جک های باحال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جک های باحال (/showthread.php?tid=45206) |
جک های باحال - sadeq sm - 06-08-2013 خدا دو گوش داد یه زبون که یکی بگی دوتا بشنوی ؛ البته برای مواقع ضروری ۲تا دست و ۲تا پا هم داده که اگه طرف خفه نشد انقد بزنی تا جونش در بیاد … والا !!!
به نعمت های خدا توجه داشته باشید دیگه ! . . گفت : اگه دوسم داری ثابت کن … گفتم : چه جوری ؟ گفت : رگتو بزن ! رگمو زدم و وقتی داشتم تو آغوش گرمش جون میدادم گفت : اگه دوسم داشتی تنهام نمیذاشتی … !!! من مجید خراطها عزرائیل ماده انعقاد خون + گلبول های قرمز . . هیشکی هم عاشقم نمیشه … حالا خودم تنها بمونم مهم نیستا ، این همه کمالات و زیبایی داره هدر میره ! . . بیاییم و ساده از هم نگذریم … گلدار از هم بگذریم … یا حتی راه راه یا چارخونه ! . . لذتی که در کندن دوتا برگه سفید وسط دفتر درس بود در ۲۰ گرفتن هم نبود … . . هر آدمی تو زندگیش حداقل یه بار مسواک یکی دیگه رو انداخته کف دسشویی ورش داشته فوتش کرده گذاشته سر جاش … .
. اعتماد کردن به بعضیا تو این دنیا مثل فتح کردن قله اوِرِست با دمپایی ابری میمونه ! . . اگه سال ۲۰۱۲ رو بر عکس بنویسین میشه ZIOZ !!! در زبان محلی ساکنان آمریکای مرکزی و جنوبی که شامل اقوام مایا و اینکا میشه معنی این کلمه “نابودی” است ! جالب بود نه ؟ شما هم نمیدونستین و جایی هم نخونده بودین ؟ نباید هم جایی خونده باشید چون اینو الکی نوشتم بترسونمتون … . . از بستن بند کفشتون خسته شدید ؟ بند کفشتون رو با هدفونتون عوض کنید … . . چرا آدمها از خجالت آب میشن ؟ چرا نوشابه نمیشن ؟ یا دوغ حتی ؟؟؟ . . نمی دونم که باباها چه اصراری دارن که اس ام اس دادن رو یاد بگیرن ، هر دفعه هم که میخوای بهشون یاد بدی گوشیو بهت نمیدن و میگن : صبر کن ، خودم بلدم ! . . وقتی میخوای خانمی رو از کاری منع کنی بهش بگو “برای پوستت خوب نیست” ؛ ۹۹٫۷۳% موارد جواب میده !!! . . تو خونه ما به گونه ای فرهنگ سازی شده که لیوانو برمیداری میری سر یخچال ، یخچالو وا میکنی پارچو درمیاری سر میکشی بعد لیوانو میبری میزاری سر جاش ! متاسفانه فرهنگ سازی نشده … . . به یک اتفاق خوب جهت افتادن نیازمندیم … . . . . دانشمندی که نمیتونه ادکلن با بوی بارون درست کنه ، نباید به خودش بگه دانشمند … . . یکی از فانتزیام اینه که توی یه پارک شلوغ شروع کنم به دویدن و همزمان با موبایلم بگم : لعنتیا تا من نگفتم هیچکس شلیک نکنه ، کلی آدم بیگناه اینجا هست ! توهم در حد سراب های بیابان های ۱۵۰ درجه آمازون … . . “شام چی درست کنم ؟” اولین جمله ی مامانم در حین جمع کردن سفره ی ناهار ! . . همراه اول اس ام اس زده : با ارسال ک پیامک بدون متن به ۸۰۴۰ عضو باشگاه هواداران پرسپولیس شوید و با هر برد پرسپولیس صاحب مکالمه و پیامک رایگان شوید … خوب نمی خوای مکالمه رایگان بدی چرا شرط های تخیلی میذاری ؟؟؟ . . من واقعا نمی دونم این مخترع جانونی هدفش از اختراع این وسیله چی بوده ؟ اولین جایی که تو خونه ما نون کپک میزنه جانونیه ! . . آدمها به غیر ازکودک درون و خر درون و گاو درون یدونه قورباقه درون هم دارن که قبل از ناهار صداش در میاد … . . یارو اومده میبینه همکارم توی اتاق نیستباز می پرسه خانم فلانی نیست ؟ گفتم: پـَـَ نــه پـَـَ هستن افتادن پشت اون کمد با خط کش بزن در بیاد … . . هیچ وخت نتونستم بفهمم وختی مادرم بهم میگه : “انشاله یه پسر اینه خودت نصیبت بشه” نفرین بوده یا دعای خیر ؟!؟!؟! . . اعتراف می کنم یکی از سوالات دوران کودکی من این بود که تو جاده چرا ما هرچی از ماشین ها سبقت می گیریم ، اول نمی شیم … . . آقا ما ۳ سال پیش بینی مبارک رو عمل کردیم ! از اون روز تا الان این پدر من هر جا بحث گرونی و خرج و مخارج میشه میگه : آقا میدونید من امسال چقد خرج کردم ؟؟؟؟ ۳ میلیون دماغ سحر و … آخه یه دماغ چقد میتونه مظلوم باشه ؟؟؟ . . جمله ثابت یک مرد به زن باردار در فیلمهای ایرانی : تو حالت خوبه ؟ باید بیشتر از اینا مراقب خودت باشی … حداقل بخاطر بچه … . . رفیقم پفک بهم تعارف کرد دوتا برداشتم گفت خب دیگه بسه ؛ برگشت دستش خورد به درخت نصفش ریخت تو جوب … “کلید اسرار” . . دیدین شبا که خونه ساکت میشه اسباب وسایل تو خونه شروع میکنن به صدا درآوردن ؟ الهی بگردم ؛ خستگی در میکنن ! عاشق صدای قلنج شکوندن تلوزیونم … . . عاشق اون صحنه ایم که چن نفر با هم رفتن رستوران میخوان حساب کنن ! یکی زیپ کیفش وا نمیشه ! یکی داره دنباله کیفش میگرده ! یکی دکمش گیر کرده ! یکی دستش تو جیبش تو همین لحظه جا نمیشه ! اون یکی گوشیش زنگ میخوره ! اون یکی کیفش تو ماشین جا مونده ! ینی یه همچین آدمهایی هستیم مااااااااا . . آقا ازدواج هم خیلی سخت شده ! خدمت مامانم عارض شدم دنبال یه دختر باش داداش نداشته باشه … هی میپرسه چرا ؟ توضیح دادنش سخته ولی نمیخوام زنم عمه باش !!! . . معلم : جامد چیست ؟ دانش آموز : مگه خودتون نمیدونید ؟ معلم : چرا میدونم … دانش آموز : پس چرا وقت کلاس رو الکی میگیری ؟ |