احادیث گرانبها درمورد ماه محرم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: احادیث گرانبها درمورد ماه محرم (/showthread.php?tid=67060) |
احادیث گرانبها درمورد ماه محرم - τοxικ - 01-11-2013 از زیارت تا شهادت : قال ابو عبدالله ( علیه السلام ) : لا تدع زیارة الحسین بن على علیهما السلام و مر أصحابک بذلک یمد الله فى عمرک و یزید فى رزقک و یحییکء الله سعیدا و لا تموت الا شهیدا . امام صادق (ع) فرمود : زیارت امام حسین علیه السلام را ترک نکن و به دوستان و یارانت نیز همین را سفارش کن ! تا خدا عمرت را دراز و روزى و رزقت را زیاد کند و خدا تو را با سعادت زنده دارد و نمیرى مگر شهید . منبع : کتاب وسائل الشیعه ، چ 10 ص335 ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************* نشان شیعه بودن : قال الصادق ( علیه السلام ) : من لم یأت قبر الحسین ( علیه السلام ) و هو یزعم انه لنا شیعة حتى یموت فلیس هو لنا شیعة و ان کان من اهل الجنة فهو من ضیفان اهل الجنة . امام صادق ( علیه السلام ) فرمود : کسى که به زیارت قبر امام حسین نرود و خیال کند که شیعه ما است و با این حال و خیال بمیرد او شیعه ما نیست و اگر هم از اهل بهشت باشد از میهمانان اهل بهشت خواهد بود . منبع : کتاب کامل الزیارات ، ص 193، بحار الانوار، ج 98 ص4 *************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************* حدیث محبت : عن ابى عبد الله قال : من اراد الله به الخیر قذف فى قلبه حب الحسین ( علیه السلام ) و زیارته و من اراد الله به السوء قذف فى قلبه بغض الحسین ( علیه السلام ) و بغض زیارته . امام صادق (ع) فرمود : هر کس که خدا خیر خواه او باشد محبت حسین (ع) و زیارتش را در دل او مى اندازد و هر کس که خدا بدخواه او باشد کینه و خشم حسین (ع) و خشم زیارتش را در دل او مى اندازد . منبع : کتاب وسائل الشیعه ، ج 10 ص 388، بحار الانوار ، ج 98، ص76 ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************** زیارت عاشورا : قال الصادق ( علیه السلام ) : من زار الحسین ( علیه السلام ) یوم عاشورا وجبت له الجنة امام صادق (ع) فرمود : هر کس که امام حسین ( علیه السلام ) را در روز عاشوار زیارت کند بهشت بر او واجب می شود . منبع : کتاب اقبال الاعمال ، ص568 ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************ تربت شفا بخش : عن موسى بن جعفر ( علیه السلام ) قال : و لا تأخذوا من تربتى شیئا لتبرکوا به فأن کل تربة لنا محرمة الا تربة جدى الحسین بن على علیهما السلام فأن الله عزوجل جعلها شفاء لشیعتنا و أولیائنا . حضرت امام کاظم (ع) در ضمن حدیثى که از رحلت خویش خبرى مى داد فرمود : چیزى از خاک قبر من برندارید تا به آن تبرک جویید چراکه خودرن هر خاکى جز تربت جدم حسین (ع) بر ما حرام است ، خداى متعال تنها تربت کربلا را براى شیعیان و دوستان ما شفا قرار داده است . منبع : کتاب جامع الاحادیث الشیعه ، ج 12، ص533 ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************* احادیث دیگر : امام صادق علیه السلام فرمودند : نفس کشیدن کسى که بخاطر مظلومیت ما محزون باشد ، ذکر و تسبیح است . منبع : کتاب نفس المهموم شیخ عباس قمى (ره) *************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************ امام صادق علیه السلام به یکى از گریه کنان امام حسین علیه السلام فرمودند : رَحِمَاللَّهُ دَمْعَتَک ....خداوند این اشک هایت را رحمت نماید . منبع : کتاب اشک حسینی سرمایه شیعه به نقل از کامل الزیارات ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************ امام صادق علیه السلام فرمودند : گریه کننده جدَّم از جاى خود برنمى خیزد مگر اینکه مانند روزى که از مادر متولد شده از گناهان پاک است. منبع : کتاب الکسیر العبادات به نقل از منتخب ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************* حضرت زهرا علیها السلام فرمودند : هرگاه گریه کنندگان بر حسینم داخل بهشت شوند ، من هم داخل بهشت مىشوم . منبع : کتاب اشک حسینی سرمایه شیعه به نقل از البکا ص 86 ***************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)**************** حضرت صادق علیه السلام فرمودند : خدا حیا مى کند گریه کننده بر حسین ابن على علیه السلام را عذاب نماید . منبع : کتاب اشک حسینی سرمایه شیعه به نقل از البکا ص 94 *************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************* حضرت صادق علیه السلام فرمودند : امام حسین علیه السلام دائماً به زوّار و گریه کنندگان و اقامه کنندگان عزایش نظر ( رحمت ) دارد . منبع : کتاب الکسیر العبادات به نقل از منتخب *************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************* امام صادق علیه السلام فرمودند : براى هر چیزى ثوابى معین است جز اشکى که براى ما ریخته مى شود . ( که ثواب آن با خداست ) منبع : کتاب الکسیر العبادات فى اسرار الشهادات ص 99 ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************** امام صادق علیه السلام فرمودند : جدِّ ما حسین علیه السلام هنگامى که به گریه کنندگان خود نگاه مى کند براى آنان استغفار مى کند و از جدّ و پدر و مادر و برادر خویش مى خواهد که آنها هم براى گریه کنندگان و اقامه کنندگان عزاى او استغفار کنند . منبع : کتاب الکسیر العبادات به نقل از منتخب ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************* امام صادق علیه السلام فرمودند : حضرت امام حسین علیه السلام با حالى حزین و اندوه کشته شدند و سزاوار است بر خدا که هیچ حزین و اندوهگینى به زیارت آن جناب نرود مگر آنکه حق تعالى وى را مسرور و شادمان به اهلش برگرداند . منبع : کتاب کامل الزیارات باب 39 *************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************** امام صادق علیه السلام فرمودند : هر کسى هنگام یاد ما اشک از چشمانش جارى شود خدا آتش را بر صورت او حرام مى کند . منبع : کتاب الکسیر العبادات به نقل از کتاب کامل الزیارات ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************* امام باقر علیه السلام بعد از آموختن زیارت عاشورا به علقمه فرمودند : هر کس این زیارت را بخواند ( از دور یا نزدیک ) و بر حسین علیه السلام ناله کند و امر کند اهل خود را که بدون تقیه بر حسین علیه السلام گریه کنند و اقامه کنند عز را در خانه اش به اظهار جزع و همدیگر را بر مصیبت حسین علیه السلام تعزیت گویند من ضامن او مى شوم نزد خدا که ثواب هزار حج ، هزار عمره و هزار غزوه براى او بنویسند . منبع : کتاب الکسیر العبادات فى اسرارالشهادات ص 91 ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************* امام رضا علیه السلام فرمودند : بر همچو حسینى گریه کنندگان گریه کنند که گریه بر او گناهان بزرگ را از بین مى برد . منبع : کتاب العیون العبری ************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************* امام رضا علیه السلام فرمودند : اى پسر شبیب هر وقت بر هر چیز گریه کردى بر مصیبت حسین بن على علیه السلام گریه کن . منبع : کتاب العیون العبری **************احادیثی در مورد محرم و امام حسین (ع)************ امام رضا علیه السلام فرمودند : همانا روز حسین چشم هاى ما را زخم و اشک هاى ما را جارى کرده است و عزیز ما را در کربلا خوار شمردند و ما را وارث محنت و بلا کرده است تا روز قیامت . منبع : کتاب العیون العبری |