دیکتاتوری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35) +---- انجمن: اجتماعی (جامعه شناسی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=65) +---- موضوع: دیکتاتوری (/showthread.php?tid=5850) |
دیکتاتوری - 1939 - 30-03-2012 از نظر شما دیکتاتوری خوبه یا بده؟ به نظر من بده به این مثال واقعی و ساده من توجه کنید دایی من همیشه بچشو مجبور میکنه هر روز صبح یه سیب بخوره(خداییشم تاثیر این سیب در سلامتی بچش به چشم میاد هیچوقت مریض نمیشه)اما یه بار تو یه جای خلوت بچش بهم گفت اگه رفتم بهشت به خدا میگم همه ی سیبای دنیارو دور بندازه اما داییم هیچ اجبرای روی من نمیکرد-چون اختیارمو نداشت- ولی همیشه در مورد فواید سیب برام میگفت و منو ترغیب به خوردن سیب میکرد از اون به بعدمن هر روز صبحا سیب میخورم با تمایل زیاد توجه داشته باشید این روایتی کاملا واقعیه و پیروزی فرهنگ سازی را بر دیکتاتوری به من نشان داد RE: دیکتاتوری - ☭Nicola☭ - 30-03-2012 دیکتاتوری بدترین چیزه من واقعا از افراد دیکتاتور بدم میاد وازشون می ترسم تو تاریخ همه آدمارو عقده ای کرده وهرچی زور بشه برعکسش اتفاق میفته مردم باید با آزادی وعلاقه انتخاب کنند. دیکتاتوری حتی اگه به نفع آدم هم باشه وباعث پیشرفت بشه بازم بده چون فرد عقده ای میشه وروزی باز به سمت مخالف اون کار میره. RE: دیکتاتوری - ☭Nicola☭ - 31-03-2012 باید از طریق درونی کردن ارزش ها افراد را علاقمند به اجتماع کرد وکنترل اجتماعی(بهره گیری از زور)به هیچ وجه موثر نیست وباید زور از اجتماع به طور کامل حذف شود چون هیچ وقت در تاریخ واجتماع فایده نداشته وموجب بدتر شدن ناهنجاری می شود RE: دیکتاتوری - 1939 - 31-03-2012 البته همیشه دیکتاتوری بد نیست بله برای جامعه ای که اکثریت باسواد و فرهنگ هستند دیکتاتوری چیز خوبی نیست اما برای جامعه ای نفهم و بی سواد که نمیشه دمو کراسی را روی کار اورد و با فرهنگ سازی پیشرفت کرد دوباره من مثال ساده و اجتماعی میزنم بچه ای که هنوز عقلش کامل نیست را باید به زور بفرستید مدرسه حالا اگه هزار ساعت از خوبی مدرسه براش بگی چی میفهمه؟ مثال تاریخی هم میزنم صد در صد در زمان رضاشاه دموکراسی کار ساز نبود زیرا اوضاع اجتماع خیلی خراب بود RE: دیکتاتوری - 1939 - 02-04-2012 یک نظر سنجی بهش اضافه شد لطفا دلیل خود را هم بگویید RE: دیکتاتوری - ☭Nicola☭ - 02-04-2012 نقل قول: البته همیشه دیکتاتوری بد نیستاصلا چنین چیزی نیست من تجربه دارم حتی بیش از شما که دیکتاتوری کلا بده.من عمرمو صرف رسیدن به این کردم. حتی اگر اون بچه ناقص بهش دیکتاتوری بشه یه روزی متنفر میه از زروری که بهش کردن وخلاف اون رو در بزرگی اجرا میکنه مثل مردم شوروی که شوروی بچه ای ناقص بود واستالین دیکته کرد وبعد مردم روزی از او متنفر شدند. نقل قول: صد در صد در زمان رضاشاه دموکراسی کار ساز نبود زیرا اوضاع اجتماع خیلی خراب بود خیر این طور نیست بدون زور ما راحت تر وبیش تر پیش می رفتیم ومردم راضی می ماندند.آزادی خوبه اما دموکراسی بده چون دموکراسی آزادی فاسد غربی است اما اصل آزادی موهبتی بزرگ وچیزی جدا از دموکراسی است وبا دموکراسی فرق دارد.مطمئنا آزادی در هر زمان بهتره. من زمانی مثل شما فکر می کردم ودیکتاتوری رو در جهتی سازنده می دونستم اما به تحقیق زندگی بهم ثابت شد دیکتاتوری بنیادین سمی قوی است ومن قبلا اشتباه می کردم.هیچ وقت طرف دیکتاتوری نروید همیشه خودتان برای خودتان آزاد ومستقل بیاندیشید بهترین کار اونیست که وجدان آدم دلخواه آنرا انجام داده وراضی است RE: دیکتاتوری - .ali. - 02-04-2012 من بین این دو رای میدم چون فکر میکنم زیاده روی هر چیز خوب نیست و دیکتاتوری میتونه بعضی موقع ها به نفع مردم اشه که بستگی به شرایط داره RE: دیکتاتوری - why lie - 03-04-2012 علی دیکتاتوری کجاش خوبه من که مخالفم RE: دیکتاتوری - .ali. - 03-04-2012 هر کسی طرز فکری داره ادم باید تو اون شرایطش باشه تا قضاوت کنه و من در این شرایط قرار گرفتم وقتی یک انسان کاری می کنه که باعث ازار چند نفر میشه و با حرف حساب حالیش نیست فقط زور گویی می تونه به اون بفهمونه که اون کار اشتباهه RE: دیکتاتوری - ☭Nicola☭ - 03-04-2012 جناب علی این طور نیست تاریخ ثابت کرده هرجا زوری شده مردم بدتر کینه وعقده به دل گرفتن وعکس اون اتفاق افتاده هی کاری با زور پیش نمی رود.من این رو به تجربه بدست آوردم وهر وقت شخصی کوچکترین دیکتاتوری کرد در تاریخ منفور شد واین نفرت همگانی ومشترک بود.به طور مثال در شوروی که استالین زور کرد حتی اگه هدفش خوب وپیشرفت بود تنها با زور وارعاب مردم همه را از خود دور ساخت وبرای همیشه رنجاند.شخصی که حاکم است باید با صحبت واعطای آزادی واختیار مردم را با صمیمیت به انجام کاری دعوت کند همان طور که پیامبران با آزادی به دین دعوت می کردند وهیچ وقت از دیکتاتوری بهره نمی جستند. حق دیکتاتوری فقط خدا دارد که ما را خلق کرده وبه ما آگاه است ودر کتب الهی آشکارا مردم را به مبارزه علیه دیکتاتور ها فراخوانده ورسم آزادی وآزدگی را در کتب الهی ابلاغ کرده در تمامی ادیان.ویکی از اصول ارسال دین وآگاه سازی مردم مبارزه ضد طاغوت ودیکتاتوری که نماد شرک وکفر هستند می باشد کلکه دیکتاتور در روم باستان بود مانند کلمات سناتو وامپراتور و... .در واقع به معنای شخص بلند پایه با اختیار کامل است ودر روم جایگاه خوب ومحبوبی بود واین شخص عمدتا سزار بود که از سوی سنا اختیارات دیکتاتوری دریافت می کرد اما سنا کاملا به اعمال او واقف بود وتحت کنترل داشت وسنا هم خود یک دیکتاتور بزرگ بود. وتا قرن بیستم دوام داشت اما با وقوع انقلاب های پی در پی وآگاهی مردم رو به منفور شدن رفت تا جایی که اگر به یک نفر امروز بگی دیکتاتور به بر می خورد در صورتی که اگر در دوران باستان به یکی می گفتید بهترین مقام را به او اعطا کردید. |