طرز تهیه قطاب خانگی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه قطاب خانگی (/showthread.php?tid=41325) |
طرز تهیه قطاب خانگی - τοxικ - 29-07-2013 مواد مورد نیاز : زرده تخم مرغ : 2 عدد ماست : ½ پیمانه روغن جامد ذوب شده : ½ پیمانه آرد : 2 پیمانه بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری. مواد وسط قطاب : بادام چرخ شده : 2 پیمانه پودر قند : 1 پیمانه پودر هل : 1 قاشق مرباخوری گلاب : 3-4 قاشق مرباخوری همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید. طرز تهیه بکینگ پودر را در ماست حل کنید.زرده های تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید( تا خمیر ترد تری داشته باشید).خمیر را در نایلون بپیچید و 1/5 ساعت استراحت دهید. بعد از 1/5 ساعت خمیر را روی تخته به قطر 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و قالب گرد 7 سانتیمتری برش دهید. موادوسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابلای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف دردار نگهداری کنید. |