یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. (/showthread.php?tid=46358) صفحهها:
1
2
|
یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - ICe Angele - 09-08-2013 تکست زیر از یکی از رپر های ایران است که در اعتراض به یاس ان را سروده : از چی بگم بگو تو که همه چی گفتی × میخوای بدونی یکم پای صحبتام بشین × تو گفتی از همه چی ولی حس نکردیشون × جامای زهرو دیدی ولی تست نکردیشون × تو گفتی ولی نمیدونی بدبختی چیه × نمیدونی یه پدر از فقر چی میگه × نمیدونی دنبال سوژه ای تو فقط × با همین کارا امیدامون نقطه شده همش × از چی بگی بگو ازین دلای اشفته × از مردم بیدار در عین حال خفته × از کشوری که توش حقوق مردمانش مفته × از چیزایی که خیلی از تو گنده تراش گفته × ایرانی سرباز نمیخواد همراه میخواد × من و توییم که بتونیم همراش بیایم × از چی بگی خیلی سوال خوبیه × پس گوش کن که ایمان داره جوابتو میده × از چی بگی بگو ازین دلایی که مرده × بگو از اون که میلیاردها پولو خورده × بگو از اونایی که مردن بیهوده × بگو که سرنوشت ما از اول چی بوده × از چی بگی بگو از این دلای پژمرده × بگو که هیشکی غمای ما را نشمرده × بگو که هیشکی غصه ی ما را نخورده × بگو که کارامون راه به جایی نبرده × از چی ؟از چی بگیم ماها؟ چیا گفتن بهمون ولی چیا دیدیم حالا × تو گفتی از بچه هایی که مظلومانه سوختن × اما نگفتی جای دیگه بودند و میسوختن × تو از اجتماع میخونی ولی چه فایده داره × وقتی که ملت ما نیاز به یه اینه داره × که بگه واقعیت ها بی ترس بی تردید × نه کسی که واسه مجوز میجنگه × پس پاشو بگو سرباز وطن × تو روحت لطیفه نداری جرئت خطر × پاشو بگو که چشم مردم به قلم ماستو × شاید با صدای ما راهی خب باز شد × تو این خیابون غمگین با کوچه های بنبست × تو این شهری که پر از زنده های مردست × تو نقشت چیه دنبال اینی که فقط × بدی از غصه ها مون گزارش و خبر × تا حالا شده پای صحبت های یه دختر فراری بشینی× یا زندگی که داره از نزدیک ببینی × نه تو اینطوری نیستی هیچکدوممون نیستیم × پس کاری نکن که فکر کنند بین همه بیستی RE: یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - M ATIN - 29-04-2014 یاس خیلی بزرگه! RE: یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - saeedrajabzade - 30-04-2014 مورد نقد قرار گرفت خو بوگو دیس شد دیه این تیکشو خ قبول دارم نقل قول: تو از اجتماع میخونی ولی چه فایده داره × RE: یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - "تنها" - 12-08-2014 ازش متنفرم RE: یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 05-12-2014 یکی دیگم قبلا دیــسش کردآااا. .... بنیامین بود اسمش ... ^__# همش ! چرت و پرت ! میگفت پــسره تو آهنگ ... اومدم تو پستت فک کردمـــ اونه ... توپم پر شد =) نقل قول: ازش متنفرممیشه بپرسم از چیش متنفری ؟ از آهنگای پر محتوآش ک دارع حرف دل ملتو میزنه ... یا از صدای واقعـــا رپیش .. از چیش ؟؟؟ !! ( + البته قصد توهین ندارم ... نظر شمـا محترمه ... (: ) RE: یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - [χσℓσνєѕтєя] - 05-12-2014 رپر تازه کار؟؟؟؟ از وقتی یادمه اهنگ میخونه RE: یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - MORTEZA RM - 05-12-2014 یاس رپر عالی هستش اما ی سری ایراداتی هم داره مثلا اگه جایی زلزله ... سونامی یاچیزدیگه بیاد اولین نفری که اهنگ میده یاسه اینا بیشتر واسه جلبه توجه نه همدردی.... من دوسش دارم RE: یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - ρяіηcεss~Αιοηε - 06-12-2014 فک کن .. این یارو سلطان رپ فارس رو دیس کنه ، کسی که برای همه مورد ارزش و احترامه و بویی از انسانیت برده و عشق کارشه ن خالتور بازی ._. RE: یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - یاسی@_@ - 23-06-2015 بره بمیره اونی که یاسو سخره کرده فدای یاس بشم من گور بابای اونی که یاس مارو نخواست RE: یاس مورد نقد قرار گرفت !!! تکست جالب از یه رپر تقریباً تازه کار .*.*. - オスイン - 23-06-2015 اقا پاس نمی خواید خداحافظی بکنه |