اسم بازیگران هری پاتر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: اسم بازیگران هری پاتر (/showthread.php?tid=43850) |
اسم بازیگران هری پاتر - snow queen - 04-08-2013 Daniel Radcliffe هری پاتر Ralph Fiennes لرد ولده مورت Emma Watson هرمیون گرنجر Rupert Grint رونالد ویزلی Jamie Waylett وینسنت کراب Alfred Enoch دین توماس Bonnie Wright جینی ویزلی James Phelps فرد ویزلی Oliver Phelps جرج ویزلی Julie Walters مالی ویزلی Chris Rankin پرسی ویزلی Katie Leung چو چانگ Devon Murray سیموس فینیگان George Harris شاکلبولت Robbie Jarvis جیمز پاتر جوان Evanna Lynch لونا لاگوود Imelda Staunton اومبریج لعنتی Natalia Tena نیمفادورا تانکس Helen McCrory بلاتریکس لسترنژ Kathryn Hunter خانم قیگ Gary Oldman سیروی بلاک Susie Shinner لیلی پاتر جوان David Thewlis ریموس لوپین Emma Thompson پروفسور تره لاونی Nick Shim زاخایری اسمیت RE: اسم بازیگران هری پاتر - یاسی@_@ - 18-08-2013 ببخشید اسمم یاسمینه و11 سالمه ولی اسمای همشونو تو فیلم بلدم صحیح اونا برات مینوسم - سیریوس بلک -دلورس امبریج -شکلبوت -بلاتریکس لسترنج - لرد ولدمورت- زاخاریاس اسمیت -پرفسور تریلانی استاد پیشگویی -هرماینی گرنجر -خانم فیگ-بقیه اش درسته بیشتر بنویسی بهتره منم چند تا بلدم اسنیپ میشه الن ریکمن - استاد تغییر شکل یعنی پروفسور مگ گانگال می شه خانم مگی اسمیت یا دریکو ملفوی که مامیگیم دراکو ملفوی می شه تام فلتون راستی میشه اسم های واقعی شو فارسی بنویسی زیاد انگللیسی بلد نیستم ولی فیلم ها شو زبان اصلی و بدونه سانسور میبینمم یا کتا باشو حفظم یا می فهمم البته چند تا از اسم هاشو بلد بودم مثل اما واتسون ودنیل رد کلیف و روپرت گرینت ممنونم RE: اسم بازیگران هری پاتر - snow queen - 18-08-2013 رواملات کار کن گلم حفصم...!!!! RE: اسم بازیگران هری پاتر - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 18-08-2013 ممنون یادش بخیر چه قدر هری پاتر نگاه میکردم RE: اسم بازیگران هری پاتر - noora91 - 13-09-2013 گویل رو نداشت اونم تریلانی بود سیریوس بلک لسترنج و... لطفا درستشون کن.اصاب برام نموند. ولی از تیکه ی آمبریچ لعنتی خوشم اومد:دی RE: اسم بازیگران هری پاتر - M.K.N - 17-09-2013 اسپم ها حذف شدند... RE: اسم بازیگران هری پاتر - یاسی@_@ - 22-10-2013 (18-08-2013، 17:40)snow queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.املام خیلی خوبه چون زیاد تایپ نمی کنم غلط می نویسم RE: اسم بازیگران هری پاتر - پرنسس گاردنیا - 22-10-2013 هرشب ساعت 7از شبکه نمایش پخش می شه RE: اسم بازیگران هری پاتر - hasti … - 22-10-2013 ممنون RE: اسم بازیگران هری پاتر - یاسی@_@ - 23-10-2013 (22-10-2013، 18:21)پرنسس گاردنیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به درد نمی خوره 1 سانسور شده 2 صدا هاشون خوب نیست 3کلمات رو غلط تلفظ می کنن من خودم تمام قسمت هاشو میبینم بدون سانسور زبان اصلی (18-08-2013، 22:20)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هنوزم نگاه می کنیم روزی10000 بار |