اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ (/showthread.php?tid=68430) |
اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ - ★ ᗰᗩᕮᗞᕮ ★ - 10-11-2013
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو یه پست ، ســـوال کـــردن : آیــا حاضـــری به دوران بچگیـــت برگـــردی و بـــزرگ نشـــی ؟دختره ۱۱ ســـاله رفتـــه زده : آره !!!!!!! با ایــــن تفاسیـــر دهـــه شصــــتیا نســـــل دایناســــورها محســــوب میشن دیگه!!! والا به قرعان . . . هیچ میدونین آهنربای در یخچالها از ترمز دستیه پراید قوی تره؟ نه؛ خدایی میدونستین؟!!! . . . فقط یه زن ایرونی میتونه هم بچه بغلش باشه، هم کیفش ، هم ساکه بچه ، هم … اونوقت شوهرش عینه دسته جارو کنارش راه بره … البته این اس رو من دهه ۶۰ توی گوشی بابابزرگم خوندم!!! . . . یکی از ضد حال های زندگی اینه تو سرمای زمستون از خواب نازت به هزار مکافات بزنی و ساعت ۷ صبح از جای گرم و نرمت بلند بشی و فقط برای یه کلاس بری دانشگاه بعد که میرسی میبینی روی بورد زدن کلاس استاد شما تشکلیل نمیشه :| اونجاست که روایت هست میتونی با عمه استادت بدون خوندن صیغه ازدواج کنی و یه دل سیر حالشو ببری :| . . . من هر وقت حس درس خوندن بهم دست میده ، ۵ دقیقه دراز می کشم برطرف میشه!!! . . . زنگ زدم خونه خواهرم ، خواهرزاده ۹ سالم گوشیو برداشته بهش گفتم امروز کلاسای مدرسه چطور بودن !؟ گفت : اِی بد نبود ، خوب بود .. منتهی خانم کلاس دوممون خیلی خوشگلتر و ملوس تر بود ! ولی این یکی زیاد خوشگل نیست ، اما هیکلش عالیه … بعد این داستان ایمان آوردم حلال زاده به داییـش میـره . . . به سلامتی اون دختری که وقتی تو خیابون یه لکسوس پشتش بوق میزنه توجه نمیکنه سرشو میندازه پایین میگه فقط پراید عشقم و رد میشه اونوقت لکسوسه میاد از روش رد میشه!!!! آخه کودن!!!هرکی برات بوق زد که نمیخواد بلندت کنه!! شاید میخواد بگه حواستو جمع کنی که داره با سرعت میاد . . . نحوه ی جستجوی دخترا و پسرا در گوگل *ورژن جدید* پسرا : دانلود آهنگ اولماز اولماز افشین آذری دخترا : اون آهنگی که افشین آذری توش ترکی میخونه و میگه توی این شهر همه میدونن که تورو دوست دارم که تورو دوست دارم افشین آذری :o روبات های گوگل . . . قبول..!! زیبا رویان وفا ندارند!! اما تو چه مرگت بود میمون!! . . . تدریس استاد : ۱+۱ تمرین : ۵۵+۴۷ سوال امتحان : ۳۹۰۴۸۲۴۰(x^2(3454x+84)+8343x(x-۴۵۴)(۳۵۴-x ))))))))) . . . تا توانی دلی به دست آور … خشت و پیک و گشنیز دست منه خخخخ . . . رویِ ابر نوشتم دوستَتـــ دارم ،باران بارید ،پرسیدم تعبیرش چیست؟ گفت: یعنی بشاش تو این حرفا :)).. . . . ای کسانی که ایمان آوردید با این اوضاع عمرا اگر توانستید بخورید و بیاشامید چه برسه به اینکه بخواین اسرافم بکنید … :| ))))
امید وارم خوشتون باد
RE: اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ - sane - 10-11-2013 قشنگ بود:4chs: RE: اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ - king city - 10-11-2013 خاک تو سرت با اون قرعان (قران)نوشتنت RE: اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ - ★ ᗰᗩᕮᗞᕮ ★ - 11-11-2013 نقل قول: خاک تو سرت با اون قرعان (قران)نوشتنتمن کپی کردم نگاهشون که نکردم RE: اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ - sabah kalawa - 12-11-2013 khraw naw RE: اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ - لی مین هو3 - 11-12-2013 ممنون جالب بود RE: اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ - دریا1374 - 20-01-2014 خوب بود RE: اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ - arooos - 21-01-2014 ممنون RE: اس ام اس خنده دار و طنز جدید – ۲۰۱۳ - yegi_tarkesh - 20-02-2014 خییییلی قشنگ بود مرسی عزیزم |