انجمن های تخصصی  فلش خور
صبحانه سوئیسی با جو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: صبحانه سوئیسی با جو (/showthread.php?tid=67368)



صبحانه سوئیسی با جو - Apathetic - 03-11-2013

صبحانه سوئیسی با جو 1



صبحانه سوئیسی 
مدت زمان پخت : 10 دقیقه
مواد لازم :
جو                                                               4فنجان
دارچین                                                         1قاشق چای خوری
کشمش                                                      2/1 فنجان
بادام خلال شده                                           2/1 فنجان
زرآلوخشک خرد شده                                  2/1 فنجان
تخم آفتابگردان                                           2/1 فنجان
خرمای تکه شده                                              4 عدد
ذغال اخته خشک                                         4/1 فنجان
 
طرز تهیه :

همه این مواد را با هم مخلوط کنید (این مقدار برای 8 نفر کافی است ) برای تهیه 2 پرس از این غذا ، 2 فنجان آب بجوشانید و 4/1 فنجان از صبحانه سوئیسی در ان بریزید شعله را کم کنید و درب ظرف را نگذارید و به مدت 7 دقیقه بگذارید بپزد تا آب جذب مواد شود . سپس اجاق را خاموش کرده، درب ظرف را ببندید و بگذارید تا 2 دقیقه بماند . میتوانید آن را همراه شیر کم چرب یا شیر سویا میل کنید .
 
 
بلغور جو کامل
مدت زمان پخت : 15 دقیقه    برای دو نفر
مواد لازم :
آب                                                         4/1 یا 2 فنجان
نمک                                                           مقدار کمی
جو دوسرخرد شده                                      1فنجان
دارچین                                                   2/1 قاشق چای خوری
کشمش                                                    2/1 فنجان
گردو خرد شده                                         4/1 فنجان
شیر سویا یا شیر بدون چربی                   
شیرین کننده مانند عسل
 
طرز تهیه :
در یک قابلمه کوچک آب و نمک بریزید و روی حرارت بالا بگذارید وقتی آب جوشید ، حرارت را کم کنید و جو را بریزید تا بپزد . چند بار هم بزنید تا آب جذب جو شود بعد از 5 دقیقه دارچین ، کشمش ، و گردو بریزید و هم بزنید بعد سر قابلمه را بگذارید و اجاق گاز را خاموش کنید . بگذارید تا 5 دقیقه بماند سپس با شیر و عسل میل کنید .