انجمن های تخصصی  فلش خور
آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد (/showthread.php?tid=66268)

آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 28-10-2013

پری و غدیر زن و شوهری هستند که پس از قتل شوهر اول پری که احمد نام داشت با یکدیگر تشکیل خانواده داده و فرزند پسری هم دارند اما روز گذشته در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران حاضر شدند تا به دفاع از آنچه در یازدهمین روز از دی ماه سال 84 در خانه‌شان در شهرستان ملارد به وقوع پیوست بپردازند.
زن جوانی که پس از قتل همسرش با قاتل او ازدواج کرده بود در جلسه دادگاه منکر تمام اتهامات خود شد و مدعی شد که اعترافاتش را تحت فشار بازجویی‌ها عنوان کرده است.

پری و غدیر زن و شوهری هستند که پس از قتل شوهر اول پری که احمد نام داشت با یکدیگر تشکیل خانواده داده و فرزند پسری هم دارند اما روز گذشته در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران حاضر شدند تا به دفاع از آنچه در یازدهمین روز از دی ماه سال 84 در خانه‌شان در شهرستان ملارد به وقوع پیوست بپردازند.

قتلی که مطابق با تحقیقات پلیس آگاهی عاملانش پس از ارتکاب آن، جسد مقتول را مثله کرده و آن را در کانال آبی در خیابان ابوذر پایتخت انداختند. دیروز صبح جلسه رسیدگی به این پرونده در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی عبداللهی برگزار شد تا به دو اتهام قتل و زنای محصنه متهمان رسیدگی شود. در ابتدای این جلسه اولیای‌دم مقتول برای عاملان جنایت تقاضای قصاص کردند. سپس پری در جایگاه قرار گرفت و با رد اتهامش گفت: من سال 68 با احمد ازدواج کردم او سال 83 می‌خواست برای کار به بندرعباس برود که با پادرمیانی پدرشوهرم از تصمیم خود منصرف شد. اواخر سال 84 او به طور ناگهانی برای کار به بندرعباس رفت و از آن به بعد تماسش با ما قطع شد. حتی سه بار برای یافتن احمد عکسش را در روزنامه‌ها چاپ کردم. حدود پنج ماه پس از ناپدید شدن شوهرم، با غدیر ازدواج کردم که حاصل آن یک پسربچه است. وی درباره نحوه آشنا شدنش با غدیر نیز گفت: ‌غدیر دوست همسرم بود و همراه او به خانه ما می‌آمد.

در ادامه جلسه دادگاه، دختر مقتول با رد ادعاهای مادرش گفت: مادرم غدیر را قبل از اینکه پدرم ناپدید شود به خانه‌مان می‌آورد و مدعی بود قرار است قاتل پدرم با خاله‌ام ازدواج کند. پری نیز با رد ادعاهای دخترش گفت: من احمد را نکشتم و تمام اعترافاتم تحت فشار بازجویی بوده است. در ادامه جلسه دادگاه غدیر در جایگاه قرار گرفت که او نیز با رد اتهاماتش گفت: من و احمد با هم دوست بودیم حتی یکبار من در یک درگیری چاقو خوردم که احمد من را به بیمارستان برد. او خیلی مهربان بود پس چطور می‌توانم دست به قتلش زده باشم. من او را نکشتم و هرچه پیش از این گفتم تحت فشار بوده است. در ادامه جلسه، رییس دادگاه محاکمه را غیرعلنی کرد تا به دیگر اتهامات متهمان رسیدگی شود. پس از آخرین دفاعیات دو متهم به قتل، قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شدند.
منبع: اعتماد

RE: آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - shawkila - 29-10-2013

هه هه...چه باحالBig GrinBig GrinBig Grin

RE: آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - sina best67 - 29-10-2013

باحال نیست درد آوره

RE: آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - mahsa690 - 29-10-2013

ba sina movafeghamDodgy

RE: آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - Ahmad Rez@ - 30-10-2013

HeartUndecidedSleepy

RE: آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - Boy FierCe - 30-10-2013

عجب مگه داریمTongue

RE: آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - Ahɱađ Reza - 31-10-2013

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - FuroR - 31-10-2013

واقعا که؟

RE: آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - Moh ha DZ - 31-10-2013

راست میگه دیگه سینا Sleepy

RE: آخرین دفاع زنی که با قاتل شوهرش ازدواج کرد - MᗩᖇᗩL - 12-11-2013

(29-10-2013، 23:13)shawkila نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه هه...چه باحالBig GrinBig GrinBig Grin
چـــــــــــی تو حـــــــالت خوبهDodgy