت را به کسانی هدیه کن که بدترین روزها در کنارت بودن __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
این روزها هرکی منو می بینه می گه :
وای خوش به حالت چقدر لاغر شدی رمز موفقیتت چی بوده؟ من فقط لبخند میزنم و تو دلم می گم : سال ها بازیچه شدن __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
این روزا تموم که شد میام میزنم رو شونت
می گم : جنبه رو حال کردی __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
میدونی عشق یعنی چی؟
یعنی من عاشق وقتی دلتنگ میشم .قتی میبینم باز دور شدنم به خاطر نزدیک کردنت بی فایدس مثل همیشه کم میارم و با بغض شمارتو میگیرم __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
شنیــده بودم که خاک سرد است
ایـــن روزها اما انــــــــــــــــــــــگار آنقـــدر هوا ســـرد است که زنــده زنــده فراموش می کنیــم یکدیگـــر را __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
میدونی مشکل چیه؟
اینه که وقتی با کسی تموم میکنی خیلی بیشتر در موردش فکر میکنی تا وقتی باهاش هستی __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
مرا بشنوی یا نه
مرا جستجو کنی یا نکنی من مرد خـــــــــداحـــــــافظــــــی همیشــــــگی نیستم __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
تمام ثانیه ها را می شمارم که لحظه دیدار برسد
اما افسوس یک قدم مانده به آن لحظه دوباره باید ثانیه ها را شمرد دوباره باید چشم به در دوخت کاش اندکی مرا می فهمید سکوت متن راحتی است که به اشتباه تعبیر می شود __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
گاهی گمان نمی کنی و می شود ، گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است ، گاهی ناگفته قرعه به نام تو می شود گاهی گدای گدائی و بخت با تونیست ، گاهی تمام شهر گدای تو می شود __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
هیچوقت نگذارید زبانتان از افکارتان جلو بیفتد
پس گاهی حرفت را بخور تا خورده نشی __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
یادت را از من نگیر
بگذار من هم مثل سهراب بگویم دلخوشی ها کم نیست __________________ اس ام اس عاشقانه __________________________
وقتی با مشت هاش قلبم رو می شکست همه ی فکرم به این بود
که مبادا دستاش زخمی بشه :500:
با این وضع من میخوام یه چند شبی قبل عید برم تو پارک بخوابم فطریم بیافته رو شهرداری**** بععععععععععله یه همچین ادم باهوشی هستم من**** ________________________________________________________________________
دو سال با مخاطب خاصمون بودیم بش وابسته نشدیم° اونوقت وابستگی ارسلان و رها ب مریم زمان کمتر از 24 ساعت ب طول انجامیــد*****یعنیــــا به ضرص قاطع میگم اگه نیوتن زنده بود معنیه واقعیه قانون جاذبه رو میفهمید**** ________________________________________________________________________
دقت کردین اگه تو ماه رمضون 29 روز با سحری روزه بگیریم به هیشکی نمیگیم ولی اگه یه روز فقط یه روز سحری نخوریم همه مسلمونای جهانو با خبر میکنیم راستی بچه ها من امروز سحری نخوردم ¡ دارم میمیرم از گشنگی¡ ________________________________________________________________________
ایرانسل ساعت 9 بهم اسمس داد بابام میگه بیا باز دوس دخترش اس داد مادرمم گف بتوچه بابامم خیلی ریلکس گوشیم رو برداشت رو دیوار اعلامیه کرد الان دلم میخواد زنگ بزنم اپراتور ایرانسل با بیل از پشت گوشی بزنم تو مغزش که رعایت نمیکنه ما بی اعصابیم* ________________________________________________________________________
ماه رمضون امسالم تموم شد ولی من هنوز با 22 سال سن نمی دونم کدوم زولبیاست کدوم بامیه¡¡¡ به هر دوتاشم میگم زولبیا¡ خخخخخخخخخخ
چه كار كردي اين همه طرفدار پيدا كردي ؟ هر جاي شهر كه مي رم ميبينم مردم تابلو هايي دستشون گرفتن كه اسم تو روش نوشته شده: گوسفند زنده !!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- سرکاری عشق يعني علاقه، نه كفگيروملاقه، من عاشق توهستم،تو قابلمه نشستم، يه لنگه كفش تودستم منتظرتوهستم. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ین موقع روز مارمولک باید تو سوراخش باشه نه بدو بدو بیاد اس ام اس بخونه!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- من ساده و بی رنگم من عاشق و دلتنگم صدبار بزن قطع کن من عاشق تک زنگم 5B: صبر..
دروغ بزرگی است..
سال ها با قوره ها کلنجار رفتیم ولی حلوا نشد. ______________ اس ام اس زیبا باحال _______________________
یکی از بزرگترین آزادی های ذهنی این است
که اصلا اهمیت ندهید که دیگران در مورد شما چه فکری می کنند ______________ اس ام اس زیبا باحال _______________________
هر قدر کمتر جواب آدم های
گستاخ لجباز و یک دنده را بدهید زندگی تان آرامش بیشتری خواهد داشت ______________ اس ام اس زیبا باحال _______________________
زندگي كوتاه است، قواعد را بشكن، سريع فراموش كن، به آرامي ببوس، واقعاً عاشق باش، بدون محدوديت بخند، و هيچ چيزي كه باعث خنده ات ميگردد را رد نكن
______________ اس ام اس زیبا باحال _______________________
سلامتي اون رفیقـی که مجازیهــ
امــّــــا یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ به گرد پاش هم نمی رسن ______________ اس ام اس زیبا باحال _______________________
ایـــن روزهـــا هــــوا خیلـــی غبـــار آلــــود اســـت؛
گـــرگ را از ســـگ نمــی تـــوان تشخیـــص داد هنگـــامـــی گـــرگ را می شنـــاسیـــم؛ کـــه دریـــده شـــده ایــــم ______________ اس ام اس زیبا باحال _______________________
می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری,گرنبودم روزگاری این بماند یادگاری
______________ اس ام اس زیبا باحال _______________________
دیدم آشـــــــغالی انداختمــــــت دو
حالا كود شدي فاز مفيــــــد بودن گرفتــــــی =
آي عاقاي محترمي كه به خاطر يه بشقاب قيمه آدم ميكشي .... به همون BMW كه در هيئت پارك كردي برخورد مردم سومالي از تو خيلي آبرومند تره .... مورد داشتیم دختره تو هالووین بدون آرایش شرکت کرده، اول شده =) اندر جواب جناب ( AmiR...........♥♫ HoseyN )
شمایی که اثبات کردی: 2*2=5 وقتی فاکتور گرفتید و دارید عبارت (5-5) رو از دو طرف حذف میکنید، در واقع دو زرف رو بر 5-5 نقسیم میکنید و تقسیم بر صفر معنایی ندارد. با اینکه میدونم خودتونم میدونستید ولی.. ببخشید دیگه! اسکل یه جونور نیست؛ اسکل دوست منه که با یه شماره جدید اس میده این شماره جدیده منه!!آره میدونم این یه شماره جدیده، خودت کی هستی؟؟ امروز دوس دختر سابقمو تو خیابون دیدم، تا منو دید همچین قیافه گرفت انگار اون منو ول کرده!
والا ))))) چند جلسه پیش استاد داشت برا ما کری میخوند؛گفت کاری نکنید که ذهن بد رو تصویر من بمونه!!!
تلفات زیاد بود....منم الان اومدم اینو بنویسم و برم!!! شما هم بایین... K : E @@@@@
طرف باباش مرد به غضنفر گفتن برو یه جوری بهش بگو که سکته نکنه غضنفر : یه شتری هست که در خونه همه میخوابه ؟؟ فلانی : آره غضنفر :شتره دیشب رو بابای تو خوابید ^_^ کیا ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﮐﻠﻤﻪ ﯾﺎﺩشونه؟
” ایمان، تقوا، عمل صالح ” لامصب جواب نصف سوالای کتاب دینی بود معلممون کامپيوتراي کارگاه مونو شبکه کرده بود داشت درس ميداد،بعد وسط درس دادن برگشته ميگه:بچه ها شما اينجوري متوجه نميشيد،بايد خودتون کارکنيد؛خب حالا اينجارو متوجه شديد؟؟
چيزي نگم بهتره.. خــــــــاک تو سر اونــــی که مــيدونه با يــه اس ام اس يا زنگــش ميتــونه کــل حالتــــو عــوض کــنه امــا اينــو دريــــغ ميــکــنه ازت ! خــــــــــــــ ــــــــاک ...................... بچه ها اینم چندتا قانون توی زندگی که واسه اغلبه ماپیش میاد وحسابی اعصابمونو شکلاتی میکنه!!!!! 1.هرچیز خوب توی زندگی یاغیرقانونی است یا غیراخلاقی یاچاق کننده! 2.هرگاه کفش نو برای اولین بار بپاکنید همه پایشان راروی ان خواهندگذاشت! 3.دودسیگارهمواره به سمت افرادغیرسیگاری حرکت خواهدکرد بدون توجه به سمت وزش باد! 4.جاده ی رسیدن به موفقیت همواره دردست ساخت است! 5.هیج اهمیتی ندارد شما به چه اندازه دنبال جنسی بگردید.به محض اینکه ان راخریدید ان رادرمغازه ای دیگر ارزانترخواهید یافت! 6.هرگاه شماچیزی رادرجای امنی قرارمیدهید تاگم نشود دیگرهیچ گاه نمیتوانید پیدایش کنید! 7.احتمال این که شما کاری راانجام دهید و دیگران ببینند نسبت مستقیم داردبامیزان احمقانه بودن کارشما! هیییییییییییییییییییییی خدا!!!!!!4 سلامتیه مامان باباها که وقتی پشت کامپیوتری یه طوری میان تو اتاق که اگه تو سایت های قرآنی هم باشی هول میشی !! ولله....بعد فکر میکنن خبریه مادر من،پدر من اونجوری که شما میای تو اتاق ، من فکر میکنم خبریه! رفیقم یه حالی ازمعلممون گرفت هلو:معلم داشت حضورغیاب میکردکه اخرش گفت من کی این همه اسمومیخام حفظ کنم.که رفیقم برگشت گفت شما سی تا اسمونمیتونیدحفظ کنیداونوقت ازماانتظارداری این همه درسو حفظ کنیم معلمه شدعینهومدادرنگی *^_^*Soltan***Mm72*^_^*
آخ بـــدم میـــاد از پســـر هـــایی کـــه وقتــی عشـــقشــون ولــشون مـــیکنــه مـــیشیـــننــد و مــثل جیـــــش بــچه اشــک میـــریزنـــد ^_^ . . . . . خــو رفـــته که رفتـــه لامـــصب مــردونگیــت رو حفــظ کــن. در ضـــمن دخـــتر خـــوب هــم پیـــدا میـــشــه اگــه خــدا بهــتون عـــمر نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوح رو داشتــــه باشـــه ^_^ بـــد مـــیگــم نامــــوســـن؟ کربلا نرفته ها این پست رو بخونن و یک آمیــــــــن مشتی بگن خدایـــــــا ..خدایــــــــا به حق سالار شهیدان...به حق علمدار کربلا..تو این روزها هرکی نرفتـــــــه کربلا تا حالا بوسیدن ضریح یار رو نصیبش کن (چه حالی داره بین الحرمین باشی تو این روزا و بر سر دوراهی!) :2gw1:
یه سوال خیلی وخه بد جور رو مخمه. چرا بازیگرای تو پیام بازرگانی همه خندانن؟ چرا همه چی آرومه همگی خوشبختن؟ &&& sms sarekari --------------------------------- اس ام اس سرکاری خیلی دوستت دارم بابا... . . . تو چرا خوشحال میشی بابامو گفتم &&& sms sarekari --------------------------------- اس ام اس سرکاری روشهای تفکیک دکتر از مهندس؟ تو خیابون بلند صدا بزن مهندس. اونایی که برگشتن نگات کردن مهندس و بقیه بدون شک دکتر میباشن... یکبار امتحان کنید &&& sms sarekari --------------------------------- اس ام اس سرکاری ﺣﺎﻻ ﻟﻮﺍﺯﻡ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﺑﺪﻧﺴﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﮔﻪ photoshop ﺭﻭﺗﺤﺮﯾﻢ ﮐﻨﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻦ ﭼﯽ ﮐﺎﺭﮐﻨﯿﻦ؟ &&& sms sarekari wrdft:
سرتو بذار روی شونه هام خوابت بگیره جا خالی می دم حالت بگیره &&& sms sarekari ----------------------- اس ام اس سرکاری اسمتو با ناخن رو سنگ حك مكينم.بعد اون سنگو ميكوبم تو سرت تا بفهمي عشق چه دردي داره &&& sms sarekari ----------------------- اس ام اس سرکاری خواسم ازت تشکر کنم و بگم به تو افتخار میکنم . چون تو تنها کسی هستی که هیچ وقت منو از سر کار گذاشتنت ناامید نمی کنی &&& sms sarekari ----------------------- اس ام اس سرکاری این پیام جهت دیدن نام قشنگ من روی گوشی شماست و ارزش دیگری ندارد &&& sms sarekari ----------------------- اس ام اس سرکاری تو هدیه ای هستی برای سینه پردردم من عطر وجودت را برای شفایم می بویم ! ای شلغم شوخی کردم &&& sms sarekari ----------------------- اس ام اس سرکاری بدبخت ترین مومن کسی است که در ورودی بهشت بفهمد زنش هم بهشتی ست وحوری بی حوری &&& sms sarekari ----------------------- اس ام اس سرکاری چشمای تو مثل دریاست اجازه میدی جورابامو توش بشورم!؟؟؟ &&& sms sarekari ----------------------- اس ام اس سرکاری نسل میمون ها هم دیگه داره منقرض میشه .عزیزم بیشتر موازب خودت باش! &&& sms sarekari
:bighug: یه باب خانه در نیاوران به مساحت 300 متر .سونا.استخر.جکوزی.پکیج .با دید بسیار عالی ...&&&
S M S چرا ناراحتی؟چرا گوشه کونه کز کردی؟چرا اینقدر خودت رو اذیت می کنی؟اخه اندی که منظوری نداشت &&& S M S رو تو حساب دیگه ای میکردم ناراحت نشی خیلی برام عزیزی ولی تازه فهمیدم ادم دورویی یه روت ماهه یه روت گله &&& S M S دیگه تنها جایی که میبینی یکی ۱۰، ۱۵ تا هندونه یجا میخره کتاب ریاضیه &&& S M S گلبول های سفیدم فدای باکتری های وجودت &&& S M S سپاس ونظر یادت نره :494: RE: & اس ام اس عاشقانه و خنده دار & - mahdi_k - 25-01-2014 همشو نتونستم بخومدم ولی مرسی خیلی جالب بود... RE: & اس ام اس عاشقانه و خنده دار & - ~Mahnaz~ - 25-01-2014 خیلی خوب بودن.....ممنونم. |