انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه قطاب خانگی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه قطاب خانگی (/showthread.php?tid=41325)



طرز تهیه قطاب خانگی - τοxικ - 29-07-2013

مواد مورد نیاز :
زرده تخم مرغ : 2 عدد
ماست : ½ پیمانه
روغن جامد ذوب شده : ½ پیمانه
آرد : 2 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری.

مواد وسط قطاب :
بادام چرخ شده : 2 پیمانه
پودر قند : 1 پیمانه
پودر هل : 1 قاشق مرباخوری
گلاب : 3-4 قاشق مرباخوری
همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید.

طرز تهیه
بکینگ پودر را در ماست حل کنید.زرده های تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید.
آرد را کم کم اضافه کنید( تا خمیر ترد تری داشته باشید).خمیر را در نایلون بپیچید و 1/5 ساعت استراحت دهید.
بعد از 1/5 ساعت خمیر را روی تخته به قطر 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و قالب گرد 7 سانتیمتری برش دهید.

موادوسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابلای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف دردار نگهداری کنید.