![]() |
متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی (/showthread.php?tid=5088) |
متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - EMINEM2 - 09-03-2012 This Is For The Dirty Girls All Around The World Dirty Dirty Dancer Woo! Another Day Another Night And She's Acting Like She Don't Sleep She's A Fight When She Drinks But She's A Deal When She's On Top Of Me Listen! She Don't Want Love She Just Wanna Touch She's A Greedy Girl To Never Get Enough She Don't Want Love She Just Wanna Touch She's Got All The Moves To Make You Get It Up She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer Never Ever Lonely She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer You'll Never Be Her Only She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer Never Ever Lonely She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer You'll Never Be Her Only Yeah Yeah Yeah It's A Game (ha) That She Plays She Can Win With Her Eyes Closed It's Insane How She Tames She Can Turn You Into An Animal Yeah Yeah Yeah She Don't Want Love She Just Wanna Touch She's A Greedy Girl To Never Get Enough She Don't Want Love She Just Wanna Touch She's Got All The Moves To Make You Get It Up Yeah Yeah Yeah She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer Never Ever Lonely She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer You'll Never Be Her Only (oh, Noo) She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer Never Ever Lonely She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer You'll Never Be Her Only (never Be Her Only!) She Never Satisfied You Better Do It Right Before You're Lonely No She's Never Satisfied You Better Do It Right Before You're Lonely C'mon She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer Never Ever Lonely She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer You'll Never Be Her Only (oh, Noo) She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer Never Ever Lonely She's A Dirty Dirty Dancer Dirty Dirty Dancer You'll Never Be Her Only (never Be Her Only!) بعدا براتون متن آهنگ های دیگه ی انریکه رو می زارم.با تشکر سپاس و نظر یادتون نره RE: متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - LIGHT - 24-05-2012 ممنون ![]() RE: متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - best~boy - 24-05-2012 علی بی زحمت ترجمه هم بزاری بهتر میشه ![]() RE: متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - بهار2 - 24-05-2012 عاشق انريكه هستم.مرسي علي جون RE: متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - Hamidreza jefri HHH - 24-05-2012 علی متن اهنگه tonight رو هم با معنی بزار خیلی دوسش دارم RE: متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - EMINEM2 - 25-05-2012 این متن آهنگ tonight با معنی I know you want me I made it obvious that I want you too So put it on me Let's remove the space between me and you Now rock your body Damn I like the way that you move So give it to me Cause I already know what you wanna do میدونم منو میخوای! واضحه که من هم تورو همینطور میخوام! پس اینو به من بده بیا فاصله ی بینمون رو از بین ببریم حالا خودتو بجونبون لعنتی ؛ من عاشق این استایلِ حرکتتم! پس بدش به من! چون من میدونم دقیقا میخوای چکار کنی؟! بقیه در ادامه مطلب Here's the situation Been to every nation Nobody’s ever made me feel the way that you do You know my motivation Give in my reputation Please excuse I don't mean to be rude But tonight I'm loving you Oh you know That tonight I'm loving you Oh you know That tonight I'm loving you You’re so damn pretty If I had a type than baby it’d be you I know your ready If I never lied, than baby you’d be the truth Here’s the situation Been to every nation Nobody’s ever made me feel the way that you do You know my motivation Given my reputation Please excuse I don’t mean to be rude But tonight I'm loving you Oh you know That tonight I'm loving you Oh you know That tonight I'm loving you [Ludacris] LUDA.. Tonight I’m gonna do Everything that I want with you Everythin that u need Everything that u want I wanna honey I wanna stunt with you From the window To the wall Gonna give u, my all Winter n summertime When I get you on the springs Imma make you fall You got that body That make me wanna get on the boat Just to see you dance And I love the way you shake that ass Turn around and let me see them pants You stuck with me I’m stuck with you Lets find something to do (Please) excuse me I dont mean to be rude But tonight I'm loving you Oh you know That tonight I'm loving you Oh you know That tonight I'm loving you این یک وضعیتی هستش که تو هر ملیتی وجود داشته و داره! هیچکس هیچوقت نتونسته منو مثل تو احساسی کنه! تو میدونی محرک و انگیزه من چیه! پس این اعتبار و شانس رو به من بده! منو ببخش! نمیخوام بی ادبی کنم! اما امشب من دارم عاشقت میشم اوه! تو اینو میدونی! که من امشب دارم عاشقت میشم اوه تو فهمیدی! که من امشب دارم خاطر خواهت میشم! تو بینهایت زیباییی! اگه من یک نوع آدم رو بخوام ؛ اون حتما تو خواهی بود عزیزم! میدونم که آماده ای! اگر من هرگز دروغ گفته باشم؛ تو همیشه حقیقت و درستی بودی! این یک موقعیته که تو هر ملیتی وجود داشته و داره! هیچکس هیچوقت نتونسته منو مثل تو احساساتی کنه! تو میدونی محرک و انگیزه من چیه! پس این اعتبار و شانس رو به من بده! منو ببخش! نمیخوام بی ادبی کنم! اما امشب من دارم عاشقت میشم اوه! تو اینو میدونی! که من امشب دارم عاشقت میشم اوه تو فهمیدی! که من امشب دارم عاشقت میشم! {Ludacris میخواند:} لودا... امشب من قصد دارم انجامش بدم! هر چیزی رو که با تو میخواستم! هرچیزی که تو لازم داری! هرچیزی که تو میخوای رو منم میخوام عزیزم! میخوام واست شیرین کاری کنم! از پنجره به دیوار میخوام بهت ببخشم ؛ همه ی اوقات پائیزی و تابستونیم رو! وقتی من تو رو به چشمه میبرم ایما! گویی تو داری میفتی! تو اون بدن رو داری! که منو مجبور میکنه بخوام روی اون قایق بشینم! تا فقط رقصیدنت رو ببینم! و من دوست دارم حالت رقصیدنت رو! بچرخ و بذار من اون دامنتو ببینم! تو به من گیر میدی! من به تو گیر میدم! فرصت بده تا یک کاری رو واسه انجام دادن پیدا کنیم! (لطفا ) منو ببخش! نمیخوام جسارتی کرده باشم! اما امشب من دارم عاشقت میشم اوه! تو اینو فهمیدی! که من امشب دارم خاطرخواهت میشم! اوه تو میدونی! که من امشب دارم عاشقت میشم! متن dirty dancer با معنی Enrique, Usher This is for the dirty girls All around the world Here we go Dirty dirty dancer 'Nother day, 'nother night And she acting like she don't sleep She's a five when she drinks But she's a ten when she's on top of me She don't want love she just wanna touch She's a greedy girl to never get enough She don't wanna love she just wanna touch Got all the moves that make you get it up She's a dirty dirty dancer dirty dirty dancer, Never ever lonely She's a dirty dirty dancer, dirty dirty dancer You'll never be her only She's a dirty dirty dancer dirty dirty dancer, Never ever lonely She's a dirty dirty dancer, dirty dirty dancer You'll never be her only It's a game That she plays She can win with her eyes closed It's insane how she tames She can turn you to an animal She don't want love she just wanna touch She's a greedy girl to never get enough She don't wanna love she just wanna touch She's got all the moves that make you give it up She's a dirty dirty dancer dirty dirty dancer, Never ever lonely She's a dirty dirty dancer, dirty dirty dancer You'll never be her only She's a dirty dirty dancer dirty dirty dancer, Never ever lonely She's a dirty dirty dancer, dirty dirty dancer You'll never be her only Never be her only She never satisfied You better do it right Before you're lonely No, she's never satisfied You better do it right Before you're lonely She's a dirty dirty dancer dirty dirty dancer, Never ever lonely She's a dirty dirty dancer, dirty dirty dancer You'll never be her only She's a dirty dirty dancer dirty dirty dancer, Never ever lonely She's a dirty dirty dancer, dirty dirty dancer You'll never be her only You'll never be her only The girl don't stop Dirty dancer The girl don't stop The girl don't stop Dirty dancer The girl don't stop The girl don't stop Dirty dancer The girl don't stop The girl don't stop انریکه ، آشر تقدیم به دختران کثیف در سرتاسر دنیا رقاص کثیف یکروز دیگه یکشب دیگه و اون داره خودنمایی میکنه طوری که انگار اصلا نمی خوابه وقتی داره مینوشه ۵ از ١٠ هستش ولی وقتی با منه ١٠ از ١٠ میشه اون عشق و علاقه نمیخواد ؛ فقط دنبال نوازش و سطحی نگری در رابطه است اون دختر حریصیه و به هیچ چی قانع نمیشه اون دنبال عشق و علاقه نیست و فقط دنبال نوازش و روابط سطحیه هر کاری میکنه تا جلب توجه کنه.. اون همون رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هرگز تا کنون تنها نبوده اون دختر یک رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هیچ وقت تنها دوستش نخواهی بود.. اون همون رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هرگز تا کنون تنها نبوده اون دختر یک رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هیچ وقت تنها دوستش نخواهی بود.. این یک بازییه که اون همیشه دوست داره بازی کنه و همیشه در حالیکه چشماش بسته است میتونه این بازی رو به سود خودش تموم کنه.. اون دیوونه اس ؛ نمیشه رام و تسخیرش کرد.. میتونه به یک حیوون تبدیلت کنه.. اون عشق و علاقه نمیخواد ؛ فقط دنبال نوازش و سطحی نگری در رابطه است اون دختر حریصیه و به هیچ چی قانع نمیشه اون دنبال عشق و علاقه نیست و فقط دنبال نوازش و روابط سطحیه هر کاری میکنه تا جلب توجه کنه.. اون همون رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هرگز تا کنون تنها نبوده اون دختر یک رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هیچ وقت تنها دوستش نخواهی بود.. اون همون رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هرگز تا کنون تنها نبوده اون دختر یک رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هیچ وقت تنها دوستش نخواهی بود.. هیچ وقت نمیتونی تنها رفیقش باشی. اون هیچ وقت راضی و سیر نیمشه تو میتونی بهتر این کارو انجام بدی قبل اینکه تنهای تنها بشی.. اون هیچ وقت راضی و سیر نیمشه تو میتونی بهتر این کارو انجام بدی قبل اینکه تنهای تنها بشی.. اون همون رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هرگز تا کنون تنها نبوده اون دختر یک رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هیچ وقت تنها دوستش نخواهی بود.. اون همون رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هرگز تا کنون تنها نبوده اون دختر یک رقاص کثیفه ؛ رقاص پلید هیچ وقت تنها دوستش نخواهی بود.. این دختر هرگز دست از این کارا برنمیداره رقاص کثیفو میگم. اون نمیخواد بیخیال این کارا بشه نمیخواد دست از این کارا بکشه رقاص پلید اون نمیخواد بیخیال این کارا بشه نمیخواد دست از این کارا بکشه رقاص پلید این دختر نمیخواد بیخیال بشه اون نمی خواد دست از کارا برداره. RE: متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - AmItiSe - 25-05-2012 عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ![]() RE: متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - pouya12 - 25-05-2012 ممنون از تو RE: متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - جاستين - 27-05-2012 لطفا اهنگ [color=#FF0000]naked[/colo:ازانريكه و دو روهم به انگليسي بزار ![]() ![]() RE: متن آهنگ های انریکه ایگلسیاس به زبان انگلیسی - Hamidreza jefri HHH - 27-05-2012 اره اهنگی که با DEVهم خونده قشنگه |