زیباترین متن های تولدت مبارک جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: زیباترین متن های تولدت مبارک جدید (/showthread.php?tid=42721) |
زیباترین متن های تولدت مبارک جدید - ارمين2012 - 01-08-2013 تولدت عزیزم پراز ستاره بارون
پر از باد کنک و شوق، پر از اینه و شمعدون الهی که همیشه واسه تبریک امروز بیان یه عالم عاشق، بیاد هزار تا مهمون * * * امشب چه ناز دانه گلی در چمن رسید
گویی بساط عیش مداوم به من رسید نور ستاره ای در شب تولدت انگار که فرشته ای از ازل رسید فرشته ی من تولدت مبارک * متن تبریک تولد عاشقانه * تولد تکرار امیدواری خداوندی است ، یاداوری این تکرار بر شما گرامی باد * * * برخاستن از عدم و درآمدن بر سیرت انسانی ، باشکوهترین پدیده هستی است
این باشکوه ترین، بر شما مبارک باد . . * * * زندگیت را با لبخند هایت نگاه کن نه با اشکهایت سالهای عمرت با با دوستانت بشمار نه با تعداد شمع های روی کیک تولدت . . * متن رسمی تبریک تولد * جناب آقای .. ، تولدتان را صمیمانه تبر گفته و از ایزد منان برایتان شادی سلامتی و سربلندی آرزو دارم . مایه خوشبختی و سعادت برای من است که یکسال در کنار شما بوده ام * * * یه کیک خیلی خوش طعم، با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو یکی از طرف من الهی که هزارسال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخار بودن * * * مبارک بادت این روز جهانی که نوشیدی شراب زندگانی بدنیا آمدی لپّت تپل بود ولیکن معده ات همواره شل بود ! تولدت مبارک * * * امروز سالروز گزینش زمین اختیار و انتخاب و نفی بهشت بی دردی از جانب شماست. این انتخاب بر شما فرخنده باد . . * * * تو این روز پر از عشق تو با خنده شکفتی با یه گریهی ساده به دنیا بله گفتی ببین تو اسمونا پر از نور و پرندس تو قلبا پر عشقه، رو لبا پر خندس تولد مبارک * * * کدامین هدیه را به قلب مهربانت تقدیم کنیم که خود گنجینه ی زیبایی های عالمی؟ ای شیرینی لطیف ترین سرود طبیعت، چگونه خدا را برای چنین بخشش رنگینی شکر گوییم؟ تولدت مبارک * * * تو این روز طلایی تو اومدی به دنیا وجود پاکت اومد تو جمع خلوت ما تو تقویما نوشتیم تو این ماه و تو این روز از آسمون فرستاد خدا یه ماه زیبا * * * بازم شادی و بوسه ، گلای سرخ و میخک میگن کهنه نمی شه تولدت مبارک تو این روز طلایی تو اومدی به دنیا و جود پاکت اومد تو جمع خلوت ما * * * ای تنها دلیل رد کردن هر دلیل و ای تنها بهانه ی آوردن هر بهانه عاشق مهربانی تؤام…. برای من بمان و بدان که تو تنها بهانه برای بودنی تولدت مبارک * * * آسمان با وسعتش تقدیم تو رقص ماهی های دریا مال تو هرچه دارم از تو دارم مهربان زندگیم امروز و فردا مال تو تولدت مبارک * * * روز میلاد تو، روزصدور شناسنامه عشق است! عشق من تولدت مبارک * * * باشی نباشی پیشه من تو بهترین همنفسـی هرجای دنیـا که میــــری به ارزوهـــات بـرسی روزه تـــولـــده توئه میـــــلاده هرچی خاطــــره روزی که غیـره ممکنه هیچ جـــوری از یادم بره * * * مبارک بادت این روز جهانی که نوشیدی شراب زندگانی بدنیا آمدی لپّت تپل بود ولیکن معده ات همواره شل بود عمو،خاله،مامان،دائی و عمّه بگفتن تخته اش انگار کمّه ولی بخت زمان گردید یارت همان تخته، بشد بازار کارت که هم هالو و هم استاد گشتی به چشم حاسدانت خار گشتی خدا یارت بوَد ای دوست جونی ایشالا تا ۱۲۰ سال بمونی RE: زیباترین متن های تولدت مبارک جدید - مهناز71 - 05-08-2013 |