![]() |
تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا (/showthread.php?tid=58488) صفحهها:
1
2
|
تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - !کیمیا! - 16-09-2013 کشف بقایای بزرگ خاندان فلش مموری !
۲۱۳ سال قبل از میلاد مسیح قدمت داره
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] گر نگه دار من آن است که من میدانم
[size][font][/font][/size] شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . . .
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] زبونم مو در آورد آخه !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] خوب دقت کنین
[size][font]![]() [/font][/size] ![]() [/font][/size] شما بودی حرف زدی پشت سر من !؟
[size][font][/font][/size] بزنم قاب عکس بشی رو دیوار ؟!؟ ها ؟
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] از این حرکتا کردین تا حالا !؟
[size][font][/font][/size] اینا از ما یاد گرفتن یا ما از اینا !؟
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] آبگرمکن
[size][font]![]() [/font][/size] ![]() [/font][/size] یادش بخیر رفته بودم مالزی !
[size][font][/font][/size] این قسمتش از سفر من همش پشت فرمون بودم !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] صادقانه جواب بدین انصافا !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] یه بار هم یه غواص نجات دادم باهاش !
[size][font][/font][/size] اکسیژنش تموم شده بود !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] جا نمیرفت لعنتی !
[size][font][/font][/size] از پت و مت کمک گرفتم ! دستشون در نکنه
[size][font]![]() [/font][/size] ![]() [/font][/size] بعد از چند سال رفتیم فال قهوه گرفتیم
[size][font][/font][/size] نتیجه این بود که توجه نمیکنم به کارام اصلا !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] آدم نمیدونه قصه عاشقانه هستش یا یه جور نقشه تروریستیه !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] همیشه سخت ترین کار ها رو به تنبل ترین آدما میدم !
[size][font][/font][/size] چون بهترین خلاقیت ها رو به کار میبرن برای راحتی خودشون
[size][font][/font][/size] (نمای درب ورودی شرکت راد اس ام اس ! )
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] اپل همیشه متفاوت !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] رویای من اینه ! گربه بی کینه !
[size][font][/font][/size] گربه بی کینه ! رویای من اینه !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] دیدگاه متفاوت !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] با من مُزدَوَج میشوی !؟
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] یه عکس خوف ناک !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] هی وای من !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] بچه ها دو دقه بشینین من الان برمیگردم !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] ماماااااااااااااان بیا این گربهه به من میگه داداش
[size][font]![]() [/font][/size] ![]() [/font][/size] عکس یادگاری سه راس مادیون !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] خب گربه های عزیز توجه کنین قشنگ
[size][font][/font][/size] این موش تپل مپل جایزه هرکی که بتونه بدون سیبیل
[size][font][/font][/size] رو دیوار راه بره !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] جون تو راه نداره رفاقت این چیزا رو هم داره !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] قوی ترین هویج دنیا !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] یکی از مشکلات روزمره ماهی گیران در آبادان !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] خیلی اذیت میکنین !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] المرحوم ، المغفور !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] چی !!!؟؟؟؟
[size][font][/font][/size] یونجه ۳۰% گرون شده !؟؟
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] خلاقیت روی پله برقی !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] قابل توجه محصلین عزیز !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] دست و پنجه آقای
[size][font][/font][/size] طراح ، معمار ، لوله کش و کارفرما همگی باهم درد نکنه !
[size][font][/font][/size] ![]() [/font][/size] نمای نزدیک از صورت مورچه !
[size][font][/font][/size] حالا اگه جرات دارین بیازارین موری که دانه کش است !
[size][font][/font][/size] ![]() سپاس نشه فراموش [/font][/size] RE: تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - دختری تنها درباران - 16-09-2013 مرسی خیلی باحال بود ![]() ![]() RE: تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - ماهرخ 2000 - 17-09-2013 ههههههههه RE: تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - !!sheatoonak!! - 17-09-2013 مرسی عزیزم عالی بودن RE: تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - YAS007 - 17-09-2013 عالی بود و جدید. RE: تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - zahra_15 - 17-09-2013 خیلی باحال بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - mT_pOoM_taaK - 17-09-2013 ممنون RE: تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - پژمان1378 - 17-09-2013 باحال بود RE: تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - 25 band - 17-09-2013 میسی عزیزم عالی بود RE: تصاویر خنده دار همراه با مطلب بدو بیا - *غزاله* - 01-10-2013 مرسیییییی ![]() ![]() |