گیتاریستا حتما بیان تو..... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: گیتاریستا حتما بیان تو..... (/showthread.php?tid=48627) |
گیتاریستا حتما بیان تو..... - fat.k - 18-08-2013 سلامـــــــــــــــ چند تا آکــــــــورد خیــــــــــــــــلیـــــــــ قشنگـــــــ واسهــــــ گیتاریستــــــــــای سایتـــــ حتمـــــــا بزنیـــــــــــــد قشنگــــــــــه /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ میمیرم بی تو گروه سون ریتم 4/4 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
D# Fm
سردی نگاهو بشکن فاصله سزای مانیست تو بمون واسه همیشه این جدایی حق ما نیست
#C C
بودن تو آرزمو حتی واسه یهلحظه میمیرم بی تو
D# Fm
خوندن من یه بهانست یه سروده عاشقانس من برات ترانه می گم تا بدونی که باهاتم
#C C
تو خودت دلیل بودنم بی تو شب سحر نمیشه میمیرم بی تو
C# D# Cm Fm
من عشقت رو به همه دنیا نمیدم حتی یادت رو به کوه دریا نمی دم
C با تومی مونم واسه همیشه C# D# Cm Fm
اگه دنیا بخواد منو تو تنها بمونیم
واست می میرم جواب دنیارو می دم C
باتو می مونم واسه همیشه من عشقت رو به همه دنیا .....
C# D# Cm Fm
خاطرات تو رو چه خوب چه بد حک می کنم توی تنهایی هام فقط به تو فکر می کنم
C
باتو می مونم واسه همیشه اگه دنیا بخواد .....
آهنگ ستاره
گروه سون ریتم4/4
[img=1x18]file:///C:\Users\neda\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif[/img]Fm #F #G #Am از دست تو نیست دل من از گریهپره مثل تو طاقت نداره واسه تو هر دم می باره
Fm #F #G #Am
دیگه اشکای من طاقت موندن ندارن نباشی
بی تو باز می میرن میریزن بی تو هر دم میبارن A#m Fm A#m تو تموم دنیامی تو تمومحرفامی تو همه لحظه گرم عاشق بودنی Fm #F #G #Am
یه ستاره داره چشمک میزنه ازآسمون داره دلمو میبره یه جای بی نام و نشون
Fm #F #G #Am
اون ستاره همون چشمای تو تو
آسمون داره پرپر میزنه دلم واسه دیدن اون A#m Fm A#m تو تموم دنیامی تو تمومحرفامی تو همه لحظه گرم عاشق بودنی آهنگ نشکن دلمو
محسن یگانه ریتم4/4
Em
سرگرمی تو شده بازی با این دل غمگین و خسته ام
F
یادت نمی آد اون همهقول وقرار هایی که با تو بستم G
با این همه ظلم تو ببین باز چه جوری
Em F
پای این قول وقرارمن نشستم Am
نشکن دلمو به خدا آهم میگیره دامنتو عاقبت یکروز
Em نگو بی خبری نگو نمی دونی دلم پر از یه نفرین سینه سوز G
F نگو بی خبری نگو نمی دونی وقتی کهنیستی
Em G Dm
گریه شده کار این دل عاشق شب و روز Am
دیوونه نکن دلمو آهم می گیره دامنتو عاقبت یکروز
Em
نگو بی خبری نگو نمی دونی دلم پر از یه نفرین سینه سوز G F
نگو بی خبری نگو نمی دونی وقتی کهنیستی
Em G Dm
گریه شده کار این دل عاشق شب و روز آهنگ هیاهو
گوگوش ریتم4/4
اولای آهنگو اگه گوش کرده باشید آرومه.پساونجارو ریتم نزنید و فقط روی سیم با ناخن بکشید.بعد از جایی که آهنگش شرو میشه ریتم بزنید*
A A#7 Gm C A# Dm Dm Gm6 Dm
هنوزم دستایگرمت جای امنی واسه گريست ... تو قشنگی مثل بارون من دلم پر از گلایست
A A# C A# C Dm
هنوزم تو اینهیاهو توی این بغض شبونه ... منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه
A Gm A# C A Gm A# C
(پشت پنجرههنوزم چشم به راهت میشینم ... ای که بی تو خودمو تکو تنهــا میبینم) 2
A A#7 Gm C A# Dm Dm Gm6 Dm
ما دو تاپنجره بودیم گفتی که باید بمیریم
... دیوارا همه خراب شد ولی ما هنوز اسیريم A A# C A# C Dm
ما هنوزم مثلمرداب مسخ آینه ي کويريم ... ما همونیم که میخواستیم خورشیدو با دست بگیریم
A Gm A# C A Gm A# C
(گریه هامحروم شدن کــــاری بکن ... چشم من بیا منو یــــاری بکن) 2
C A# C A# C A# C Dm C A# Dm C A#
وقتی که بهتو رسیدم هنوزم آهـــو نفس داشت
... هنوزم چلچله انگار تو چشاش غم قفس داشت Dm C Dm C Dm C Dm C A# C A# C A# C A# Dm
قاصدک گریهنمیکرد تو شباي بی چراغی ... منو تو هم قصه بودیم از ستاره به اقاقی ، از ستاره به اقاقی
A Gm A# C A Gm A# C A Gm A# C A Gm A# C
حالا امّادیگه وقت رفتنه جاده اسم منو فریاد میزنه ... حالا امّا دیگه وقت رفتنه جاده اسممنو فریاد میزنه
Gm6 A#7 Dm
حالا منموندمو یاد کوچه های خاکیو خیس ... یاد خونه ای که دیگه خیلی وقته مال ما نیست
Dm A Gm A#
اگه خاموشمو
خسته اگه از تو دور دورم ... تكيه كن به من غريبه من یه کوه پر غرورم پشت پنجره هنوزم
... آهنگ قصه ی عشق
شهرام شکوهی ریتم4/4
این آهنگ کلا گام سی مینوره!!!!!برید حالکنید خیلیــــــــ آسونه!
[rtl]Bm Em C Bm[/rtl]
[rtl]قصه ي عشقي كهميگن عشق ليلاي مجنونه ... با يه روايت ديگه ليلي جاي مجنونه[/rtl]
[rtl]Bm Em C Bm[/rtl]
[rtl]مجنون سر عقلاومده شده آقاي اين خونه ... تعصب و يه دندگيش كرده ليلي رو ديوونه[/rtl]
[rtl]Bm Em C Bm[/rtl]
[rtl]اما ليلي بيمجنونش دق ميكنه ميمره ... با يه اخم كوچيكه اون دلش ماتم ميگيره[/rtl]
[rtl]Bm Em C Bm[/rtl]
[rtl]ميگه بايد بسازهو اين مثل يه دستوره ... همين يه راه مونده واسش چون عاشق مجبوره[/rtl]
[rtl]Bm C D Em C Bm C Bm[/rtl]
[rtl]زوره عشق توزوره احساس هميشه كوره ... هر جا خودخواهي باشه انصاف از اونجا دوره[/rtl]
[rtl]Bm Em C Bm[/rtl]
[rtl]عاقبت ليلي مامثله گل هاي گلخونه ... تو قاب سرد شيشه اي پژمرده و دلخونه[/rtl]
[rtl]Bm Em C Bm[/rtl]
[rtl]حكايت عشق اونامثل برف زمستونه ... اومدنش خيلي قشنگ آب كردنش آسونه[/rtl]
[rtl]Bm Em C Bm[/rtl]
[rtl]قلب تو خالي ازعشقو بي نور سوت و كوره ... عاشق كشي مرامته نگات سرده و مغروره[/rtl]
[rtl]Bm Em C Bm[/rtl]
[rtl]عشقو ببين توينگاش از كينه ي تو دوره ... يه كاري كن تو هم براش چرا عاشقيتم زوره[/rtl]
[rtl]Bm C D Em C Bm C Bm[/rtl]
[rtl]زوره عشق توزوره احساس هميشه كوره ... هر جا خودخواهي باشه انصاف از اونجا دوره[/rtl]
[rtl] [/rtl]
[rtl]زوره ...[/rtl]
[rtl]کلمات کلیدی : آکورد آهنگ جدید شهرام شکوهی ،آکورد آلبوم مدارا ، آکورد گیتار جدید ، آکورد آهنگ[/rtl]
هر سئوالی داشتـــــــــــــــــیدمیتونید پ.خ بدید ازم بپرسید
البته خودتونـــــــ
استادیدااااااااااااااااااJ RE: گیتاریستا حتما بیان تو..... - spranza - 28-09-2013 اولیه خیلی قشنگه مرسی |