انجمن های تخصصی  فلش خور
اولین تصویر حکاکی شده زنی مربوط به 26 هزارسال قبل - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: اولین تصویر حکاکی شده زنی مربوط به 26 هزارسال قبل (/showthread.php?tid=41698)



اولین تصویر حکاکی شده زنی مربوط به 26 هزارسال قبل - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 29-07-2013

گفته می شود این مجسمه که روی عاج یک ماموت حکاکی شده است مربوط به 26 هزار سال پیش است و قدیمی ترین پرتره از صورت یک زن است که تا کنون کشف شده است. به گزارش ایران ناز این اثر شگفت انگیز کوچکتر از انگشت شصت دست میباشد و تنها 4.8 سانتی متر ارتفاع دارد و به گفته کارشناسان متعلق به اواسط آخرین دوره یخبندان است که با ابزارهای سنگی تراشیده شده است . این قطعه در یکی از شهرهای جمهوری چک یافت شده است.
اولین تصویر حکاکی شده زنی مربوط به 26 هزارسال قبل 1
قرار است این قطعه زیبا به همراه قطعات باستانی دیگری در یک نمایشگاه در انگلستان به نمایش گذاشته شود.به گفته متصدی موزه این آثار محصولات قابل توجهی ساخته دست بشر است و با نگاه کردن به آنها میتوان به ارتباط میان خلق ایده ها درمغز و ایجاد آن توسط انسان های نخستین پی برد.
اولین تصویر حکاکی شده زنی مربوط به 26 هزارسال قبل 1
با توجه به ظرافت صورت حکاکی شده باستان شناسان میگویند که این تصویر متعلق به یک زن است . در این نمایشگاه یک بخش مخصوص به زنان وجود دارد که درآن انواع مجسمه های عاجی، سنگی و گلی که از زنان در سنین مختلف ساخته شده است به نمایش در خواهد آمد. برای مثال این مجسمه ها زنان را در زمان بارداری، زایمان و چاقی نشان میدهند.


RE: اولین تصویر حکاکی شده زنی مربوط به 26 هزارسال قبل - FARID.SHOMPET - 30-07-2013

تو ایران هر نقش برجسته ای که در زمان پیش از اسلام از زن ساختن خراب شد. نه بهتره بگم خرابش کردن!


RE: اولین تصویر حکاکی شده زنی مربوط به 26 هزارسال قبل - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 30-07-2013

باستان شناسا ما بلد نيستند چطوري اثار باستابي بيار بيرون ميزنن همردو داغون ميكننUndecidedUndecidedUndecided


RE: اولین تصویر حکاکی شده زنی مربوط به 26 هزارسال قبل - FARID.SHOMPET - 30-07-2013

نقل قول: باستان شناسا ما بلد نيستند چطوري اثار باستابي بيار بيرون ميزنن همردو داغون ميكنن
نه اصلا مشکل از اون ها نیست. اشتباه نکن. باستان شناسان زیاد و خوبی داریم ولی مدیریت ضعیف هست.


تازه من گفتم خرابشون کردن!!! یعنی یک سری افراطی مسلمون میگن این مجسمه ها و نقش برجسته های زنان باستانی ایرانی کفر و گناه هست و...!!