انجمن های تخصصی  فلش خور
واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس (/showthread.php?tid=65485)

صفحه‌ها: 1 2 3

واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - ƒяσzєη ℓσνє - 23-10-2013

زن 23 ساله ای اهل بروکلین ،نیویورک با شکست دادن 13000 شرکت کننده ،برنده عنوان دختر شایسته 2013 امریکا شد.

به گزارش پرشین وی مالوری هاگان در جواب سوالی درباره ضرورت استقرار نیروهای مسلح در مدارس ابتدایی گفت ملت نباید با خشونت به مبارزه با خشونت بروند. و شاید همین جواب بیشترین عامل برنده شدن وی شد.

هاگان با شکست نفر دوم الی روگرز از کالیفرنیا و نفرسوم الیشیا کلیفتون از اوکلاهاما جایگاه اول این مسابقات را از آن خود کند
واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس 1
تاج نقره ای دختر شایسته 2013 امسال را لارا کاپلر برنده سال 2012 در لاس وگاس بر سر او گذاشت و به گزارش پرشین وی علاوه براین برنده50،000 بورسیه دانشگاهی شد.
او در نظر دارد ابتدا از این عنوان برای جمع آوری اعانه برای یکی از موسسات خیریه کودکان استفاده کند.

RE: واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - L.K - 23-10-2013

۱۳۰۰۰نفرمگه کمه منم جایه اون بودم نه بدترازاون میکردم

RE: واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - king guitarist - 23-10-2013

من بودم همون جا خود کشی میکردمHeart

RE: واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - mahsakhanm - 23-10-2013

ببند دهنو مگس میره توش....خخخخخخخخخ

RE: واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - ƒяσzєη ℓσνє - 23-10-2013

(23-10-2013، 20:02)mahsakhanm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببند دهنو مگس میره توش....خخخخخخخخخ

نترس نمیرهSleepy

(23-10-2013، 19:53)L.K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۳۰۰۰نفرمگه کمه منم جایه اون بودم نه بدترازاون میکردم

اره بعد تازه میخواستن انقدر هم تعجب نکنهShy

RE: واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - شا یا ن - 23-10-2013

ممنونم خیلی  خوب بود

RE: واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - ƒяσzєη ℓσνє - 23-10-2013

(23-10-2013، 22:08)شا یا ن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونم خیلی  خوب بود

خواهش میکنم

RE: واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - پونی کوچولو - 23-10-2013

چه قیافه ایBig Grin

RE: واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - Cigarettes.at.daybreak - 24-10-2013

مررررررررررررسی.جالب بود...

RE: واکنش جالب دختر شایسته ۲۰۱۳ هنگام برنده شدن +عکس - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 24-10-2013

ای بی جنبه جنبه برد نداشت اینجوری ذوق مرگ شدRolleyes