مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) (/showthread.php?tid=49669) |
مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - ★MoRpHeUsS★ - 22-08-2013 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مناجات سوسک با خدا سوسک گفت : کسی دوستم ندارد . می دانی که چه قدر سخت است ، این که کسی دوستت نداشته باشد ؟ تو برای دوست داشتن بود که جهان را ساختی . حتی تو هم بدون دوست داشتن …خدا هیچ نگفت . گفت : به پاهایم نگاه کن ! ببین چقدر چندش آور است . چشم ها را آزار می دهم . دنیا را کثیف می کنم . آدم هایت از من می ترسند . مرا می کشند . برای این که زشتم . زشتی جرم من است . خدا هیچ نگفت . گفت : این دنیا فقط مال قشنگ هاست . مال گل ها و پروانه ها . مال قاصدک ها . مال من نیست . خدا گفت : چرا ، مال تو هم هست . خدا گفت : دوست داشتن یک گل ، دوست داشتن یک پروانه یا قاصدک کار چندانی نیست . اما دوست داشتن یک سوسک ، دوست داشتن " تو " کاری دشوار است . دوست داشتن ، کاری ست آموختنی و همه کس ، رنج آموختن را نمی برد . ببخش ، کسی را که تو را دوست ندارد ، زیرا که هنوز مومن نیست ، زیرا که هنوز دوست داشتن را نیاموخته ، او ابتدای راه است . مومن دوست می دارد . همه را دوست می دارد . زیرا همه از من است و من زیبایم ، چشم های مومن جز زیبا نمی بیند . زشتی در چشم هاست . در این دایره ، هر چه که هست ، نیکوست . آن که بین آفریده های من خط کشید شیطان بود . شیطان مسئول فاصله هاست . حالا قشنگ کوچکم ! نزدیک تر بیا و غمگین نباش . قشنگ کوچک نزد خدا رفت و دیگر هیچ گاه نیندیشید که نازیباست . بال هایت را کجا گذاشتی ؟ نظرتون رو راجع ب مطلبم بگید و اگه خوشتون اومد سپاس یادتون نره RE: مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - -Edgar - 22-08-2013 خیلی اموزنده بود اما چیکارکنم از سوسک بدم میاد باید بزنم تو سرش RE: مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - ★MoRpHeUsS★ - 22-08-2013 (22-08-2013، 13:20)باران دلتنگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم نمیتونم حسم ب سوسک رو تغییر بدم RE: مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - 14.anita - 22-08-2013 ممنون عالیییی بود منم نمی تونم وقتی سوسک می بینم چندشم میشه RE: مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - good girl* - 22-08-2013 خوب خداییش سوسک چندشه خودتم نمی تونی بهش نزدیک شی... RE: مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - ★MoRpHeUsS★ - 22-08-2013 (22-08-2013، 13:24)good girl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اعتراف میکنم نه نمیتونم بهش نزدیک شم RE: مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - goldengirl - 22-08-2013 راستشوبخوای خیلی قدیمی بودواسه من RE: مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - ★MoRpHeUsS★ - 22-08-2013 (22-08-2013، 13:27)goldengirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معذرت ولی تو سایت نبود RE: مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - βΑllεяiηΑ♡ - 22-08-2013 RE: مناجات سوسک با خدا(جالبه بخونید) - mahyar.zzz - 22-08-2013 مرسیـــــــــــــــــــــــــــــ |