![]() |
مطالب خنده دار و جالب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: مطالب خنده دار و جالب (/showthread.php?tid=47800) |
مطالب خنده دار و جالب - parisa323 - 14-08-2013 من بابام وقتی یهو از خواب میپره دنبال کنترل تلویزیون میگرده ، کاری هم نداره چند نفر دارن اون فیلمو میبینن ؛ کانالو عوض میکنه دوباره میگیره میخوابه ! . . ﭘﺴﺮ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﻣﺸﺐ ﮐﺠﺎ ﻏﺬﺍ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻫﺮﺟﺎ ﺗﻮ ﺑﮕﯽ ﻋﺸﻘﻢ ! ﭘﺴﺮ : ﺑﺮﯾﻢ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻧــــَـــه ﺭﮊﯾﻤﻢ ! ﭘﺴﺮ : ﺧﺐ ﺑﺮﯾﻢ ﮐﺒﺎﺏ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﺍﻣﺸﺐ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻧﻪ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺧﻮﺭﺩﻡ ! ﭘﺴﺮ : ﺑﺮﯾﻢ ﺍﻭﻥ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﮐﻪ ﺗﺎﺯ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﺩﺩﺩﻩ ؟ ﻧﻈﺮﺕ ﭼﯿﻪ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻧﻪ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﻭﺭه ! ﭘﺴﺮ : ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﺮﯾﻢ ﺳﺎﻧﺪﻭﯾﭽﯽ ﻫﺎﺕ ﺩﺍﮒ ﺑﺰﻧﯿﻢ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﺍﯾﺸﺸﺸﺶ !!۱ ﻣﻦ ﺳﺎﻧﺪوﯾﭻ ﻭ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭ ﭼﯿﺰﺍ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻡ ! ﭘﺴﺮ : ﭘﺲ ﺑﻼﺍﺍﺍﺍﺧﺮﻫﻬﻬﻬﻬﻪ چیکار ﮐﻨﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﻢ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻫﺮﭼﯽ ﺗﻮ ﺑﮕﯽ ﻋﺸﻘﻢ !!! ﺗﻼﺵ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺯﻧﺎﻥ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﯽ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍست … . . ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﺳﺘﺎﺗﻮﺱ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﭘﺴﺮ ﺧﻮﺏ ﻣﺜﻪ ﺟﺎ ﭘﺎﺭﮐﻪ ، ﻣﮕﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﺸﻪ ؟!!! ﺣﺎﻻ ﻓﺮﺿﺎ ﭘﯿﺪﺍ ﺷﺪ ، ﮐﺪﻭﻣﺘﻮﻥ ﭘﺎﺭﮎ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻠﺪﯾﺪ ؟ . . خستگى و کوفتگى بعد از بیدار شدن خودش یه استراحت مفصل میخواد ! . . ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﺳﺘﺎﺗﻮﺱ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ : “ﮐﻠﯽ ﭘﺴﺮ ﺑﺎ ﺗﮏ ﺗﮏ ﻧﻔﺲ ﻫﺎﯼ ﻣﻦ ﻣﺮﺩﻥ” ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺩﺍﺩﻡ ﮐﻪ ﺧﻮﺏ ﭼﺮﺍ ﯾﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﯿﺨﺮﯼ ﺁﺧﻪ ؟؟؟ طبق معمول بلاک شدم … . . بابام سر ظهر اومده خونه داد میزنه میگه : شماها که هم خوابید پس این کولر واسه کی روشنه ؟؟!! . . بعضیام انگار اول “بو عرق” بودن بعد دست و پا در آوردن ! . . یه عده هم هدفشون از عروسی اومدن اینه که قبل از اینکه ماشین عروس از سالن برسه دم خونه زودتر خودشونو برسونن اسفندو بگیرن دستشون و بغل گوسفند وایسن ! . . آدم باس دلش پاک باشه ، حموم و اینا همه بهونست … . . یکی از سخت ترین خدافظی ها خدافظی با سنگ/قوطی نوشابه/چنقلی هستش که از سر کوچه تا دم در خونه شوتش کردی ! . . هواکشِ توالت چیست ؟ اصلى ترین وظیفه ى هواکش توالت تولید صداست براى آرامش خاطر شخص مشغول در محل و همچنین سایر وابستگان در خارج … کلا بو بهانه ست ! . . همین الان به یه آگهی ماشین زنگیدم ۱۵بار زنگ خورد ، طرف با عصبانیت برداشت گفت وقتی برنمیدارم یعنی فروختم دیگه … گفتم به سلامتی ایشالله خرج اعصابت میکنی دیگه ؟ . . بچه که بودم یه همسایه داشتیم یه دختر هم سن و ساله من داشتن اسمش “نهال” بود ، فکر کنم الان واسه خودش درختی شده … . . به بعضیا باید گفت : این قدر کلاس میذاری ، زنگ تفریحم داری ؟ . . بچه که بودم فکر میکردم زمان قدیم همه جا سیاه سفید بوده ! . . دختر ۱۲ساله اومده پست گذاشته از درد تنهایی بمیر اما زاپاس عشق کسی نشو … خب سوالی که پیش میاد اینه که عروسک این بچه رو کی ورداشته ؟ . . دیدی رو پله برقی که هستی جهت مقابلی ها چه جوری نگات می کنن ؟؟؟ آدم نمی دونه کجارو نگاه کنه ! اثن یه وزییییییی میشه … . . لذتی که در کشتن پشه هست در شکار ببر بنگال نیست ! . . بعضی آهنگها به درد این میخورن که بریزی توی فلشت و توی ماشین همش ردشون کنی تا برسی به آهنگ مورد علاقت ! . . دختره اومده میگه ببخشید شما که کامپیوتری هستی نرم افزار free space داری ؟ هرچی میخوام کپی کنم رو هاردم پیغام میده free space نیاز داری !!! خدا سر شاهده قلبم گرفت ! . . بعضی ها شبا با عشقشون اس ام اس بازی میکنن تا خوابشون ببره ، بعضی ها هم مث من با چراغ قوه ی موبایلشون نور میندازن تو چشم پشه ها … . . بعضیا هم هستن اینقد ماهن که میخوای هی نگاشون کنی … چیه ؟ چرا همتون زل زدین به من؟!!!! . . همیشه تلاش کردم با کمترین امکانات بهترین باشم ولی متاسفانه آب قطع بوده ! . . خونه ای که توش هفته ای حداقل یه بار قرمه سبزی درست کنن خونه نیس ، بهشته !!! . . بچه که بودم یه روز بابام منو برد بهداری واکسن بزنم ، آقا تا چشمم خورد به آمپول شروع کردم خون گریه کردن و التماس کردن … چند نفرم زیر بقلمو گرفته بودن و منم زجه میزدم ؛ تا الکل رو زد به بازوم گفتم کارم تمومه و به عنوان آخرین حرفم گفتم “یا حسین شهید” آقا همه پرسنل از خنده موزیاییک بود میجوییدن هااااا … یه همچین آدم کولی ای بودم من یعنی ، بعععله ! . . اینا که یه تار موی همسرشون رو به یه دنیا نمیدن ، اگه همونو تو غذا پیدا کنن ؟ صداتونو نمیشنوم ؟!؟! . . گاهی یه چیزایی تو یخچال پیدا می کنم که بعضا فقط دو سه سال از خودم کوچکترن ! . . تا حالا دقت کردین هرچى به اواخر مرداد نزدیکتر میشیم از اوایلش دورتر میشیم ؟؟؟ خیییییییییییییییلی دنیاى عجیبیه !!! . . من مطمئنم یه روز یخچال از من انتقام میگیره و هر نیم ساعت یه بار میاد در اتاقمو باز میکنه چند دقیقه بهم خیره میشه بعد دوباره درو میبنده ! . . دختره با ۱۲۰کیلو وزن توی قسمت علایق زده : ورزشهای رزمی ! یاد پاندای کونگفو کار افتادم … . . ﺍﮔﺮ ﺩﯾﺪﯼ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺑﺮ ﺩﺭﺧﺘﯽ ﺗﮑﯿﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺳﺮﯾﻊ ﺑﯿﺎﺭﯾﺪﺵ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﻬﻮ ﮔﻼبی ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﺗﻮ ﺳﺮﺵ ﭼﺎﺭﺗﺎ ﻓﺮﻣﻮﻝ ﺑﻪ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺑﺪﺑﺨﺖ ﻣﯿﺸﯿﻢ ! . . اعتراف میکنم یه بار با ماشین از خونه اومدم بیرون وسط راه یادم رفت کجا داشتم میرفتم برگشتم خونه ! . . واقعا چرا مجریای برنامه کودک همشون خاله ن ؟ چرا هیچوقت عمه ها مجری برنامههای کودک نمیشن ؟ . . اگه پشه ها نبودن من تا الان از تنهایی دپرس شده بودم ؛ مخاطب خاص شدم براشون ، شبا میان بیدارم میکنن ! . . در بین امور ممکن الذکر گفتم که کنم اشارتی بکر اما همه وقت مشکلم بود اسهال قلم ، یبوست فکر . . اعتراف میکنم بچه که بودم تو خونه فوتبال بازی می کردم احساس می کردم تماشاچیا دارن منو صدا میزنند ، جو منو می گرفت رو فرش تف مینداختم ! . . هرکه با احساس شد خواهد شکست ، بگووو خببب ! . . امروز تنه یه پسره یه شلوار دیدم ، با هر فرمولی حساب کردم که ببینم این شلوارو چطوری پاش کرده نفهمیدم … لامصب فک کنم با پاشنه کش پوشیده بود ! . . الان داشتم کیبورد رو می تکوندم ، با مواد غذایی که ازش بیرون اومد میشد مردم سومالی رو نفری ۳ وعده غذا داد ! . . فرمون دادن دخترا : بیا بیا بیا بیا افتاد تو جوب نیا … . . ای کسانی که هنگام ورود پدرشان به اتاق بلافاصله صفحه فیسبوغ را بسته سپس ساعتها به عکس بک گراند دسکتاپ خیره می شوید ، بدانید که موقع گرفتن پول تو جیبی هم پدرتان کنترل را به دست گرفته و به صفحه تلویزیون خیره خواهد شد ! . . شماره هایی که در طول روز بهم اس میدن : Takhfif Vitrin Mosabeghe Pishvaz دهکده ابی پارس هایپر استار : دستمال توالت ۲۹۵۰ت هندوانه کیلو ۶۵۰ت مامانم : کجایی ؟ . . بعضی از حرفا تو دل آدم می مونه مثل تیکه های رانی آناناس تو قوطی ! . . امروز به طرف میگم : کلاغه برام خبر آورده که سیگار میکشی … برگشته میگه : تو چی میکشی که می تونی با پرنده ها صحبت کنی ؟ مردم حاضرجوابه ما داریم ؟ RE: مطالب خنده دار و جالب - ♥آزوکا♥ - 14-08-2013 ممنونم ![]() عالی بود ![]() RE: مطالب خنده دار و جالب - ς੭.ŗσγą. ʆσσŋ.ς੭ - 03-05-2014 عالیییییییییییییی بود ![]() RE: مطالب خنده دار و جالب - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 26-05-2014 اعتراف میکنم : من یه زمانی جزء اقلیت های هندی بودم ! آخه یه گاوی رو به عنوان عشق می پرستیدم RE: مطالب خنده دار و جالب - || Mιѕѕ α.η.т || - 03-08-2016 منتقل شد |