![]() |
بيا ي كم بخند…… :)))))))) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: بيا ي كم بخند…… :)))))))) (/showthread.php?tid=64835) صفحهها:
1
2
|
بيا ي كم بخند…… :)))))))) - Parmida 18 - 18-10-2013 بـا ايـن وضـي کـه بـعـضـي پـسـرا پـيـش مـيـرن فـک کـنـم مـوقـع عـروسـيـشـون عـروس بـا مـاشـيـن مـيـاد، ايـنـارو از آرايـشـگـاه ور مـيـداره مـيـرن تــالار ! ❤♡❤♡❤ “آغا منو ميگي” چيست ؟ عبارتي براي شروع يه خالي بندي تپل ❤♡❤♡❤❤♡❤♡❤ يکي از دلایلی که من پیشرفت نمیکنم اینه که همه بعدش ازم شیرینی میخوان ❤♡❤ آدما کلا سه دستن : يا منو دوس دارن يا دوس دارن منو دوس داشته باشن يا اصن آدم نيستن يه همچين آدم احترام گذار به سلايق مختلفي هستم ❤♡❤♡❤ بابام میگه اول گوش کن ببین چی میگم بعد یا قبول کن یا برو فکراتو کن بعد قبول کن ! پدر دمکراته ما داريم ؟ ❤♡❤♡❤❤♡❤♡❤ اگه کسايي که بندري ميرقصن، ميتونستن خودشونو توي اون حالت ببينن قطعا ميرفتن توبه ميکردن ❤♡❤♡❤❤♡❤♡❤ گفت بی من چی میکشی ؟ گفتم یه نفس راااااحت ! ميخام سر به تنت نباشه ، والــــــــــااااااااا فک کرده نباشه میمیرم ❤♡❤♡❤❤♡❤♡❤ بعضيام هستن پشه تو دهنشون مرگ مغزي ميشه بعد ادعاي باکلاس بودن رو دارن ❤♡❤♡❤❤♡❤♡❤ بچه که بودم باورم نميشد دو سوم بدن مارو آب تشکيل ميده، تا اينکه اين کارتونهاي ژاپني رو ديدم ! لامصبا گريه ميکنن سيل مياد ❤♡❤♡❤❤♡❤♡❤ من ساعت خوابم رو با آمريکا تنظيم کردم ! فقط مونده درسم رو تموم کنم، ويزا بگيرم، دانشگا قبول شم ، پذيرش بگيرم، پول در بيارم و بليت بخرمو برم ! همين ❤♡❤♡❤ داداشم ديشب کلي تقلب نوشته بود برا امتحان فيزيکش ، صبح يادش رفته ببره مامانم دربست گرفته رفته سر جلسه بهش برسونه ! واقعا راضيم ازش ❤♡❤♡❤♡❤♡❤ اگه با يکي فيلم مي بينيد ، وقتي يه جاي فيلم نفهميديد چي گفت از بغل دستيتون نپرسيد چون نميدونم چه حکمتيه که اونم هيچوقت نميفهمه اونجاي فيلم چي گفته شده کی بامیه و زولبیای منو خورد؟ . . . . . مدرسان شریف تلفن 29 دوتا شیش ❤♡❤♡❤❤♡❤♡❤ حسن بقال سر کوچمون به جز ریال چند تا واحد پولی دیگه هم داره مثل: رنگارنگ، چسب زخم ، آدامس موزی و.... ❤♡❤♡❤s❤♡❤♡❤ من موندم فلسفه اینکه صداو سیما رو میز مجری بعد سحر یه لیوان اب میزاره چیه؟. ❤♡❤♡❤ یه ندایی درون شکمم میگه خیلی مونده تا اذان اذان اذان اذان اذان اون اکو هم بخاطر خالی بودن شکمه ❤♡❤♡❤ پشه ها قبل اینکه لامپ اختراع بشه دور چی جمع میشدن؟ الان هم برن همونجا خوووو ❤♡❤.❤♡❤♡❤ خانمهای عزیز وقتی کاری رو به آقایون میسپارید حتما انجامش میدن لازم نیست هر 6 ماه یکبار یاد آوری کنید ❤♡ یارو تو دستشویی بوده برق میره شروع میکنه به جیغ زدن ، زنش میگه برقا رفته چرا داد میزنی؟یارو میگه فک کردم زیاد زور زدم چشام کور شده ❤♡❤♡❤ اعتراض مردان ............. : چرا زنها دکتر مامایی دارن ولی مردا دکتر بابایی ندارن؟ ❤♡❤♡❤❤♡❤♡❤ هر زمان لواشک رو گذاشتى گوشه لــُـپـِت و تونستى نَجُوییــش یَنـى به نفسِت مــُــسَلط شدی ❤♡❤♡❤❤♡❤♡❤ امروز از سرکار برگشتم خونه میبینم همه باهام سنگینن هیشکی تحویلم نمیگیره ، الان فهمیدم دیشب مادرم خواب دیده من بدون اجازشون ازدواج کردم … اصن دقت که میکنم خدارو شاکرم رام داده خونه ! ❤♡❤♡❤ ﺍﻵﻥ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻧﺸﺴﺘﯽ ﻭ ﭼﺎﯼ ﮔﺮﻡ ﻣﯿﻨﻮﺷﯽ ﯾﻪ ﻋﺪﻩ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻥ ﺗﻮ ﺑﺮﻑ ﻭ ﺳﺮﻣﺎ ﺑﺎ ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ. . . . . ﻋﮑﺲ ﻣﯿﮕﯿﺮﻥ ﺗﺎ ﺷﺐ ﺗﻮ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﺑﺬﺍﺭﻥ! ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﺍﯾﻨﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺧﻌﻠﯽ ﮔﻨﺎﻩ ﺩﺍﺭﻥ،لايكشون كنيد ❤♡❤♡❤❤♡❤♡❤ خوش به حال اونای که به پوچی رسیدن! لا اقل به یه چیزی رسیدن والا ❤♡❤ به یارو ميگن چرا زن نمی گيری ؟ ميگه : ای بابا ، كی مياد زنش رو بده به ما ؟!!! :: برچسبها: اس ام اس باحال, مطلب باحال, مطالب باحال, جدیدترین مطالب باحال, مطلب باحال برای فیس بوک RE: بيا ي كم بخند…… :)))))))) - امیررضا* - 08-11-2013 اسپم ها پاک شدند RE: بيا ي كم بخند…… :)))))))) - #zeiama# - 27-02-2014 اومدم یه کم بخندم RE: بيا ي كم بخند…… :)))))))) - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 06-03-2014 ممنون. RE: بيا ي كم بخند…… :)))))))) - Eli Goli 1 - 06-03-2014 عالی در حد المپیک ممنون RE: بيا ي كم بخند…… :)))))))) - ((BaRaN)) - 08-03-2014 هه
هه هه
هه هه هه
هه هه هه هه
هه هه هه هه هه
هه هه هه هه هه هه
RE: بيا ي كم بخند…… :)))))))) - Reyhaneh 64 - 10-03-2014 خخخخخخخخ این کی زنوشو میده ب ما جلب بودش لایک RE: بيا ي كم بخند…… :)))))))) - m.r.gomez - 10-03-2014 ممنون ![]() پیرزن و پیرمرده با هم قرار میذارن برن بیرون تو پارک مث قدیما
پیرمرده میره میبینه زنش نیومده
میره خونه ازش میپرسه میبینه زنش داره گریه میکنه میگه بابام نذاشت
RE: بيا ي كم بخند…… :)))))))) - baran 18 - 10-03-2014 خیییییییییلی خندیدم اخ دلم ![]() RE: بيا ي كم بخند…… :)))))))) - زهرا10000 - 10-03-2014 خعلی باحال بودن ممنون ![]() |