جوک باحال توپ بر حالشو ببر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جوک باحال توپ بر حالشو ببر (/showthread.php?tid=47940) |
جوک باحال توپ بر حالشو ببر - king city - 15-08-2013 یارو میره مهمونی سر سفره یکی از بچه هاش میگه بابا یه لیوان آب میدی ؟
داد میزنه میگه آب تو خونه داریم ، مرغ بخور بدبخت ! . . . قانون اصلی رانندگی در ایـــران : ببیــــــن اگه تو خری ، من از تو خــــر تــــرم … . . . داشتن یه دوست خوشتیپ و باحال باعث افتخاره … خوشحالم که باعث افتخارتونم ! . . . در پاک بودن فوتبال ما همین بس که: یکی به یکی میگه کیسه کش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ! اونم به اون یکی میگه لنگی ! که هردو مظهر پاکی و نظافت هستن ! . . . واسا دنیا من میخوام پیاده شم … - همینجا…؟ + بله لطفا! چند میشه؟ - کجا سوار شدی؟ + دهه شصت بود ! - برو داداش… صلوات بفرست ، ما از شما پول نمیگیریم ! . . . پِجَر!! پِجَر!! من اومجَم!! (پسرشجاع وقتی پدرشو صدا میکرد) . . . بعضیام هستن که وقتی میرن دستشویی؛ باید سند بذاری درشون بیاری . . . داشتم تو خیابون با آرامش راه میرفتم یهو یادم اومد اعصاب ندارم . . . ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﯾﮏ ﮔﻮﺷﯽ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺨﺮﻡ … ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺮﺍﻡ ﭘﻮﻝ ﻭ ﻣﺎﺭﮐﺶ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺲ ﻓﻘﻂ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﺯ ﺟﯿﺐ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﯿﺎﺩ ﺑﺴﻪ ﮐﺴﯽ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﻪ؟ . . . ملت غصه نخورید بالاخره تصمیم گرفتم بعدازظهر برم یه سکه بخرم! به زودی شاهد توقف و یا کاهش سریع نرخ ارز و سکه خواهید بود . . . بـضـیام انگار اول شکستِ عــشقی بــودن، بــعــدا دســـت و پــا در آوردن !!! . . . حیف نون می ره مرغ مینا می خره، بعد که می فهمه نره، “سینا” صداش می کنه! . . . یه رفیق دارم وقتی تو سانتافهاش به دخترا تیکه میندازه ۸۰% با لبخند جوابشو میدن… یه بار اومد تو پراید من و تیکه انداخت به چند تا دختر خانم … و تازه اونجا بود که فهمید کچله . . . . بنده فوق لیسانس گند زدن دارم ، گرایش موقعیت های خطیر ! . . . آیا با یکی از بهترین مزیت های پراید آشنایی دارین !؟ این که بعد از تصادف زجر نمیکشی،درجا میری اون دنیا! . . . الان تعداد دخترا ازپسرا تو سفره خونه ها بیشتره! فکرکنم پسرا میرن کلاس گلدوزی وسفره آرایی تازه وقت آرایشگاه هم دارن … بعدشم قلیون واسه پوست شون ضرر داره . . . میدونید سگ ها چرا ازدواج نمیکنن؟؟ چون همینجوریشم یه زندگی سگی دارن…!!! . . . یه قانون کلی هست که میگه : “به هر چیزی که فکر کنی همون سرت میاد” ولی این قانون یه استثنا کوچیک هم داره و اونم اینه که در مورد چیزای خوب کارکرد نداره ! . . . بعد عمری یه خبرنگار اونم خانوم , داشت باهام مصاحبه میکرد تو محلمون منم بادی به غبغب انداخته بودم و خیلی شیک داشتم جوابشو میدادم یهو یکی از اون طرف خیابون داد زد با این مصاحبه نکنید بابا، این اسگل محلمونه ! نیگا کردم دیدم داداشمه . . . مرد: راهی برای بیشتر زندگی کردن هست؟ دکتر: ازدواج کن… مرد: کمکی هم میکنه؟ دکتر: نه ، ولی فکر زندگی بیشتر دیگه به ذهنت نمیاد! . . . زنگ زدم مامانم که بپرسم واسه تولد بابا چی کادو بگیرم؟ میگه : از این ماهیتابه پیرکسا بگیر! اونایی که داشتیم شیکسته . . . هی” سونی ” فک کردی خیلی شاخی گوشی ضدآب میسازی؟ هر موقع تونستی گوشی بزنی که راحت از جیب دربیاد اون وقت بیا قد قد کن . . . این خارجی ها با ابداع کلمه lol به جای loud out laugh مثلا خواستن بگن ما خیلی مبتکریم ! اما قهرمانان ایران زمین با ابداع خخخخخخ به جای ( خیلی خوبه خدایی خیلی خندیدیم خیر ببینی!! ) نقشه دشمنان رو نقش بر آب کردند ! . . . . دقت کردین وقتی می خوای یه بسته رو با آژانس بفرستی، تویوتا کمری می فرستن ولی وقتی خودت می خوای با آژانس جایی بری، پیکان مدل ۴۸ می فرستن ! . . . ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﻭﺯﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﯾﻪ ﭘﺮﺍﯾﺪ ﮔﺬﺭ ﻣﻮﻗﺖ توی خیابون ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﺣﺴﺮﺕ ﺑﺨﻮﺭیم ! . . . میخوام دیگه ریشامو نزنم ، بلند بشه ، جوونه بزنه ، میوه بده ، بهار بشه گل در بیاد گنجیشکا آواز بخونن ، با شادی پرواز بکنن ، تنها روی سه پایه ، بشینم توی سایه ! . . . ﻓﺮﺩﺍ ﻋﺮﻭﺳﯽ ﻓﺎﻣﯿﻠﻤﻮﻧﻪ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﯿﺎﯼ ؟؟ ﻣﯿﮕﻢ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﻣﯿﺎﻡ !! ﻣﯿﮕﻪ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺑﯿﺎﯼ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺷﻠﻮﻍ ﮐﺎﺭﯾﺎ ﻭ ﺩﻟﻘﮏ ﺑﺎﺯﯾﺎ ﻭ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺑﺎﺯﯾﺎﺕ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺮﺩﯾﻢ ! ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ …ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﺍﺯ ﻣﺎ ﺍﯾﻨﻪ … . . . به نظر من تو تقویم جای یه روز به اسم بچه خوشگلا خالیه، که تو این روز همه به بچه خوشگلا کادو بِدن و خلاصه منم یه بار کادو گرفته باشم ! . . . امروز از تلفن عمومی زنگ زدم خونمون صدام رو عوض کردم بابام گوشی رو برداشت بهش گفتم: ما پسرتون رو دزدیدیم ۱۰۰ هزار تومن بیارین به این آدرس و گرنه پسرتون رو میکشیم بابام برگشت گفت ۲۰۰ تومن میدم یه جوری بکشینش طبیعی به نظر برسه ! . . . یکی از جدیدترین فانتزیام اینه که: برم آمریکا تو جلسه معرفی شرکت کنم. همین وسطای جلسه گوشی GlX ام زنگ بزنه، منم بگم sorry و به راحتی گوشی رو از جیبم در بیارم و در حالی که بقیه دارن به من میخندند یهو گوشی یکی شون زنگ بزنه، ولی هر کاری کنه گوشی جدید apple اش از جیبش در نیاد. منم یه پوزخند بزنم و در حالی که بقیه دارن با تعجب به من نگاه میکنند و میگن wait , wait !!! بی توجه به التماس هاشون تو تاریکیا نیست بشم . . . اسممون و گذاشتن :ملیکا خاله و دخترخاله ها بهم می گن : mel mel دایی تا بهم میرسه میگه: مَلَکا ذکر تو گویم که تو پاکیو خدایی… پسردایی کوچیکه ام بلد نبود بگه ملیگا میگفت: پیتیلا بهنوش میگه: پیتیکا عطیه میگه:ملی استاد زبانمون آقای چمنی می گفت :میــلــیــکا بعضی از فامیل های بابام میگن: مَـــلیکا بعضی از دوستان عنایت دارن میگن : مِـــلیک دخترخاله کوشولوم میگفت: میخا حالا شده: میکا بعد عمه ام امشب اس داده: چطوری پولیکا ؟؟؟!! اینجور اسم با مسما و انعطاف پذیری دارم من سپاس بدید جون هرکی دوست دارید :499:
RE: جوک باحال توپ بر حالشو ببر - Shadow of Death - 15-08-2013 هه مرسی باحال بود سسسسسسسسسپاس RE: جوک باحال توپ بر حالشو ببر - ماتیسا - 15-08-2013 RE: جوک باحال توپ بر حالشو ببر - ROhÅற - 15-08-2013 خخخخخخخ |