![]() |
خنده دار ترین مطالب مهر ماه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: خنده دار ترین مطالب مهر ماه (/showthread.php?tid=59707) |
خنده دار ترین مطالب مهر ماه - Mïņ̃†êR - 20-09-2013 ![]() ما پارسال عید نرفتیم آمریکا
![]() امسالم تصمیم گرفتیم نریم ایتالیاکلا ما اینجوری هستیم هر سال تصمیم میگیریم یکی از کشورای خارجو نریم! . . . ﺑﯿﻦ ﺷﺒﮑﻪﻫﺎﯼ ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩ ﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪﻡ، ﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﯾﮏ ﻓﯿﻠﻢ ﻫﻨﺪﯼ ﺩﯾﺪﻡ ﺗﻮﺵ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻣﺴﻠﺴﻞ ﺍﺯ ﺩﻭﻣﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﺭﮔﺒﺎﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ، ﺑﻌﺪ ﯾﺎﺭﻭﺟﺎﺧﺎﻟﯽ ﻣﯿﺪﺍﺩ!!ﻣﮕﻪ ﺁﺗﺎﺭﯾﻪ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻣﻦ؟|: . . . دیدی وقتی با خودکار مینویسی، یهویی خودکارت نمینویسه...بعد میری بالای صفحه تستش میکنی، میبینی مینویسه !بعدش دوباره میای ادامه بدی به نوشتن ، ولی باز نمی نویسه !!واقعاً چرا ؟! . . . بابام به من میگه ترم بعد رفتی دانشگاه چهار واحد ادب و شعور بردار .. !نه خدایش من بی ادبم ؟؟ :| :| :| . . . من موندم این مخترع نون تافتون چه فکری کرده که این همه سوراخ گذاشته رو این نون؟ یه لقمه حسابی نمی شه گرفت، همش نشت می کنه . . . کلا 3 تا وظیفه دارم تو زندگیم : 1. چاق کردن قیلیون و دم کردن چای تو خونه 2. رسوندن تقلب به دوستام تو دانشگاه 3. گذاشتن پست تو خنده بازار برا شادی شما ![]() . . . جای بعضی ها توی کتاب جغرافیا خالیه ، با عنوان " پست ترین " نقطه ی دنیا ![]() . . . تابستون امسال تا میتونین خربزه و هندونه و … بخورین ، تخمه هاشو نگه دارین واسه آجیل سال بعد !!والاااااااا. نخند! جدی میگم! :| . . . ﻣﯿﮕﻢ , ﺷﻤﺎﻡ ﻭﻗﺘﯽ ﻋﮑﺴﺘﻮﻥ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻣﯿﻔﺘﻪ ﻫﻤﺶ ﻣﯿﺸﯿﻨﯿﻦﻧﯿﮕﺎﺵ ﻣﯿﮑﻨﯿﻦ ﯾﺎﻓﻘﻂ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯾﻢ … ؟؟؟؟ . . . ای پسته تو میخندی و من گریانم / ازقیمت بالای تو من حیرانم / ای پسته تو سرور هر آجیلی / رویای خریدنی هر زنبیلی / یارب چه كنم پسته گران گردیده / آنقدر گران قیمت جان گردیده / هركس كه خرد كمی ازاین كهنه متاع / افزونی ثروتش عیان گردیده ...... . . . انقـدری که من منتظر رسیدن گوجه سبزم منتظر رسیدن نیمه ی گمشدم نیستم ![]() . . . به نظرشمارییس جمهور مصر بعد ازمبارک ومرسی چه کسی هست؟ 1.خواهش میکنم ۲.دمت گرم ۳.خسته نباشی ۴.متشکرم . . . مهمترین اعضای بدن "دل" و "دماغ"ند که اگر دنیا را داشته باشی و این دو را نه، هیچ نداری ![]() . . دختره حدودا 90 کیلو وزن داره رفته مانتو بخره یه مانتو پوشیده به زور دکمه هاش بسته میشه برگشته میگه این خوب نیست چاق نشونم میده:| . . . یکی از فانتزیام اینه که در حال فرار از یه گروه دایـنـاسـور سوار ماشینم بشم و همش استارت بزنم ولی لامصب روشن نشه :| بعد همینطور که دارم جیغ میزنم و سکته میکنم از پنجره یکی با انگشتش اشاره کنه که شیـشه رو بدم پاییـن بعد بهم یه روغــن موتور ایرانول ریسینگ بده :| بعد دیگه منم با آرامـش هـمیـنطور کـه تـو دوربیــن زُل زدم فرار کنم :| . . . تو چند سال آینده فک کنم تخم مرغ شانسی ای درست کنن که وسطش پسته باشه :| . . . یه بارم رفتم مغازه سیگار بخرم همون اول گفت بَه سلام، شما پسر فلانی ای؟ گفتم آره، سس مایونز خوب چی داری؟ :| . . . ﺑــﻪ ﺑﻌـــﻀیـــﺎ هم ﺑــﺎﯾﺪ ﮔــﻔﺖ ﯾــﻪ جـعبه ﺷیﺮﯾـﻨﯽ ﺑﮕــیر ﺑــﺎ ﺧــﻮدت آﺷﺘــﯽ ﮐـﻦ !!! . . . من بالاخره یه وسیله نایلون جدا كن از لواشك اختراع میكنم تو جشنواره خوارزمی ارائه میدم . . . می دونی سالهاست پسته می دونسته که قراره یه روزی انقدر گرون بشه برای همین به من و تو می خندیده !!! . . .اصن لذتی که در “خونه نبودن” و “پشت در موندن” مهمانان نوروزی هست در محو شدن توی افق همراه با پراید و کیسه ۵۰کیلویی پسته نیست ! . . . دقت کردین : یا مهمون نمیاد یا توی ۲۰دیقه ۱۰تا مهمون یورش میارن سمت خونه ! . . . بابا بیخیال پسته و عید و نوروز و مهمون و هفت سین و … من از الان نگران قیمت گوجه سبز و چاقاله بادومای سال ۹۲ هستم !!! . . . من از فردا نمیام چیست ؟ جمله ای که هر سال این موقع ها دانش آموزان به همدیگه میگن بعد وقتی فرداش میری میبینی همشونم اومدن ! RE: خنده دار ترین مطالب مهر ماه - Eli17 - 20-09-2013 زیادم جالب نبود ![]() RE: خنده دار ترین مطالب مهر ماه - Mïņ̃†êR - 20-09-2013 (20-09-2013، 15:47)Eli17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عَیزَم خب باحال بود دیگه RE: خنده دار ترین مطالب مهر ماه - goldengirl - 20-09-2013 جالب بود ممنون RE: خنده دار ترین مطالب مهر ماه - rromina - 20-09-2013 ممنون RE: خنده دار ترین مطالب مهر ماه - Mïņ̃†êR - 20-09-2013 بچه ها لطفا اسپم ندید ممنون یه لاک هم بدید کافیه چون پستاتون پاک میشه RE: خنده دار ترین مطالب مهر ماه - رونیکاا - 24-10-2013 ممنونم....خیلی جالب بودن... ![]() ![]() ![]() RE: خنده دار ترین مطالب مهر ماه - melodi+ - 24-10-2013 منتقل شد |