10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35) +---- انجمن: اجتماعی (جامعه شناسی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=65) +---- موضوع: 10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) (/showthread.php?tid=51594) |
10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - ըoφsիīkα - 28-08-2013 واقعا قشنگن ، من رو که خیلی منقلب کردن ، شما هم نظراتون رو بگید... راستی نمی دونم جای تاپیک درسته یا نه اگه اشتباه بود ببخشید و منتقلش کنی ددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ما از همان بچگی بازیچه دست روزگار شدیم وگرنه کدام روباهی پنیر می خورد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گوسفند هر رنگی باشه،باز همان گوسفنده... اگه عقاید آدمی احمقانه باشه با کروات و کت شلوار روشنفکر نمیشه... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یادش بخیر ، قدیما مردم الکی حلقه دست میکردن که بقیه فکر کنن متاهل هستن و کسی مزاحمشون نشه .... امروز بعضی از اونایی که ازدواج کردن قایم میکنن که موارد جدید رو از دست ندن... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه حسه قشنگيه وقتی از نگاهش ميخونی که از نگاه کردنت واقعا لذت ميبره !! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حرفها گاهی اوقات از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند هیچ جا نمی شود چالشان کرد... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گریه نکن پدر ...... همین " نان حلال " که در دست داری........ می ارزد به تمام سفره های رنگین حرامی که بعضی ها دارند...... این روزها نان حلال در آوردن عرضه میخواهد ..... که تو داری پدرم ....... دستت را میبوسم که نان حلال بر سر سفره ی با برکتت دیدم..... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلامتی پسری که باباش تو 10 سالگی زد تو گوشش هیچی نگفت... تو 20 سالگی زد تو گوشش هیچی نگفت... تو 30 سالگی زد تو گوشش زد زیر گریه گفت: چرا گریه می کنی؟ جواب داد: آخه اون موقع ها دستات نمی لرزیدن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قدرشونو بدونیم ، قدر پدر ، قدر مادر ، قدر یهخانواده ای که حدالقل عضوش باشیم ، خیلی نعمت بزرگیه ، خیلی ها ازش محرومن ، بیشتر فکر کن... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خجالت نکش.. اینجوری همبه من نگاه نکن... تو در چشمانمن از تمام فرشته های دنیا زیبا تری... حتی با اینلباس کهنه ... با این دستهایچروک و سرما زده .. لبخند بزنعروسک من... سهم تو ازدنیا لقمه ی کوچکی است که در دست داری.. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بسته راهِ نفسم ، بغضُ و دِلم شعلهِ وَر است چون یتیمی که به او، فُحشِ پدر داده کسی... شما هم مثله من منقلب شدید؟ RE: 10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - nazanin 78 - 28-08-2013 خیلی جالب بود ابجی منم منقلب گشتم RE: 10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - ըoφsիīkα - 28-08-2013 آفرین به تو خواهر گلم . . . . . . . بقیه چی؟ RE: 10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - S H A Y A N - 28-08-2013 من که خدایی داشت گریم میگرفت RE: 10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - F A R ! N - 28-08-2013 بی ادبی نباشه ولی به امید این که(حیوون های آدم نما آدم بشن و آدم ها هم آدمتر... .....) RE: 10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - FARID.SHOMPET - 28-08-2013 نقل قول: گوسفند هر رنگی باشه،باز همان گوسفنده... این جمله رو باید گذاشت روی سر. RE: 10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - aida 2 - 29-08-2013 خیلی قشنگ بود.ممنون نوشی. RE: 10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - ըoφsիīkα - 29-08-2013 خواهش می کنم . . . . . . . RE: 10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - عاشق جانگ گیون سوک - 30-08-2013 واقعا عالی بودمن گریم گرفت RE: 10 جمله تنها برای تفکر (خداییش قشنگن از دست نده) - *غزاله* - 30-08-2013 مرسییییییییییییییییی |