انجمن های تخصصی  فلش خور
چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید (/showthread.php?tid=66563)

صفحه‌ها: 1 2

چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - ☻JOKER☻ - 29-10-2013

اول از پسرا شروع می کنیمHeart

1-دختر نیستید.

2 - هميشه خودتون هستيد(100 مدل آرايش نمي کنيد)

3 - فقط شما مي تونيد رئیس جمهور بشید

4 - فقط شما می تونید برید ورزشگاه آزادی و فوتبال ببینید(قبل از اینکه بخواین تو نظرا پارازیت ول بدین بگم این مال قبل از حکم احمدی نژاده)

5 - برای دعوا کردن به بابا یا داداش بزرگتر احتیاج ندارید

6 - توی اتوبوس جای بیشتری نسبت به دخترا دارید

7 - در کمتر از 10 دقیقه می تونید دوش بگیرید

8 - هر جور که حال کنید لباس می پوشید

9 - در کمتر 2 دقیقه لباس می پوشید و آماده می شید

10 - و مهمتر از همه اینکه شما هیچ وقت نمی ترسید
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
و حالا هم برای دخترا رو شروع می کنیمHeart

1- پسرا باید منت ما رو بکشن تا شاید یکیمون قبول کردیم شماره شو بگیریم.

2- مامان و بابا همیشه به وجود ما افتخار می کنن چون ما خوب درسامونو می خونیم.

3- هر کسی میره مسافرت،برامون هزار جور لباس و کفش و گل سر و روسری میاره ولی واسه پسرا اگه خیلی تحویلشون بگیرن یه بلوز میارن.

4- اگه ابرو برداریم یا موهامونو رنگ کنیم یا گوشامونو سوراخ کنیم،کسی بهمون چپ چپ نگاه نمیکنه و بهمون نمیگن عقده ای.

5- حسرت این که شبیه پسرا بشیم رو نداریم.در صورتی که پسرا عین ما خودشونو درست می کنن شاید یه دختری بهشون نگاه کنه.

6- همه می دونن دخترا هیچ وقت خانواده شونو اذیت نمی کنن.

نامرد و نازنی اگه سپاس ندی اگه سپاس ندی حلالت نمی کنمSadRolleyes
نظر هم بده لطفاHeart
cryingcryingHeartHeartHeartHeartHeartBig GrinBig Grin

RE: چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - Ƒαкє ѕмιƖє - 29-10-2013

هـــع مــن از اولش هــم افتــخـــآر میــکردم (((:

RE: چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - чернаяЛуна - 29-10-2013

نیاز به گفتن نبود من همیشه به خودم افتخار می کنم
مرسی باحال بود

RE: چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - ×~parand~× - 06-11-2013

خب آره منم به خودم افتخار میکنم
سپـــــــــــــــاســــــــــــ جالب بود

RE: چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - parisa323 - 06-11-2013

مرسی Heart
Heart
Heart
Heart

RE: چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - *elijoon* - 06-11-2013

مرسیHeartHeart

RE: چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - Andrea - 06-11-2013

وای انقدر از ما تعریف نکنید فقط خودمون میدونیم چه گلایی هستیمHeart

RE: چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - هلی - 06-11-2013

من به خودم افتخار میکنم ولی در مساله فوتبال نامردی میکنن به خدا.چرا ما نباید بریم ورزشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - پونی کوچولو - 23-11-2013

هم دختر یه خوبیهایی داره.هم پسر.Blush

RE: چند دلیل برای اینکه به پسر بودن و دختر بودن خودتون افتخار کنید - baran.72 - 23-11-2013

مرسیDodgyDodgyDodgy