![]() |
این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) (/showthread.php?tid=52367) صفحهها:
1
2
|
این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - MONA-GH - 29-08-2013 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() محصول در مرحله حمل به کارگاه بسته بندی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() ترکیب محصول
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() آثاری از از مواد مغذی در لابلای محصول
![]() هوادهی محصول بدون دخالت مستقیم دست و کفش
![]() سورتینگ بروش غیر مستقیم
![]() شادمانی در چهره کارگران موج می زند
![]() کارگران کمر همت بسته اند
![]() خرمای سفارشی
![]() خرمای دستچین
![]() دستگاه پرس در مرحله کیت
![]() پرس محصول فرآوری شده بدون دخالت دست
![]() پرس قدرتی پا در برنامه سال بعد قویترین مردان آهنین
![]() کار آفرینی بکوری چشم دانشگاه تهران و آموزش مداوم
![]() آشنایی کودکان با مراخل بسته بندی- طرح کاد در کارگاه
کودک سمت چپ نوعی پرس نرم را می آزماید
![]() آب روشنایی است
تاکور شود هر آنکه نتواند دید
RE: این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - smoker_man - 29-08-2013 خب اینا که خرما نیستن اگه خرمای اصلی رو می خواید باید بیاید آبادان نه کرمانشاه RE: این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - امیرحسین___1378 - 29-08-2013 اخ جون خوش مزه ترشد RE: این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - pegah jb - 29-08-2013 اه اه اه اه اه اه دیگه خرما نمیخورم RE: این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - @_@ - 29-08-2013 من قبلا هم خرما نمیخوردم برام خوب نیس ولی همه خرما ها این جوری نیس RE: این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - .. ReZa .. - 29-08-2013 بابای من عاشق ایناست خدا به دادش برسه RE: این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - farzad0 - 29-08-2013 الان دارم خرما با چایی می خورم...به به... ![]() ![]() RE: این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - Aiden Pearce - 30-08-2013 من کلا خرما دوست ندارم ولی حالا از خرما متنفر شدم ![]() RE: این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - *غزاله* - 30-08-2013 من کلا از بچگیم با خرما مشکل دارم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: این عکس ها را ببینید، دیگر خرما نخورید! ( چندش اور ) - gesooya - 01-09-2013 آدم بايد در خريد دقت كنه ببينه بهداشتي هست يانه |