![]() |
خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش (/showthread.php?tid=53076) صفحهها:
1
2
|
خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - ma.mo1 - 31-08-2013 مطلب باحال و طنز ![]() خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش حدودیک و نود بود وقتی کفشش رو درآورد یک و هفتاد وپنج شد ، اومد توی خونه گل سرش رو برداشت شدیک و پنجاه نگرانم کم کم محو بشه ! :| . . . آن چیست که چشم دارد ولی نمیبیند ؟ پا دارد ولی حرکت نمیکند ؟ بال دارد ولی پرواز نمیکند ؟ نوک دارد ولی غذا نمیخورد ؟ پرنده ی مرده !! ![]() . . . یه بار ما یه دونه هندونه خوردیم، در حدی که کم مونده بود پوستش سوراخ شه ! فرداش رفتگر محلمون در زد و گفت: اگه دیگه با این پوست هندونه کاری ندارین من ببرمش :| . . . به لقمان گفتند با چی میای اینترنت ؟ گفت : با بی ادبان ! ![]() . . . غودا چیست؟ کلمه ای که بروسلی وقتی میگفت زورش ۳ برابر میشد ![]() . . . ثابت شده ! دور از دسترسها همیشه میتابند ، مثل ستاره ، ماه در دسترسها لامپی بیش نیستند ! تو هم که لامپ دستشویی همش ! . . . این حقه مسلم هر دختریه که، عکسای ۱۳ تا ۱۸ سالگیشو بسوزونه ! ![]() . . . دختری از مردی پرسید : چرا تا مرز دیوانگی عاشق کسی میشوم در حالی که میدانم در نهایت به اون نمیرسم ؟ مرد جواب داد: به من بگو چرا زندگی میکنیم در حالی که میدانیم در آخر می میریم !؟ هیچی دیگه دختره هم زد تو دهنش گفت سوال منو با سوال جواب نده ! :| . . . شازده کوچولو به روباه گفت : بیااااااااا روباه اومد و گفت : ها چی میگی ؟ شازده کوچولو گفت : دوری کنیم از هـــــــــــم ! ![]() . … . . یکی از تفریحات دهه شصتیا و هفتادیا این بود که به یکی میگفتن پیشونیتو پاک کن و در همین حین چونشونو میخاروندن، بعد اون یارو گیج میشد چونشو پاک میکرد ! ![]() . . . حشره کش خالی کردم تو اتاقم من سر درد گرفتم دارم میمیرم پشه هه رو آینه اتاقم وایساده داره شاخکاشو مرتب می کنه ! :| . . . دقت کردین از وقتی که بستنی عروسکی شده ۹۰۰ تومن، قیافش گریون شده، دیگه نمیخنده :| . . . در دو حالت دخترا کاملا بی دفاعن ! یکی تازه ناخوناشونو لاک زده باشن :| یکی هم کفش پاشنه بلند پاشون باشه ![]() . . . آقا کیف پول من مثل پیازه ، بازش که میکنی گریت میگیره ![]() . . . چرا وقتی کنترل گم میشه همه فک میکنن زیر منه ؟ هی میگن پاشوو . . . نه اینجوری نه کامل پاشووو . . . نیس دیگه آقاجون باشه احساس میکنم دیگه :| . . . آیا می دانید دکمه آسانسورو هر چی هم پشت هم تند تند بزنی آسانسور زودتر نمیاد ایرانیِ عزیز ! . . . ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻋﺰﻳﺰﺍنی ﻛﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩ انتخابات ﺷﺪﻥ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻗﺪﺭ ﺍﻳﻦ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺪونن ! ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻧﺎﻣﺰﺩی خیلی ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺷﻴﺮﻳﻨﻴﻪ … . . . یادش بخیر بچه بودیم وقتی معلم بهمون اجازه میداد بریم دستشویی، انگار بلیت سفر به اروپا بردیم ! . . . موبایلم امروز بهم گفت: منُ چرا میزنى به شارژ؟ واسه کى؟ واسه چى؟ هیچ جوابى نداشتم بدم، فقط از اتاق رفتم بیرون گذاشتم کمى با خودش خلوت کنه :| . . . تا حالا دقت کردین لذتی که در یاد دادن فوش به بچه های کوچیک هست، در آموزش کامپیوتر و زبان و مسائل تاریخی نیست ؟! ![]() . . . شاید باور نکنید ولی هنوز هم آدم هایی وجود دارن که تا دوربین و میکروفن می بینن اولین چیزی که به ذهنشون می رسه اینه: من کوچیکتر از اونی هستم که پیامی داشته باشم :| . . . تو این فیلما دیدین وقتی از خواب پامیشن چقد تمیز و مرتبن ! خیلی تلاش کردم منم یبار اون جوری از خواب پا شم :| ولی هر وقت پا میشم تو آینه خودمو میبینم شبیه سرخ پوستای آدمخوار جنوب غربی آمریکای مرکزی شدم! :| . . . یارو از تو کلاهش ۱ دقیقه ای خرگوش در میاره من ۲ ساله نمیتونم یه الاغ رو از تو دلم بیرون بیارم :| . . . پسر عموم شیش ماهه عقد کرده، هنوز با خانومش سر حساب کردن کرایه تاکسی جروبحث میکنن :| . . . شازده کوچولو از سیارشون زنگ زد به روباه گفت : چرا آدمها اینقدر از هم دیگه بُت میسازن ؟ صدا آمد : از بی ادبان ! فهمید اشتباهی شماره لقمان رو گرفته قطع کرد ! :mrgreen: . . . قدیما :سلام حسن آقا . . . حسن آقا :خفه شو بزمچه :| امروزه : حسن آقا : سلامت کو عزیزم؟ . . . بچه :خفه شو مردیکه وراج :| . . . مامان بزرگم گفت به منم اینترنت یاد بده ببینم چیه که تورو از کارو زندگی انداخته هیچی دیگه ازساعت ۶:۳۰ شروع کردیم، هنوز نتونستم بهش بگم موس چیه ! :| . . . داشتم با خواهرم تلفنی حرف میزدم ، بچه هاش هی میومدن از هم شکایت میکردن خواهرم ام برگشت بهشون گفت : دارم تلفن حرف میزنم ، برین همدیگه رو بزنین ! :| . . . یه سوال فنی: به بچه ی جوجه تیغی چی میگن؟ جوجه جوجه تیغی؟ توله جوجه تیغی؟ جوجه تیغاله (گوساله،بزغاله…) ! ![]() . . . ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺩﺭﺩ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘﯽ ﮊﺍﭘﻨﯽ ﻫﺎ ﭼﻨﺪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯﻣﺎﺳﺖ ! ﺑﺪﺑﺨﺘﺎ ﻫﺮﺟﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻦ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﻃﺮﻓﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﻦ :lol: . . . کتری مثل مادر شوهره مدام در حال جوشیدن ! عروس مثل قوریه که با جوشیدن کتری اونم کم کم داغ میشه ! پسر مثل استکانه نصفشو کتری و نصفشو قوری پر میکنه ! خواهر شوهرم مثل قاشق چای خوریه میاد به هم میزنه و میره ![]() . . . یادش بخیر یه زمانیم همه دخترا عاشق مهدی سلوکی بودن . . . ! اون موقع اینقدر امکانات نبود . . . ساواش و مهند و ایزل و چنار این چیزا نبود که ! گزینه ها محدود بودند ! ![]() . . . دقت کردید ! یه مغز گردو میخوری اندازه ۳ تا مغز گردو لا دندونت گیر میکنه ! :| . . . مهم این نیست که توی سیبی که می خوری کرم باشه . . . مهم اینه که کرمش نصفه نباشه :| . . . از دستشویی میای بیرون یه دست به موهات میکشی ، طوری قشنگ میشه که انگار از سالن مد تو پاریس اومدی بیرون . . . ! حالا یه جای خیلی مهم دعوت داری میری بهترین آرایشگاه شهر ، وقتی موهاتو میبینی انگار از مخلوط کن سه کاره اومده بیرون ! :| . . . . رانی چیست؟ وقتی کوچه ای در قم بسته باشد مردم به هم می گویند داداش ، رانی نرو ! ![]() . . . فقط یه ایرانیه که وقتی دنبال یه روش برای کاهش وزن میگرده، میپرسه چی بخورم که لاغر شم؟ برای لاغر شدن هم میخواد بخوره! :| . . . بهترین نیستم اما اینقد پررو هستم که بهترین ها رو بخوام ! ![]() . . . من وقتی چهار سالم بود؛ از جلو دبیرستان دخترانه که رد میشدم دخترا برام غش میکردن! البته الانم اگه رد میشم غش میکننآ، ولی از خنده ! ![]() . . . یارو مخاطب خاصش زنگ زده با گریه میگه : پویا میخوان منو از تو جدا کنن ، داره واسم خواستگار میاد ! پویا نمیدونم قراره چی بشه ؟! وااااای خدای من اگه جوابم مثبت باشه چی ؟ هیچوقت خودمو نمیبخشم ! من :o خواستگار ![]() اسماعیل فلاح خبرنگار اعزامی صدا و سیما :| . . . چند وقت پیش تو سعادت آباد آئودى آر هشت دیدم ! داشتم به این فکر میکردم که من تو نیدفوراسپید هم پولم نمیرسه اینو بخرم :| . . . ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭﺳﺘﻪ که ﻭﻗﺘﯽ شاخ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﯼ ، ﺷﺎﺧﺖ ﺭﻭ ﻧﺸﮑﻮﻧﺪﯾﻢ ! ﻭﻟﯽ ﻫﻮﻝ ﺑﺮﺕ ﻧﺪﺍﺭﻩ ! ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ ! نه ! ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺣﻘﻮﻕ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﻋﺰﯾﺰﻡ . . . ! . . . یه قسمت میتی کومان بود که یارو علامت مخصوص حاکم بزرگو پیازم حساب نکرد و میخواست بزنه پیرمرده رو بکشه که زدن کشتنش ! خیلی با خدا بیامرز حال کردم … شادی روح پر فتوحش ۱دقیقه سکوت لطفا … . . . ارتباطات توی ایران اینجوریه که به طرف ایمیل میزنی بعد باید اس ام اس بفرستی “ایمیلتو چک کن” بعد باید زنگ بزنی بگی “اس ام اساتو چک کن” ! . . . این پیغام کاملا جدّیه باور کنید منم اول قبول نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یه توپ قلقلی داد ![]() . RE: خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - melodi+ - 01-09-2013 منتقل شد RE: خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - tina joon - 01-09-2013 مرسی جالب بودن RE: خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - M A H S A N` - 21-10-2013 خیلی زحمت کشیده بودی ممنوووون RE: خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 21-10-2013 مهم این نیست که توی سیبی که می خوری کرم باشه . . . مهم اینه که کرمش نصفه نباشه :| فقط یه ایرانیه که وقتی دنبال یه روش برای کاهش وزن میگرده، میپرسه چی بخورم که لاغر شم؟ برای لاغر شدن هم میخواد بخوره! :| با این دوتا خعــــــلی حال کردم! ![]() ![]() RE: خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - cheshm asali - 21-10-2013 مرسی.خیلی باحال بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - mamad.frdis - 21-10-2013 همش قشنگ بود RE: خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - bieber fan - 21-10-2013 عااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بودن ![]() ![]() ![]() RE: خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - لاله من - 21-10-2013 خیلییییییییییییییییییییییییییییییی خوشم اومد ![]() ![]() RE: خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 21-10-2013 ![]() ![]() ![]() |