طرز تهیه سكنجبین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه سكنجبین (/showthread.php?tid=41328) |
طرز تهیه سكنجبین - τοxικ - 29-07-2013 مواد لازم: • شكر 3 كیلو • نعناع 2 كیلو • سركه 0.5 تا 1 پیمانه • گلاب كمی طرز تهیه: شكر را با آب به اندازه كافی میجوشانیم و صاف میكنیم. نعناع را پاك كرده و میشوییم. نعناع را 3 تا 4 دسته میكنیم و با نخ یا چوب میبندیم. سپس داخل شكر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذارید كمی بجوشد. هر گاه با كفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه كفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبین آماده است. موارد مورد توجه: 1. سكنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف میشود. 2. در بعضی از نقاط كشور سكنجبین با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده میشود. |