انجمن های تخصصی  فلش خور
روش تهیه رول خرما و گردو؛ شیرنی بعد از افطار - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: روش تهیه رول خرما و گردو؛ شیرنی بعد از افطار (/showthread.php?tid=66876)



روش تهیه رول خرما و گردو؛ شیرنی بعد از افطار - Apathetic - 31-10-2013

یکی از شیرینی هایی که می توانید به جای زولبیا و بامیه در ضیافت های افطار استفاده کنید، رول خرما و گردو است.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روش تهیه رول خرما و گردو؛ شیرنی بعد از افطار 1
مواد اولیه: 

شكر 100 گرم 
روغن جامد یا كره 100 گرم 
تخم‌مرغ سه عدد 
مایه خمیر یك قاشق مرباخوری 
وانیل 3/1 قاشق چایخوری 
بیكینگ پودر یك قاشق مرباخوری 
ماست نصف پیمانه 
آرد به میزان لازم 


مواد لازم میانی: 

خرما بدون هسته 400 گرم 
گردو خرد شده 300 گرم 
دارچین به میزان لازم 


مواد لازم برای رویه: 

زرده تخم‌مرغ یك عدد 
زعفران حل شده یك قاشق مرباخوری 
شیر یك قاشق غذاخوری 
پودر قند یك قاشق مرباخوری 



طرز تهیه: 

شكر و روغن را با همزن زده سپس تخم‌مرغ و مایه خمیر را اضافه می‌كنیم. بیكینگ‌پودر و وانیل را با ماست مخلوط كرده و به مواد قبلی می‌افزائیم. در آخر آرد را كم‌كم ریخته تا خمیری حاصل شود كه به دست نچسبد. خمیر را به مدت دو ساعت در جای نیمه گرم استراحت می‌دهیم تا حجمش دو برابر شود. سپس خمیر را روی سطح كار به صورت مستطیل باز می‌كنیم یك ردیف خرما و یك ردیف گردو و كمی دارچین ریخته و خمیر را رول می‌كنیم. روی آن را با مخلوط زرده تخم‌مرغ، شیر، پودر قند و زعفران آغشته می‌كنیم و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا پخته شود