توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} (/showthread.php?tid=62980) |
توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - املیا - 06-10-2013 دوستان گلم به این سوالات جواب بدید ممنون 1 - اولين بار اينجا با كيا دوست شدين ؟ 2 - دوست دارين كدوم يك از دوستاتون براي هميشه توي انجمن بمونه ؟ 3 - تا حالا اينجا با چند نفر دوستان صميمي بودين ؟ 4 - به چند نفر از دوستاتون وابسته هستين ؟ 5 - چند نفرشون از اینجا رفتن ؟ 6 - اونايي كه رفتن باهاشون صميمي و بهشون وابسته بودين ؟ 7 - كدوماشون موقع رفتن باهاتون خداحافظي كردن و كدوماشون نه ؟ 8 - به نظرتون اونايي كه رفتن دوباره بر ميگردن ؟ 9 - فكر مي كنيد خودتون تا كي مي تونيد اينجا بمونيد ؟ RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - نگار ر - 06-10-2013 بعضیا مثله دسته صندلی سینما میمونن!! معلوم نیس مال توئه یا مال بغل دستیت میگن روز قیامت google به حرف میاد و تمام جستجوها و عکسهایی رو که سرچ کردی رو لو میده... گفتم فقط در جریان باشید RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ - 06-10-2013 RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - هستی جونی - 06-10-2013 1- هیچ کس دوس می خام 2-نمی دونم کسی که عاشقه 3-هیچ کس 4-اصلا دوس ندارم 5-کاشکی دوس دا شتم 6-کاشکی دوست داشتم 7-اگه داشتم خدا فظی نکرده می رفتم می مردم 8-ندارم و نمی دونم 9-تا ابد RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - ~KiAηA~ - 06-10-2013 (06-10-2013، 13:20)نگار ر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه ربطی به موضوع داشت؟ RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - !!sheatoonak!! - 06-10-2013 1 - اولين بار اينجا با كيا دوست شدين ؟با ني ني شيطونه وkiana.a 2 - دوست دارين كدوم يك از دوستاتون براي هميشه توي انجمن بمونه ؟reza ني ني شيطونهkiana.a 3 - تا حالا اينجا با چند نفر دوستان صميمي بودين ؟با يه نفر 4 - به چند نفر از دوستاتون وابسته هستين ؟به دو نفر 5 - چند نفرشون از اینجا رفتن ؟يه نفر 6 - اونايي كه رفتن باهاشون صميمي و بهشون وابسته بودين ؟اره خيلي ولي الان فراموششون كردم 7 - كدوماشون موقع رفتن باهاتون خداحافظي كردن و كدوماشون نه ؟نه نامرد خدا فظي هم نكرد 8 - به نظرتون اونايي كه رفتن دوباره بر ميگردن ؟عزيزم داغ دلمو تازه نكن 9 - فكر مي كنيد خودتون تا كي مي تونيد اينجا بمونيد ؟ تا وقتي كه مدير شم RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - لــیــلــــی - 06-10-2013 1 سایه 2 2همه اشون 2و3 نفر 4 2 نفر 5 1 نفر 6اره 7 خداحافظی هم کرد 8 اره 9 تا همیشه RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ - 11-10-2013 من که دارم میرم ایشالا دوستام خوش حال باشن RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - (bahram. elektro) - 12-10-2013 با وجود تازه واردیم همتونو دوس دارم به این شلیا اینجارو ول نمیکنم. RE: توهم روزی اینجا خاطره میشی{مخصوص بچه های فلش خور} - @ elsa @ - 16-10-2013 من تازه اومدم و هنوز هیچ دوستی ندارم |