انجمن های تخصصی  فلش خور
اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ (/showthread.php?tid=46399)

صفحه‌ها: 1 2

اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - Gft - 09-08-2013

با سلام اين أولين تايپيك منه شايد من خيلي فعاليت نداشته باشم اما دو تا معما گذاشتم

اولي بسيار أسون اما دومي كمي سخته و دقت مي خواد

خب شروع كنيم 
1.   يک شخص کر و لال مي خواهد مسواک بخرد ، با در آوردن اداي مسواک زدن ، خواسته‌اش را به فروشنده مي فهماند و موفق به خريد مسواک مي شود. در همين حال شخص کوري وارد مغازه شده و مي خواهد عينک آفتابي بخرد ...
او چگونه بايد فروشنده را متوجه منظور خود کند؟

البته اين يكي كپي بوده اما دومي خير ويك معماست كه تؤيه هيچ سايتي وجود نداره و فقط خودم مي دونم البته تو اين سايت

خب اينم معما

٢.علي از يك ساختمان ٥٠طبقه پرت مي شه پايين ولي هيچيش نمي شه چطوري ؟؟؟؟؟

باتشكر از شما كاربران عزيز  در ضمن سپاس نشه فراموش
اي بابا بزار يكم انرژي بگيريد دو باره موضوع بزاريم

RE: اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - P.K.2 - 10-08-2013

به این وبسایت خوشامدی

RE: اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - rezatizchang - 10-08-2013

اولی یارو کوره ، لال که نیست دومی نمیدونمHuhHuhHuh

RE: اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - محمد حسین 1378 - 10-08-2013

دوتاش تکراریه
شماره دو هم آسونه.  علی از ساختمان افتاد ولی(اسم شخص) هیچیش نمیشه

RE: اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - BlAcK dAy - 10-08-2013

ممنون تازه پی بردم چه قدر خنگمBig Grin

RE: اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - M.H2 - 10-08-2013

اولی رو خودم فهمیدم
دومیرم شنیده بودم...

RE: اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - Gft - 10-08-2013

(10-08-2013، 2:14)محمد حسین 1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتاش تکراریه
شماره دو هم آسونه.  علی از ساختمان افتاد ولی(اسم شخص) هیچیش نمیشه
دوست عزيز أولي همونطور كه گفتيد درسته اما دومي خير اين طور نيست جواب شما كاملا اشتباه بود 

أصلا جواب  توي خوده معما است

بچه ها تورو خدا يكم فكر كنيد امروز تا ساعت ٣ جواب رو ميگم ولي تو روخدا كمي فكر كنيد دومي به نظر سخته اما وقتي جواب رو بدونيد
خيلي أسون مي شه HeartBlushTongue

RE: اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - leilajoon♥♥ - 10-08-2013

اولی می تونه حرف بزنه .
دومی خدا بهش رحم کردیBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - Gft - 10-08-2013

بله همونطور كه گفتيد أولي درسته اما دومي جوابم تو خودشه

RE: اولين پست و تايپيك من(٢تا معما اگر مي توني بيا تو لطفا)!!!؟؟؟ - عاشقj.b - 10-08-2013

اره منم میگم اولی میتونه حرف بزنه ک........Shy

اما دومی حتما چتر نجات داشته.......خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخSmile