![]() |
##اس ام اس و پیامک خــیــانـــت## - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ##اس ام اس و پیامک خــیــانـــت## (/showthread.php?tid=65046) |
##اس ام اس و پیامک خــیــانـــت## - ~Mahnaz~ - 20-10-2013 برای دیدن اس ام اس ها به ادامه مطلب بروید… اس ام اس جدید در زیر میزی دات نت مشکل از جایی شروع میشه که … دلتنگ کسی باشی که نیست، حوصله کسی رو نداشته باشی که هست … . . . خوب که فکر می کنم می بینم گاهی یک شکلات ِ مغزدار بیشتر میچسبد تـــــا عاشقانه های این عاشق های تو خالی ! . . . من خودم را به تو تقدیم کردم و تو مرا به هیچ فروختی … چه معامله ی پایاپایی … . . . بعضیا کاری باهات میکنن که یادآوری تمام لطف هایی که در حقشون کردی … به شدت از خودت متنفرت میکنن ! . . . این روزها به هرکی پر و بال بدی به جای اینکه باهات پرواز کنه ، واست دم در میاره … . . . هــــی فلانـــــــــــــــــــــــــــــی… عاشقـــــــانه های مــــرا بـــه خـــــودت نگیـــــر، مخـــــاطب مــــن، معشـــــوقـــه ایــست کـــه وجـــودش را به دنیـــــایی نمیـــــدهــــم… . . . لقمــــه بزرگتر ازدهانت بودم برای همین بودکه مرا خرد میکردی تا انـــدازه شوم . . . بـلافـاصـله پـس از مـرگـم … مـرا بـه خــاکــ نسپـاریــد؛ دوسـتـانــم عادتـــ دارنــد کـه… دیــــر بیــاینـــــد… . . . خواستے دیگـــه نباشے ، آفرین … چــــه با اراده ! لعنَت به دبستانـے که تو از درسهاش ، فقط تصمیــم کبــر ے رو آموختـــے … . . . اِلتِمــــــــاس مــــــالِ دیـــــــروز بــــود مـــــــالِ وَقتـــــــی بـــود ڪــــﮧ ســـــــاده بودم اِمــــــــروز میــــــخــــوای بـــِــری ؟؟؟ هیــــــــــــــس !!! فَقَطــ ” خــُـــداحــــــــــافِظـــ … . . . پیاز هم که خرد میکنی برایش اشک میریزی ! از پیاز هم کمتر بودم ، مرا خرد کردی و خندیدی … . . . بعضیا هیچی نیسن به جز ۴ حرف : ا د ع ا . . . یه سری آدما هستن که اگه تو زندگیت نبودن، الان داشتی با خیال راحت نفس می کشیدی … . . . کاش از همان روز اول میدانستم که “دوستت دارم” تکه کلام توست . . . ترســو بودی ، جاده خیانت را برایت تنگ و تاریک و ترسناک کرده ام امـــا . . . چه شجـــاع شده ای . . . . . . ۲۰ میدهم ، شاید هم ۲۱ . . ! خیانت را در لباس عشق بازی کردن هنر میخواهد ، که تو باهنری . . ! . . . هى لعنتى! بیا باهم بازى کنیم: تو پاکت های خالی سیگارم را بشمار، من هم، “شماره غریبه هاى توى گوشى أت را” . . . کاش ماه ، همیشه پشت ابر بماند نمی خواهم بدانم ، شب مهتاب ، بی من چه می کنی . . . . . . دنیا رو می بینی ؟ حرف حرف میاره ، پول پول میاره ، خواب خواب میاره ولی محبت خیانت میاره ! . … . . کامل شده ای . . . دیگر به تو نمیــرسد کسی ! چند واحد پاس کرده ای ؟! چند سال برای خیانت خوانده ای ؟! RE: ##اس ام اس و پیامک خــیــانـــت## - رونیکاا - 20-10-2013 ممنونم خیلی جالب بودن .. ![]() ![]() ![]() RE: ##اس ام اس و پیامک خــیــانـــت## - بهار فول - 23-10-2013 عالیییییییییی بود ممنونم ازت ![]() RE: ##اس ام اس و پیامک خــیــانـــت## - ...asall... - 23-10-2013 عالییییییییییی بود مرسی RE: ##اس ام اس و پیامک خــیــانـــت## - آمسترایدا - 23-10-2013 خیلی قشنگ بود ممنون RE: ##اس ام اس و پیامک خــیــانـــت## - radmehr rad - 23-10-2013 اِلتِمــــــــاس مــــــالِ دیـــــــروز بــــود مـــــــالِ وَقتـــــــی بـــود ڪــــﮧ ســـــــاده بودم اِمــــــــروز میــــــخــــوای بـــِــری ؟؟؟ هیــــــــــــــس !!! فَقَطــ ” خــُـــداحــــــــــافِظـــ … .merccccccc RE: ##اس ام اس و پیامک خــیــانـــت## - دریا1374 - 23-10-2013 عااااااااالییییییییییییییی بوووووووووووود مرسییییییی |