![]() |
متن زیبایی تبریک عید غدیر خم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: متن زیبایی تبریک عید غدیر خم (/showthread.php?tid=65651) |
متن زیبایی تبریک عید غدیر خم - τοxικ - 24-10-2013 ![]() بر شیعه کنون وقت سرور و طرب است / جام طرب از غدیرخم لب به لب است
شادی خود اظهار نما با صلوات / گر شیعه ای و شاد نباشی عجب است *********متن تبریک عید غدیر********* آسوده زهرچه بوده ام من امروز / غمها ز دلم زدوده ام من امروز درعید غدیر خم به ذکر صلوات / ابواب جنان گشوده ام من امروز *********متن تبریک عید غدیر********* برداشت خدا پرده ز اسرار نهفت / بردست نبی گل ولایت بشکفت شد نورٌ علی نور به ذکر صلوات / چون منزلت علی پیمبر می گفت *********متن تبریک عید غدیر********* ای دل ز ولایت علی شادی کن / احساس غرور و فخر و آزادی کن با دسته گلی پر از درود و صلوات / از روز غدیر و شادی اش یادی کن *********متن تبریک عید غدیر********* سرشار سرور و شادی بسیاریم / سرمست ولای حیدر کرّاریم صد حمد که با ذکر شریف صلوات / بر حبل ولایتش تمسّک داریم *********متن تبریک عید غدیر********* بیعت شیشه اى و آهن پیمان شکنى داد از بیعت آبستن پیمان شکنى ! پس از آن بیعت پر شور على تنها ماند و وصایاى نبى در دل صحرا جا ماند *********متن تبریک عید غدیر********* خلوصی دارد آبی رنگ و یکتا زبانزد گشته از یک اُنسِ زیبا خدا می داند و بس ، برکه خُم چه حالی می کند با عشقِ مولا علیه السلام . *********متن تبریک عید غدیر********* تعریف علی به گفت و کو ممکن نیست گنجایش بحر در سبو ممکن نیست اوصاف علی به هر زبان باید گفت این ذکر به پیدا و نهان باید گفت در جشن ولی عهدی مسعود علی تبریک به صاحب الزمان باید گفت *********متن تبریک عید غدیر********* اَلْحَمدُ لِلهِ الَّذِی جعلنا منَ المُتَمَسِّكینَ بِوِلایة امیرِ المُومِنین. *********متن تبریک عید غدیر********* گل همیشه بهارم غدیر آمده است شراب کهنه ما در خم جهان باقى است *********متن تبریک عید غدیر********* نادِ علیاً که «علیّ ات ولی ست» نادِ علیّاً که «ولیّ ات علی ست» *********متن تبریک عید غدیر********* اى شرف اهل ولایت ، غدیر برکه سرشار هدایت ، غدیر *********متن تبریک عید غدیر********* عید غدیر خم زده هستی غم برآب شیطان در این شرایط زیبا شده خراب شکر خدا که عالم و آدم شکفته شد باشد مبارک این گل زیبای آفتاب *********متن تبریک عید غدیر********* مى شود مست ولاى مرتضى ، از خود جدا هر که نو شد جرعه اى از باده جام غدیر *********متن تبریک عید غدیر********* امروز که روز دار و گیر است مى ده که پیاله دلپذیر است از جام و سبو گذشت کارم وقت خم و نوبت غدیر است *********متن تبریک عید غدیر********* در ساحل غدیر جهان طفل مکتب است عیدی که پاگشایی انوار در شب است در فتنه های آخر وقت و زمان غدیر حلال مشکلات جهان معذب است *********متن تبریک عید غدیر********* از ولای مُرتضی دل را چراغان می کنیم بـا علی بار دگر تجدید پیمـان می کنیم *********متن تبریک عید غدیر********* ای غدیر خم که هستی روز بیعت با امام بر تو ای روز امامت از همه امت سلام *********متن تبریک عید غدیر********* موسس غدیر یعنی خدا و مجری غدیر یعنی پیامبر و منصوب غدیر یعنی علی RE: متن زیبایی تبریک عید غدیر خم - ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦ - 24-10-2013 3 و 4 تاشو برای رفیقام فرستادم مرسی ![]() ![]() |