انجمن های تخصصی  فلش خور
مصرف گوشت قرمز خطر مرگ را در بین جوانان افزایش می دهد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: مصرف گوشت قرمز خطر مرگ را در بین جوانان افزایش می دهد (/showthread.php?tid=5229)



مصرف گوشت قرمز خطر مرگ را در بین جوانان افزایش می دهد - Mahdi m.g - 14-03-2012

به گزارش شینهوا، در حالی كه تحقیقات دانشگاه هاروارد نشان می دهد مصرف گوشت قرمز خطر بیماری های قلبی و سرطان را افزایش می دهد، از سوی دیگر حاكی از آن است كه جایگزینی مرغ و ماهی خطر مرگ زودهنگام را كاهش می دهد.

این پژوهش شواهد مبنی بر این كه مصرف مداوم گوشت قرمز به ویژه گوشت فرآوری شده با مرگ زودهنگام مرتبط است، ارایه می كند.

نتایج این تخقیقات در نشریه Archives of Internal Medicine منتشر شده است.

این دانش پژوهان در این بررسی 37 هزار و 698 مرد را به مدت 22 سال و 83 هزار و 644 زن را به مدت 28 سال مورد بررسی قرار دادند.

محققان هر چهار سال یك بار این افراد را در مورد عادات غذایی شان مورد پرسش قرار می داد.

افرادی كه هر روز به میزان اندكی گوشت فرآوری نشده را مصرف می كردند 13 درصد بیشتر از آنهایی كه به طور مداوم گوشت قرمز نمی خوردند در خطر مرگ زودرس قرار داشتند.

و اگر گوشت قرمز فراوری شده بود مانند یك هات داگ یا دو تكه كالباس، خطر مرگ 20 درصد افزایش می یافت.

با این حال جایگزین كردن آجیل به جای گوشت قرمز میزان كلی مرگ و میر زودهنگام را 19 درصد كاهش می دهد، در حالی كه مصرف مرغ یا غلات سبوس دار 14 درصد و ماهی، هفت درصد خطر مرگ را كاهش می دهد.

نتایج این مطالعه نشان داد كه گوشت قرمز فرآوری شده حاوی موادی مانند چربی های اشباع شده، سدیم، نیتریت و برخی از مواد سرطان زا است .استفاده از این مواد موجب بروز بسیاری از بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی و سرطان می شود.
منبع:ایرنا