سری جدید و بسیار خنده دار پ ن پ!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: سری جدید و بسیار خنده دار پ ن پ!! (/showthread.php?tid=60210) |
سری جدید و بسیار خنده دار پ ن پ!! - இFATEMEHஇ - 22-09-2013 بابام داره با شیر و دوش حموم ور میره
سه ساعت دم در حموم یه لنگه پا وایسادم بر می گرده می گه : اِ اِ اِ …! می خوای بری حموم؟ پ نه پ اومدم مسابقات پرورش اندام ، منتظرم برگردی برات فیگور بگیرم ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ رفتم تو کوچه دارم ماشین می شورم همسایه مون اومده میگه ماشین می شوری پ نه پ حوصله ام سر رفته دارم با ماشینم آب بازی می کنم ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ واسه ثبت نام 1 ساعت وایسادم یارو اومده میگه میخوای ثبت نام کنی؟ پ ن پ اومدم حالتو احوالتو سفید رویتو سیه مویتو ببینم بروم ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ به یارو میگم حاجی بزن تو دنده من هول میدم روشن شه میگه بزنم ۲ ؟ پ ن پ بزن ۳ فوتبال داره ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ به دوستم می گم گرفتنم بردن پاسگاه می گه بازداشتگاه؟ پ نه پ اونجا نشسته بودیم با رئیس پاسگاه از خاطراتمون صحبت می کردیم ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ تو خیابون از یه دختره خوشم اومد بعد از کلی دردسر تونستم راضیش کنم آدرس خونشون رو برای امر خیر بده بهم گفت حالا واقعا از من خوشت اومده ؟ پ نه پ شما در مقابل دوربین مخفی قرار دارید ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ عکس نیمه ی راست صورتم رو گذاشتم پروفایلم اومده میگه : عکس نصفه گذاشتی رو پروفایلت ؟ میگم : پ نه پ توی حراج بودم ۵۰ در ۱۰۰ تخفیف بهم خورده این شکلی شدم ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ رفتم مرکز اهدای خون دختره بهم میگه اومدین خون بدین؟ گفتم پ نه پ خوناشامم اومدم یه ۴ لیتری خون بگیرم شب دور هم با بچه ها شب نشینی داریم ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ سیگارو میبینه تو دستما…! بازم سوال میکنه سیگار میکشی؟ پ نــه پ میخوام با دودش مثل سرخپوستا باهات رمزی حرف بزنم ببینم به چند زبان غیر زنده تسلط داری … ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ هفته پیش مریض شدم، رفتم آمپول بزنم آمپولا رو دادم به پرستاره میگه آمپول بزنم؟ پَ نه پَ توش آب پر کن تفنگ بازی کنیم! ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ می خوام برم اروپا طرف میگه که میری عشق و حال؟ پ ن پ می خوام فرار مغز کنم ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ به بقاله می گم هزاری بهتر از این نداری؟ میگه پاره س؟ پ ن پ من ازش خاطره دارم … من ازش خاطره دارم … ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ ¤¤ مهمون اومده خونمون مرغ عشق هامو دیده رو لوستر میگه : مرغ عشقن اینا ؟ گفتم پـَـــ نــه پـَـــ گونه نادری از میمون های بالدارن که فقط در شمال خونه ما رو لوستر زندگی می کنن RE: سری جدید و بسیار خنده دار پ ن پ!! - رومینا اتیش پاره - 22-09-2013 هههههههههههه بازم بزار RE: سری جدید و بسیار خنده دار پ ن پ!! - இFATEMEHஇ - 22-09-2013 (22-09-2013، 10:58)رومینا اتیش پاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتما.ممنون از نظرت!!!! RE: سری جدید و بسیار خنده دار پ ن پ!! - سپهر31 - 22-09-2013 خوب بود مر30 RE: سری جدید و بسیار خنده دار پ ن پ!! - رومینا اتیش پاره - 22-09-2013 خواهش میکنم |