استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! (/showthread.php?tid=46206) صفحهها:
1
2
|
استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - saye641 - 09-08-2013 دیشب خواب دیدم دارم میرم تو استخر زنونه، تا درو وا کردم گوشه بالای خوابم نوشت: M3-8 بعد هـم صفحه پیوندها باز شد، یهـو از تو یه مسجد سر درآوردم . . . . تا حالا دقت کردین همه طرح های بانک ها، اسم دختره! مثلا طرح شاپرک یا طرح شبنم! چرا اسم پسر نمیزارن مثلا طرح مَمَد، غلام و . . . . . . نقش معلم پرورشی تو مدرسه مث نقش مداد سفید تو مداد رنگیا بود..!!! . . . ﺯﯾﺎﺩﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻥ ﺁﺭﺍﯾﺸﺸﻮﻥ ﻧﯿﺴﺘﻦ ... ﭼﻮﻥ ﺁﺭﺍﯾﺸﯽ ﻧﺪﺍﺭﻥ . ﺭﻭ ﺳﺮﺷﻮﻥ ﻫﻢ ﮔﻨﺒﺪ ﺍﻣﺎﻣﺰﺍﺩﻩ ﺩﺍﻭﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ . ﺯﯾﺎﺩﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﯾﻪ ﭘﺴﺮ ﭘﻮﻟﺪﺍﺭ ﻣﯿﺒﯿﻨﻦ ﺩﻟﺸﻮﻥ ﻧﻤﯿﻠﺮﺯﻩ ... ﭼﻮﻥ ﺩﻟﺸﻮﻥ ﺩﻟﻪ ﻧﻪ ﮊﻟﻪ ... ﺯﯾﺎﺩﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﯾﺪﻥ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﭘﺴﺮﺍ ﮐﻒ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ ... .. ﭼﻮﻥ ﺍﯾﻨﺎ ﺩﺧﺘﺮﻥ ﻧﻪ ﺩﻟﺴﺘﺮ ... ﻋﺸﻖ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﻣﻘﺪﺳﻪ . ﺍﮔﻪ ﺑﻬﺶ ﺩﭼﺎﺭ ﺑﺸﻦ ﻫﻤﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺍ ﻃﺮﻓﺸﻮﻥ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﻥ! به سلامتیشون. . . . کار بابام از کولر گذشــــــــــته !! دیگه شبا بلند میشه میاد مـــــــــودم ُ خاموش میکنه . . . این فیلما که هستن وقتی فرزند خانواده تو اتاقشه مامان باباش میرن در میزنن تا بچه اجازه نده نمیرن تو اتاقش اینا واقعین؟؟ فتوشاپه؟؟ یا خطای دید؟؟ . . . خانوما موجودات عجیبی نیستن بخدا فقط یه کم محبت میخوان یکمی هم عشق . . . . . . .و یکمی هم پول یه کمی هم تعریف یه کمی تفریح یه کمی خرید یک ماشین ترجیحا بالای 4 میلیارد 2 تا خونه تو ولنجک :| یه ویلای 50000متری تو شمال :| و چندتا چیز دیگه که مردا سر در نمیارن :| زیاده ؟ نه، زیاده؟؟. . . . چندروز پیش بود. صبح زود بیدار شدم که برم دانشگاه. چون عجله داشتم بجای 5000 تومنی یه پونصدی از کشوم برداشتمو زدم بیرون. سوار تاکسی که شدم دیدم اووووف یکی از خانومای آس و خوشتیپ کلاس جلو نشسته! یه کم که گذشت گفتم بزار کرایه شو حساب کنم نمک گیر شه بلکه یه فرجی شد! با صدایی که دو رگه شده بود پونصدی رو دادم به راننده و گفتم: کرایه یخانوم رو هم حساب کنید! دختره برگشت عقب تا منو دید کلی سلام و احوالپرسی و تعارف که نه ... اجازه بدین خودم حساب میکنم و این حرفا! منم که عمرا این موقعیتو از دست نمیدادم و کوتاه نمی اومدم! می گفتم به خدا اگه بزارم!تمام این مدتم دستم دراز جلوی راننده! همه شم میدیدم نیشِ راننده بازه! خلاصه گذاشت حسابی گلوی خودمو پاره کنم، بعدش گفت : چطوره با این پونصدی کرایه ی بقیه رو هم تو حساب کنی؟! یهو انگار فلج شدم.آخه پول دیگه ای نداشتم! الکی سرمو کردم تو جیبمو وقت کشی تابلوُ که دیدم خانوم خوشتیپ کرایه ی جفتمونو حساب کرد!ولی از خنده داشت میترکید! :| داشت گریه ام می گرفت که اس.ام.اس داد و گفت: پیش میاد عزیزم ناراحت نباش! موافقی ناهارو با هم بخوریم؟! حالا من بیچاره شارژ هم نداشتم جواب بدم! خلاصه عین اسکلا انقد بهش زل زدم تا نگام کنه و گفتم : باشه !! این شد که ما چند روزه باهم دوستیم ولی امروزکه گوشیشو نگاه کردم دیدم اسمِ منو "مستضعف"SAVE کرده ..! حال کردییییییییییییی . . . ﭼﺮﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﮔﻢ ﻣﯿﺸﻪ ﻫﻤﻪ ﻓﮏ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺯﯾﺮ ﻣﻨﻪ؟ ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻦ ﭘﺎﺷﻮﻭ .... ﻧﻪ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ ﭘﺎﺷﻮﻭﻭ ... ﻧﯿﺲ ﺩﯾﮕﻪ ﺁﻗﺎﺟﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺩﯾﮕﻪ. . . . گاهی كسی را دوست داریم اما او نمیفهمد ... گاهی كسی مارا دوست دارد اما ما نمیفهمیم ... . . . . خلاصه یه مشت نفهم دور هم جمع شدیم تشكیل اجتماع دادیم. . . ﻣﻦ ﺩﯾـــﮕﻪ ﻧــــﻤﯽ ﺗـــﻮﻧﻢ ﺍﺩﺍﻣــــﻪ ﺑـــﺪﻡ . . . . دیگه بــُــــــریدم . . . پسرهﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻞ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ:ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺍﯾﺸﺎﻟﻠﻪ 9386946169 ﺳﺎﻟﻪ ﺑﺸﯽ |: ﯾﻌﻨﯽ ﺧﻼﻗﯿﺖ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺩﺍﺩﻧﺶ ﻧﺎﺑﻮﺩﻡ ﮐﺮﺩ . . . ﻣﻦ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﺣﻀﺮﺕ ﻧﻮﺡ ﮐﺠﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﻧﻮﻉ ﺣﯿﻮﻭﻥ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﻮﺩﻩ ، ﺑﺎﺑﺎ ﺧﺐ ﻣﺜﻼ ﭘﻨﮕﻮﺋﻦ ﻭ ﺯﺭﺍﻓﻪ ﻭ ﺧﺮﺱ ﭘﺎﻧﺪﺍ ﮐﻪ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺍﻗﻠﯿﻢ ﻧﻤﯿﮕﻨﺠﻨﺪ. ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﻗﻄﺐ ﺷﻤﺎﻝ ﻭ ﭼﯿﻦ؟ !! ﺍﺣﺘﻤﺎﻻً ﻫﻤﺎﻫﻨﮓ ﮐﺮﺩﻩ ﻣﺜﻼً ﻓﻼﻥ ﺳﺎﻋﺖ ﺳﺮِ ﮐﺎﻧﺎﻝِ ﺳﻮﺋﺰ ﺑﺎﺷﯿﺪ !!... ﻧﻪ ﺧﺪﺍﯾﯽ؟؟؟؟ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﯾﻦ؟؟ . . . این دخترهایی که جمعه صبح تو خیابون هستنمانتوشون چروکیده است یکمم خواب آلودن.. اینهارو اذیت نکنین . . ...اینها قلم چی داشتن خستن .. . یکی پست گذاشته:المیراممنون . . . دو ساعته میخوندمش امیرالمومنین . . . مادرها دو سال اول به بچه هاشون راه رفتن و حرف زدن یاد میدن ، بقیه عمر بهشون میگن : بتمرگ ، خفه شو اونوقت میگن بچه چرا دچار دوگانگی شخصیت شده...... RE: استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - ***Z.E*** - 09-08-2013 مرسی عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خیلی جالب بود RE: استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - noora91 - 09-08-2013 عالی بود.ممنون سپاسیدم RE: استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - arbab1376 - 09-08-2013 خیلی باحال و جالب بودن ممنون RE: استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - ♥bahar♥ - 09-08-2013 مرسی عالی بود RE: استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - amir 77 - 09-08-2013 مرسی RE: استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - Şilēຖt Ş¢rēค๓ - 09-08-2013 مرسی جالب بود RE: استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - m.abdollahi - 09-08-2013 عالی بود RE: استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - ~Mahnaz~ - 13-10-2013 ههههههههههههههههه. جالب بود. ممنون. RE: استاتوس های فیسبوکی.....!!!!! - hootan75 - 13-10-2013 عالی عالی |