حملات تجاوزکارانه ژاپنی ها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +---- انجمن: معاصر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=45) +---- موضوع: حملات تجاوزکارانه ژاپنی ها (/showthread.php?tid=6208) |
حملات تجاوزکارانه ژاپنی ها - ☭Nicola☭ - 08-04-2012 پس از جنگ جهانی دوم از اختیارات امپراتور کاسته شد وداشتن ارتش وتجهیزات جنگی برای ژاپن ممنوع شد. دلیل آن تهاجمات ژاپن و بی دلیل و بدون اعلان جنگش که نمونه آشکار ناجوانمردی می باشد.به طور مثال در سال 1904 بدون اعلان جنگ به امپراتوری روسیه حمله بردند وبا پیروز شدند .در حالی که امپراتوری روسیه هیچ تهاجمی به آنها نکرد. حمله مجدد ژاپن در جنگ جهانی دوم بود که بازهم بدون اعلان جنگ به بندر پرل هاربر امریکا و چند بندر دیگر حمله کرد. پس از پیروزی متفقین ژاپن همانند آلمان محدود شد که دیگر ارتش نداشته باشد. RE: وحشی گری ژاپنی ها - 1939 - 08-04-2012 چیزی میشد اگه اینو زودتر میذاشتید من تا انجا که وقت اجازه میدهد میگویم ژاپنی ها فقط سه عیب داشتند 1-قدرت زیاد امپراتور 2-خرافات 3-امپراتور های وحشی که نتیجه اش این شد البته جنگ ژاپن یه درگیری کوچک و ساده بود RE: حملات تجاوزکارانه ژاپنی ها - SABER - 09-04-2012 پست اول متعادل شد.(بعضی ارسال ها هم رد تایید شد!) نظری دارید بفرمایید! RE: حملات تجاوزکارانه ژاپنی ها - a beautiful lie - 10-04-2012 تا اونجایی که من دراین مورد خوندم عامل جنگ بین روسیه وژاپن بر سر کشور چین بوده که ژاپنی ها درحال تصرفش بودن ولی روسیه از طرف شمال به چین حمله کرد که باعث درگیری شده RE: حملات تجاوزکارانه ژاپنی ها - ☭Nicola☭ - 10-04-2012 چین کشوری ضعیف بود ومردمان امپگراتوری چین همه بدبخت بودند واستعمار گران بزرگ دنیا در فکر تصرف این کشور بودند اما نیکلای دوم فرد با شرافتی بود واول نمی خواست استعمار گری کند اما قیصر ویلهیم که خود از استعمار گران بود نیکلای را ضد نژاد زرد تحریک کرد ونیکلای کره را که جزو چین بود تصرف کرد سربازان روسیه در لباس چوب بران به کره آمدند(از راه توافق سازمان چوب بری امپراتوری روسیه وچین)ووقتی زیاد شدند نیکلای دوم بر اثر تحریکات بیگانگان دستور تصرف کره را داد اما سرژی ویت هشدار داده بود که روسیه کره را نگیرد وگرنه بین روسیه وژاپن جنگ اجتناب ناپذیر است اما نیکلای به حرف های او توجه نکرد وگوش به دهان ویلهلم دوم بود. نیکلای دوم رقبتی برای مذاکره با ژاپنی ها نشان نمی داد وهر وقت سفیر ژاپن می آمد تا مذاکره کند درباریان می گفتند که امپراتور مریض است یا کسالت دارد وسفیر ژاپن وقتی برگشت ژاپن ناگهانی وبدون اعلان جنگ وناجوانمردانه حمله کرد. دلیل دیگری بر وحشی گری ژاپنی ها: نیکلای دوم در سفرش به ژاپن در دوره ولیعهدی در روزی, جوانی بی دلیل وناگهانی با شمشیری به او حمله ور شد وضربه ای بر سر ولیعهد نیکلای وارد کرد وخواست مجدد ضربه بزند که ا همراهان تزار جوان ژاپنی را گرفتندو ولیعهد از یک ترور نجات یافت. تا ضربه دوم را نزندونیکلای به شدت مجروح شد وتا رسیدن به بیمارستان کلی خون ازش رفت.آن جوان پس از دستگیری ظاهرا فردی اجیر شده نبوده بلکه از خوی وحشی گری وتعصبش ووطن پرستی اش آن کار را کرده بود . از آن پس نیکلای نسبت به ژاپنی ها نظر بدی گرفت. نقل قول: ژاپنی ها درحال تصرفش بودن با توجه به نکاتی که عرض کردم این روس ها بودند که در حال تصرف چین بودند وژاپنی ها حمله کردند. حکومت امپراتوری چین فاقد قدرت بود ودر حال انحطاط بود ودر سال 1911امپراتوری چین با کوتای سون یاتسن ازبین رفت ورژیم کومین تانگ(حزب جنایتکار ملی گراو ناسیونالیست چین) را تاسیس کرد که تاسال 1949 ادامه داشت ومائو دراین سال رسما این حکومت را پس از سال ها جنگ شکست داد وجمهوری خلق را پایه گذاشت که تا به امروز باقی است.چین قبل از سون یاتسن به شدت ضعیف ومستعمره ای وسیع بود. RE: حملات تجاوزکارانه ژاپنی ها - SABER - 10-04-2012 الان روس ها که چین رو تصرف کردن وحشی نیستن ولی ژاپنی ها هستن؟ RE: حملات تجاوزکارانه ژاپنی ها - ☭Nicola☭ - 10-04-2012 البته روس ها با استعمار وکودتا چین را گرفتند وکسی را نکشتند(نیکلای دستور داد یک نفر هم در کودتای سربازان چوب بری وتصرف کره کشته نشود) اما ژاپنی ها با حمله های مسلحانه ووحشیانه ومسموم کردن آب وغذای چینی ها و... در طول 50سال سیطره شان بر چین خودرا نشان دادند.نیکلای دوم وروس ها به آداب ورسوم چینی ها احترام گذاشتند وحکومت چین ومغولستان همواره پشتیبان امپراتوری روسیه بودند ودر جنگ داخلی به حمایت تزار با کمونیست ها مقابله کردند حتی ژاپنی ها از ترس کمونیسم همراه امریکا به ارتش سفید کمک کردند. روس ها هم به تحریک آلمان وانگلیس و... چین رو تصرف کردند وگرنه نیکلای دوم اصلا شخص استعمار گر وبدی نبوده. RE: حملات تجاوزکارانه ژاپنی ها - a beautiful lie - 10-04-2012 منابعی که ازش استفاده میکنین چیه؟ کتابای ایرانی یا خارجی؟ RE: حملات تجاوزکارانه ژاپنی ها - ☭Nicola☭ - 10-04-2012 من اغلب از کتاب های خارجی استفاده می کنم اما منابع ایرانی مثل ویکیپدیا و... ومنابع وکتاب های بی طرف ازشون استفاده می کنم. |