5 مورد ناامیدکننده در مورد آیفون 5s - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: موبایل (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=30) +--- انجمن: معرفی گوشی و اخبار موبایل (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: 5 مورد ناامیدکننده در مورد آیفون 5s (/showthread.php?tid=57576) |
5 مورد ناامیدکننده در مورد آیفون 5s - IM@N - 13-09-2013 به نظر شما آیا هنوز زود است که در مورد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آیفون 6 فکر کنیم و پیش بینیها و آرزوهایمان را در مورد آیفون بعدی به زبان بیاوریم؟ چرا که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آیفون 5s که به تازگی به همراه آیفون ارزان قیمت 5c معرفی شد، نه تنها بسیاری را شگفت زده نکرد، بلکه برخی را از ادامه دار بودن سیر نوآوری در اپل پس از جابز ناامید کرد! در قیاس با آیفون 4s که تعدادی از ویژگیهای آیفون 4 را ارتقا داده بود، اپل در آیفون 5s تعداد کمتری از ویژگیها را بهبود بخشید. اشتباه نکنید، من هم به اهمیت حسگر اثر انگشت واقف هستم، این حسگر به طور بالقوه گزینهی امنیتی بسیار مناسب و سریعی را به آیفون اضافه میکند. گفتیم بالقوه، چون هنوز معلوم نیست که این حسگر در عمل تا چه حد ایمن و سریع کار میکند؛ چه بسا وارد کردن کلمه عبور بسیار سریعتر و بهتر از این حسگر عمل کند! ولی در کل میتوان ایرادات زیر را به آیفون 5 اس وارد دانست: 1. صفحه نمایش یکسان همانطور که پیش از این نیز در این خصوص صحبت شده بود، یکی از ایراداتی که کاربران از اپل و آیفوناش میگیرند، صفحه نمایش کوچک آن است. بله! بسیاری از علاقمندان محصولات اپل نیز بدنبال آیفون با صفحه نمایش بزرگ هستند و در انتظار آیفبلت اپل بودند و البته هنوز هم هستند! ویژگی که تلفنهای اندرویدی و حتی به زودی تلفنهای ویندوز فونی نیز به خوبی از آن پشتیبانی میکنند. 2. پردازنده سریعتر! اگر به یاد داشته باشید در اوایل دوران رایانههای شخصی پردازندهها با شتاب سرسام آوری در حال رشد و سرعت گرفتن بودند، اما پس از مدتی این تب فروکش کرد. در دنیای تلفنهای هوشمند نیز چنین وضعی حاکم خواهد بود. اگر در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گزارش زنده زومیت از کنفرانس اپل با ما همراه بوده باشید، به خاطر دارید که فیل شیلر زمان زیادی را صرف معرفی مشخصات پردازنده A7 کرد. مشخصاتی همچون 64 بیتی بودن، 1 میلیارد ترانزیستور! و...؛ چیزی که فیل شیلر از آن صحبت زیادی نکرد، این بود که کاربر نهایی از این تغییرات چه سودی خواهد برد؟ میدانید چرا؟ چون از بیشتر این تغییرات سودی عاید کاربر نخواهد شد! درست است که پردازنده سریعتر در اجرای برنامهها یا بازی هایی خاص قدرت بیشتری به دستگاه میدهد ولی به آن روی سکه هم نگاه کنید، اپل چیزی راجه به عمر باتری گفت؟! 3. عدم بهبود در باتری حقیقت این است که من از پردازنده آیفون 4s که دارم راضی هستم و واقعا نیازی به پردازنده قویتر نمیبینم! مطمئنم اکثر کاربران نیز نظری موافق با نظر من دارند (تا به حال در سرعت یا پردازش آیفونتان احساس مشکلی کردهاید؟). چیزی که من نیاز دارم عمر باتری بیشتر است تا گوشی دوست داشتنی خود را بیشتر به همراه داشته باشم. 4. فقدان مدل 128 گیگابایتی کسی میداند، چرا اپل با مدل 128 گیگابایتی خصومت دارد؟! حتما شما هم در آیفونتان کوهی از برنامه ها، موسیقی و ویدیو را انبار کردهاید تا در مواقع نیاز از آنها بیشترین بهره را ببرید و احتمالا با مشکل ظرفیت پایین دستگاه مواجه شده اید. این مورد در دستگاههای اندرویدی – حداقل اکثرشان – با استفاده از درگاه microSD حل میشود. فیل شیلر دیروز آیفون را «استاندارد طلایی» گوشیهای هوشمند نامید، خب مثل اینکه این استاندارد طلایی حافظه کافی برای به خاطر داشتن نیاز کاربران را ندارد. (گویا اشاره شیلر به رنگ جدید آیفون بود!) 5. تکرار یا نوآوری؟ شکی نیست که حسگر اثر انگشت توجه زیادی را طی روزهای آتی به خود جلب خواهد کرد. عجیب هم نیست، این حسگر یک نوآوری عالی محسوب میشود، اما اگر درست نگاه کنید این توجه احتمالا علت دیگری هم دارد، بله این یک نوآوری پس از چندین سال تکرار محسوب میشود، چه کسی شگفت زده نخواهد شد؟! نوآوری که در نوع خود کوچک است ولی در قیاس با چند سال گذشته بزرگ محسوب میشود! شاید ما به انتهای جاده تلفنهای هوشمند رسیدهایم و تنها نوآوریهای اندکی باقی مانده، اما نه، زمانی نوکیا با تلفنهای خود به این مرز رسیده بود و اکنون دیگر نوکیایی وجود ندارد! شاید باید منتظر ظهور جابزی جدید باشیم تا نوآوری را به اپل یادآوری کند وگرنه سرنوشتی مشابه نوکیا محتمل خواهد بود! در نهایت باید گفت گذشته از حسگر اثر انگشت، آیفون 5 اس چیزی نیست جز دوربینی قویتر به همراه پردازندهای سریع تر! شاید اپل به قله خود رسیده است، فراموش نکنید برگها وقتی میریزند که به طلایی شدنشان مغرور شده اند! نظر شما در رابطه با iPhone 5s چیست؟ امکانات جدید آن چقدر شما را تشویق به خرید آن کرد؟ |