تست روانشناسی طنز! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: تست روانشناسی طنز! (/showthread.php?tid=5012) |
تست روانشناسی طنز! - S gamer7 - 07-03-2012 آقایان عزیز، آیا می خواهید بدانید چقدر همسرتون رو دوست دارید ؟ کافیست به سوالات زیر پاسخ بدهید : شما بعنوان مرد خانواده ، چقدر عیالتان را دوست دارید؟! الف- به اندازه تعداد سکههای مهریه اش ب- به اندازه تعداد قطعات جهیزیه اش ج- به اندازه تعداد صفر های جلوی مبلغ موجودی حساب بانکی اش د- به اندازه تمام ستاره های آسمان در روز 2- چه عاملی سبب شد تا شما به خواستگاری عیالتان بروید؟! الف- جوونی کردم ب- سادگی کردم ج- گول خوردم د- من که نرفتم خواستگاری، اون اومد 3- اگر خدایی ناکرده عیالتان فوت کند شما چه کار می کنید؟! الف- اول ناراحت و بعد خوشحال می شوید ب- اول خرما و بعد شاباش می دهید ج- اول قبرستان و بعد محضر می روید د- انشاا... بقای عمر 5 تای دیگر باشه 4- ملاک شما در انتخاب عیالتان چه بوده است؟! الف- املاک پدرش ب- دارایی پدرش ج- املاک و دارایی پدرش د- همه موارد 5- اگر عیالتان از شما بخواهد که برای کادوی تولدش یک گردنبد طلا بخرید چکار میکنید ؟! الف- تا بعد از روز تولدش گم و گور می شوید ب- تا بعد از روز تولدش خودتان را به مریضی می زنید ج- تا بعد از روز تولدش خودتان را به مردن می زنید د- آدرس یک بدلی فروشی کار درست را از دوستتان می گیرید 6- محبت آمیز ترین جمله ایکه به عیالتان گفته اید چه بوده است ؟! الف- عزیزم ، امروز صبحانه چی داریم؟ ب- عزیزم ، امروز ناهار چی داریم؟ ج- عزیزم ، امشب شام چی داریم؟ د- من واقعا... من واقعا عاشق... من واقعا عاشق تو... من واقعا عاشق تو روبچه با پنیرم 7- در کارهای منزل چقدر به عیالتان کمک می کنید؟ الف- در خوردن غذا با او همکاری می کنید ب- کانال های تلویزیون را شما با کنترل عوض می کنید ج- موقعی که عیالتان مشغول تمیز کردن منزل یا شستن ظروف است ، با زدن صوت و دست او را تشویق می کنید د- گاهی اوقات کارهای شخصی تان را خودتان انجام می دهید 8- اگر عیالتان با شما قهر کند برای آشتی کردنش چه کار خواهید کرد؟ الف- شما هم با او قهر می کنید تا زمانیکه خودش بیاید منت کشی ب- از طریق بکارگیری سیستم اعمال خشونت ، او را به زور آشتی خواهید داد ج- او را تهدید می کنید که اگر تا 10 بشمارید و آشتی نکند سریعا اقدام به اختیار نمودن همسر جدید می نمایید د- حاضرید یک چیزی هم بدهید اگر همیشه قهر باشد 9- نظرتان در مورد این جمله چیست ؟ «مهرم حلال ، جونم آزاد» الف- زیبا ترین جمله دنیاست ب- با معنا ترین جمله دنیاست ج- خوشحال کننده ترین جمله دنیاست د- تخیلی ترین جمله عصر کنونی است 10- در کل ، از زندگی با عیالتان راضی هستید ؟! الف- اگر نباشم چیکار کنم؟ ب- چاره ای جز این ندارم ج- یک جوری داریم می سازیم دیگه د- بله که راضی هستم البته تا زمانی که بتوانم پول مهریه اش را جور کنم RE: تست روانشناسی طنز! - mehrasa 2012 - 26-07-2012 این که تکراریه RE: تست روانشناسی طنز! - hani jon - 11-08-2012 خسته شدم از این همه مطلب تکراری! RE: تست روانشناسی طنز! - nakisa. - 11-08-2012 ارامش خودتونو حفظ کنین اگه حرص بخورین پیر میشین RE: تست روانشناسی طنز! - fati sheyton - 16-08-2012 تکراری بود اما تکراریشم قشنگه مرسی RE: تست روانشناسی طنز! - hani eh - 17-08-2012 |